21
  • Zombee
    Amióta világ a világ, hülyeség komplett codec pakkokat feltelepíteni. Egy ffdshow külön, vagy a bsplayer teljesen szükségtelenné teszi az ilyen csomagokat.
    Amúgy a WMP zenét hallgatni nem rossz, szerintem jobban szól a Winampnál sokkal. Biztos lehet hozzá kutatni normális DSP-t, csak nekem ahhoz nincs túl sok kedvem, hogy próbálgassam a sok vackot.
    Amúgy te is Nobel díjat érdemelsz, hogy ész nélkül töltögeted a filmeket és írod ki megnézetlenül, mert ingyen van, miért ne alapon.
  • zola2000
    Jópár dologra nem a win programjait használom (írtam is hogy pl média lejatszás, és böngésző, de a total commander és az acdc is fennt van), csak azt írtam hogy nagyon sokan esnek át a másik szélsőségbe (magyarországon különösen) -> hogy mindent össze-vissza telepítgetnek különböző szoftvergyűjtő weboldalakról, aztán csodálkoznak hogy miért kell megint újratelepíteni olyan gyakran a gépet -> azoknál még a win programjait használók is jobbak : )
  • Reg5
    Zenére még ott az aimp2: Jóval kevesebbet eszik mint a winamp, bár az online rádiókat nem tudom tudja-e kezelni.
  • frensys
    Ki mondta hogy mindenhez 3-4 félét tesz fel egy ember? Ismétlem egy darab winamp zenéhez és egy darab k-lita codeck pack a filmhez, ezt az emberek 80 százaléka aki winfosozik felteszi, egyéb esetek bs player vlc player km player stb. + feltalálták a rendszertakarítókat és eköztük is vannak elég komolyak, úgyhogy rendszer stabilitási probléma is kilőve! A win apal programjait használod..? Gratulálok, szerintem nobel díjat érdemelsz, kell a kutyának se, ahogy sajátgép helyett is tök evidens hogy total commandert használ mindenki!
  • zola2000
    aki mindenhez célalkalmazást tesz fel ... és persze mindenhez 3-4 félét annak nem lesz hosszú életű a windowsa (sok ilyen ember van) főleg mióta kiderült, hogy a daemon tools is kémszoftverkedik ... ahol lehet a win alap programjait használom, ahol nagyon nem elég a win alap programja (pl matroska lejatszás/böngésző) akkor telepítek egy alternatívát.
  • frensys
    Még tovább menve, a win 8 egy rakás szar, mind kinézetre mind a sok felesleges csicsa picsa miatt, én soha az életbe nem fogom feltenni, mert szar! Amúgy meg meghalni sincs időm nem hogy dvd filmeket nézegetni, töltök le állandóan filmeket ki is írom, de nincs időm megnézni, ennyi
  • frensys
    Pont a tökömet se érdekli miket szednek ki belőle, ha nem tud zenét lejátszani az se érdekelne, minden normális ember célalkalmazásokat tesz amúgy is fel, nema winfos saját baromságait használja! zenére winanp, videóra klite codec pack lejátszója vagy bs player, ennyi
  • frensys
    Ez most őszintén, de kit érdekel?? Felteszek egy K-lite codec packot azt viszlát, vagy bsplayert vagy ezer mást.pfff
  • narumon
    Jah kíváncsi leszek, hogy ezen licensz kihagyásával mennyivel lesz olcsóbb a win. 50 Ft vagy 1500 Ft? Mert nem mindegy. (Bár ugye nem lesz mihez viszonyítani)
  • narumon
    Az enyémben ugyan van, de talán pár havonta van 1x-1x használva. Ha nem lenne akkor nem sírnék érte, venni már biztos nem vennék, ez fog maradni amig meg nem döglik :)
  • mcganyol
    Nekem sincs 4éve optikai a gépemben, sosem hiányzott. jót nevetek azokon akik lemezekkel szenvednek.
    Játékot időnként veszek lemezen, mert úgy olcsóbb, mint digitálisan. Kiírom belőle a steam kódot és aztán megy is az egész úgy ahogy van a kukába, úgyse tudnám a gépbe berakni.
    A polcára meg tegye az akinek 1, sok hely van a lakásában 2, szeret port törölni 3, nem üti meg a guta ha 5év múlva előveszi és nem olvasható már a lemez
  • cateran
    Majd koltozz egyszer es rajossz, hogy micsoda orom nem cipelni azt a 40m3, 200kg szart:D
  • Zombee
    Online vásárolni nincs értelme, hol marad az öröm s gyönyör, hogy ott van a polcodon... :)
  • cateran
    Usb stickrol es valoban foleg online vasarolok, foleg a fizikai helysporolas miatt (2-3 kulso mobil hdd kisebb helyet foglal, mint 200 dvd...)
    HD filmekkel vacillaltam 1 ideig, azokat -bevallom pirulva- torrentezem:P
  • Amiga
    Én már rég szinte egyáltalán nem használok az asztali PC-n optikai meghajtót, legutóbb netbookra Win7-et pendrive-ról raktam fel. Filmet meg a TV-n nézek. Az érv viszont gagyi, marad a VLC.
  • Zombee
    Nyilván vagy az iTunes-ról veszel zenét és filmet, vagy van külön CD és DVD lejátszód, és csak a Steam-ről és Origin-ről veszel játékot.
    Windows-t hogy telepítesz?
  • cateran
    Evek ota nincs mar optikai meghajto az asztali gepemben....laptopban persze van, neha ki is nyitom a talcat veletlensegbol...
  • semmikozod
    Nekem Pl. a következő konfigomban, csak a Win installálásig lesz a gépemben DVD meghajtó, utána max. külső usb-n keresztül csatolom hozzá ha kell. Totál felesleges, használom 2-3 havonta ha egyszer, akkor sokat mondok.
    Megértem a döntést, de azért milyen tré már, hogy nem teszik bele a kodeket.
  • Zombee
    Én csak azon nézem, viszont nem a Media Playerrel. Bűn rossz program, ráadásul XP-n hiába volt az autorun kikapcsolva, egyes lemezeknél automatikusan indította a filmet teljes képernyőn, ami elég zavaró volt.
  • nyalógép
    Igaz, csak a saját nevemben tudok beszélni, de nem emlékezem, hogy az elmúlt 3-4 évben DVD filmet néztem volna PC-n. Úgyhogy én meg tudom érteni az M.S.-ot, hogy így döntöttek.
  • Zombee
    Szerintem nincs olyan PC, amibe nem kerül optikai meghajtó, az csak a netbookokra, tabletekre vonatkozik, amikbe fizikai képtelenség DVD meghajtót tenni. Asztali PC-kben van, lesz is sokáig, laptopokban is. Csak a hitvány, hasznavehetetlen szemetekből hagyják ki, bár kétségtelen tény, hogy ezeknek most jelentős piaca van. Ez gyenge ok, mint ahogy az is, hogy ne fizessen többet a user. Mondják ki, hogy szar a WMP filmnézésre, és a kutya se használja.