Majdnem FPS lett a Diablo III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faszság helyett akkor elég lett volna az eredeti hírt linkelnie a cikk írójának 😊. Merthogy az a majdnem is csak majdnem majdnem...
A Torchlight érdekes keverék - ezt tudjuk, elõfordulhat, hogy oda-vissza történtek plagizálások 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Feltételezem a mostani elégedetlenség nem csak ennek a cikknek szól hanem a szerzõ munkásságának...
Ami a linkhez tartozó angol nyelvû hírt illeti, az a képkocka, amit õk betûztek, számomra döbbenetes hasonlóságot mutat a 2-3 évvel ezelõtti Torchlighthoz. Csak nem pálgizáltak? :-)
Ami a linkhez tartozó angol nyelvû hírt illeti, az a képkocka, amit õk betûztek, számomra döbbenetes hasonlóságot mutat a 2-3 évvel ezelõtti Torchlighthoz. Csak nem pálgizáltak? :-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Talán nem azonnal fröcsögni kellene a cikkre, hanem rákattintani a benne elbújtatott linkre...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én meg azt hallottam, hogy majdnem verekedõs játék lett, de aztán inkább kártyajáték lett.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amúgy se döntögeti az oldal a nézettségi rekordokat, valami trükkel muszáj emelni az olvasottságon. 😄
"Majdnem FPS lett a Diablo III"
"Szóval ezt a felvetést már az elején elkaszáltam, nehogy bárki fejében gyökeret verjen ez a gondolat."
Csak én látom a kettõ között a jókora különbséget? <#whatever>#whatever>
Komolyan kellenek az ilyen bulváros címek?
"Szóval ezt a felvetést már az elején elkaszáltam, nehogy bárki fejében gyökeret verjen ez a gondolat."
Csak én látom a kettõ között a jókora különbséget? <#whatever>#whatever>
Komolyan kellenek az ilyen bulváros címek?