16
-
Etinger #16 De azért lesz happyend, ugye? :'( -
Mister #15 Thanos lesz. Izgalmas lesz. Sokkal erősebb/hatalmasabb, mint a Bosszúállók együtt. -
pokolfiu #14 néha az az érzésem, hoyg egyesek moziban csak nézik a vásznat, de nemnagyon fogják fel mi történik-hangzik el ott... ezzel a végpoénnal is csak vitték azt a fonalat, hoyg nem erőltették a poént, s így jobban "durrant". nem vagyok marvel rajongó, sőt Thor kifejezetten nem tetszett, s Hulk se nagyon, a Vasember kicsit, de így ez a film nagyonjó lett. -
WoodrowWilson #13 Max a nézőket hallhatod. A szereplők nem beszélnek. Eleve a jelenet abszurditása a poén. -
#12 de semmi poén semmi beszólás? mert hallok valamit csak nem értem.. -
dresden1 #11 Esznek. -
#10 nagyon rossz minöségű.. nem tudja valaki elmondani mi történik? -
WoodrowWilson #9 Amúgy megtanulhatnátok már, hogy a Marvel filmeknél nem szabad a stáblista elején felállni.:) -
WoodrowWilson #8 Itt van egy videó róla. A link természetesen spoileres. -
cstommy #7 hogyis fogalmazzak... asszem én elöbb mentem ki a moziból :D arrol nincs valakinek linkje? -
WoodrowWilson #6 Az, hogy visszautal a jelenet Stark egy korábbi poénjára a filmben.
@cstommy
A magyarban csak az a jelenet van, ami minden más verzióban is, amiben a mostani egyik főgonosz beszélget a főnökével, vélhetőleg a második rész főgonoszával. De a stáblista után nincs semmi. -
bcrics #5 Most mi itt a Poén? -
cstommy #4 A magyaron nem volt valami + jelenet? abban mi volt? -
pokolfiu #3 hát azon sírva röhögtem a film végéig.... ;) -
#2 nyikhaj isten :DDD -
pokolfiu #1 a burkolás... hatalmas... :D meglepődtem magán a filmen, hoyg mennyire jók voltak a poénok benne, s nem voltak túlzóak, erőltetettek...
-off-
hulk volt a legjobb, mikor loki nyomja a szöveget, azt egyszer csak elkezdi szónélkül baszkodni ide-oda, az meg kiterülve csak bambázik felfele....
-on-