47
-
Tau Tang Wou #7 Mondjuk szerintem is kevés bevétel.
pl. Átlag 400 Ft/ 8 millió ember/12hónap az 38,4 milliárd Ft.
Vagy mégse? -
halgatyó #6 Ezeknél a telefonadónál és társainál még a lakásokra/házakra vonatkozó energetikai tanúsítvány is százszor dühítőbb!
Az utóbbi 20 év disznókormányai jól elintéztek minket. Asszem nem sok ember lehet ma Magyarországon (jövőorientált, célokat kitűző tipusú), aki jól érzi magát és fényesen látja a jövőjét -
halgatyó #5 Érdemes számolni, mert akkor kiderül, hogy ez a telefonadó mennyire jelentéktelen az évszázad legbüdösebb mocskaihoz:
-- a "dugódíj" -nak nevezett behajtási díjhoz
-- és a "kilométer arányos", és szinte minden használható útra később kiterjedő útdíjak
jelentette középosztály kifosztás, sanyargatás, nyomorgatás mellett!
A telefonadó, sárgacsekk-adó meg hasonlók inkább FIGYELEMELTERELÉSEK az autózás évtizedek óta tartó lassú de szándékos ellehetetlenítéséről (betiltásáról?) -
Tau Tang Wou #4 Atom nehéz lehet adminisztrálni.
Megemelik 2 perccel a percdíjat és mindenki telefonszámából levonnak 20 Ft-ot (az első 10 perc beszélgetés)
Az államnak meg befizetik az összes beszélt perc kétszeresét forintban.
-
Jackal #3 Ez itt elvi és agyatlansági kérdés, elgondolkodott e már valaki azon, hogy mennyi be kerül ezt leadminisztrálgatni, leimplementálni a szolgáltatóknak a rendszert?
Egy 500 fős multinak mennyire megterhelő a 2500 ft, meg egy csoró minimálbéresnek netán közmunkásnak a pár 100 ft havonta? Ja és, b*-e? -
Tau Tang Wou #2 Csodálkoznék, ha bárki kevesebbet telefonálna a 2Ft-os percdíjemelés miatt.
10 perc duma 20 forinttal drágább. Brrrrrr....
A plázastop meg az lmp találmánya. Persze nem ők szavazták meg. :) -
szgege #1 Ezekután az adók után fog csak igazán még jobban válság kialakulni ,hiszen pont a fogyasztást fogják ezekkel a t.tű adókkal csökkenteni így legalább munkahelyek szünnek meg. Bár az sem világos számomra mi a frászt egy ilyen 2 lábon járó b.rom a kormányban,mint a Matolcsy aki már többször is lejáratta magát és pénzügyi,gazdasági kérdések esetén nem viszi magával a "drága" Viktorunk. Asszem hogy ez elárul valamit. Éppen nem rég halottam,hogy pláza stop miatt milyen üzletek nem épülhettek. Hát nem tudom,de úgy érzem ez párt a vesztünket akarja.