Szinkronos lesz az új Batman-film - itt a magyar előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsian várom akkor neked vajon mi lesz a büntetésed 😊
Szar filmnek szar szinkront. Az univerzum így büntet. :-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A TDK feliratosa ment a moziban eredetileg 😊
Hát ha azon aggódtok, hogy Stohl szar volt Jokernek, akkor vessétek össze ezt a csókát az eredeti Bane hangjával... kritikán aluli.
Hülye 15 évesek és analfabéta felnõttek miatt minek kell szinkront csinálni?
Hülye 15 évesek és analfabéta felnõttek miatt minek kell szinkront csinálni?
Üdv!
cS6Szi hozzászólásával 100%-osan egyet értek. Aki szerint a Stohljoker jó lett, hát nem igazán tudok egyet érteni. Még maga a hang úgy-ahogy rendben volt, de a fordító szánalmas szöveget rakott alá. Why so serioust szó szerint lefordítani... Hátha valahol lesz feliratos verzsön, MOM parkban reménykedek.
cS6Szi hozzászólásával 100%-osan egyet értek. Aki szerint a Stohljoker jó lett, hát nem igazán tudok egyet érteni. Még maga a hang úgy-ahogy rendben volt, de a fordító szánalmas szöveget rakott alá. Why so serioust szó szerint lefordítani... Hátha valahol lesz feliratos verzsön, MOM parkban reménykedek.
A Stohlos Joker tényleg baromi jó volt. Sosem hittem volna, hogy sikerülni fog.
"Eldõlt, hogy moziban szinte mindenki magyar szinkronnal fogja látni az új Batmant. Az elõzetes nem túl biztató, azonban az elõzõ rész jól elkapott magyar változata bizakodással tölt el minket."
A jól elkapott magyar változat óta nem nézek filmet magyar szinkronnal! Sztem buci Jokere nevetséges lett. Annál a szinkronnál csak a 300 magyar szinkronja sz@rabb. Most erõteljesen elvették a kedvem attól hogy ezt a filmet moziba nézzem. Pedig úgy rákészültem felirat + IMAX. De ebbõl, akkor valszeg semmi nem lesz. Õszinte gratulációm ehhez a döntéshez.
A jól elkapott magyar változat óta nem nézek filmet magyar szinkronnal! Sztem buci Jokere nevetséges lett. Annál a szinkronnál csak a 300 magyar szinkronja sz@rabb. Most erõteljesen elvették a kedvem attól hogy ezt a filmet moziba nézzem. Pedig úgy rákészültem felirat + IMAX. De ebbõl, akkor valszeg semmi nem lesz. Õszinte gratulációm ehhez a döntéshez.
ÁÁÁ, ez mocskos szar így szinkronosan. MÛ-mû-mûszar. Eredeti hangot akarok felirattal!!!:-)
De legalább játszani fogják Imax-ben nem ugy mint az elõdeit.
Még ha tényleg gagyi magyar hanggal is egyszer ott is meg kell lesni!
Még ha tényleg gagyi magyar hanggal is egyszer ott is meg kell lesni!
Ezt a nõi szinkronszinészt nagy bottal kéne agyonverni.
"mozik többsége magyar szinkronnal fogja vetíteni Christopher Nolan itthon július 26-án bemutatásra kerülõ Batman-filmjét"
Na ettõl tartottam. Én ott fogom nézni, ahol eredeti nyelven vetítik. Aki látta a TDK-t eredeti nyelven, vagy a TDKR elõzeteseit az szerintem érti miért. Ha mégsem lesz sehol angolul, akkor marad a Bluray, bár azért IMAX-ben kénytelen leszek megnézni egyszer akár magyarul megy majd, akár angolul.
Na ettõl tartottam. Én ott fogom nézni, ahol eredeti nyelven vetítik. Aki látta a TDK-t eredeti nyelven, vagy a TDKR elõzeteseit az szerintem érti miért. Ha mégsem lesz sehol angolul, akkor marad a Bluray, bár azért IMAX-ben kénytelen leszek megnézni egyszer akár magyarul megy majd, akár angolul.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az elsõ résznek volt igazán jó szinkronja azaz a Batman kezdõdiknek. (Meg
Tim Burton 1-2 Batman filmjének) A Sötét lovagét viszont már úgy tudom más szinkronrendezõ kapta és ettõl lett picit rosszabb a Batman Kezdõdiknél szerintem. Pl Joker Stohl-nál ahogy hala elõre film egyre jobb lesz de a film elsõ felében gyengébb volt. S ez nem az õ hibája szerintem.
Tim Burton 1-2 Batman filmjének) A Sötét lovagét viszont már úgy tudom más szinkronrendezõ kapta és ettõl lett picit rosszabb a Batman Kezdõdiknél szerintem. Pl Joker Stohl-nál ahogy hala elõre film egyre jobb lesz de a film elsõ felében gyengébb volt. S ez nem az õ hibája szerintem.