10
-
#10 Körökre osztott stratégia is lehetett volna. -
#9 Majdnem vonatszimulátor lett az F1 2011..... -
#8 Faszság helyett akkor elég lett volna az eredeti hírt linkelnie a cikk írójának :). Merthogy az a majdnem is csak majdnem majdnem... -
#7 [Tény, hogy a cikk írójával gondok vannak, de azért nem kell minden hírénél azonnal fröcsögni - már unalmas -, hanem helyette érdemben mással foglalkozni, az adott témában.]
A Torchlight érdekes keverék - ezt tudjuk, előfordulhat, hogy oda-vissza történtek plagizálások :) -
Ender Wiggin #6 Feltételezem a mostani elégedetlenség nem csak ennek a cikknek szól hanem a szerző munkásságának...
Ami a linkhez tartozó angol nyelvű hírt illeti, az a képkocka, amit ők betűztek, számomra döbbenetes hasonlóságot mutat a 2-3 évvel ezelőtti Torchlighthoz. Csak nem pálgizáltak? :-) -
#5 Talán nem azonnal fröcsögni kellene a cikkre, hanem rákattintani a benne elbújtatott linkre... -
#4 -
#3 Én meg azt hallottam, hogy majdnem verekedős játék lett, de aztán inkább kártyajáték lett. -
mindfreak #2 Amúgy se döntögeti az oldal a nézettségi rekordokat, valami trükkel muszáj emelni az olvasottságon. :D -
anubys1984 #1 "Majdnem FPS lett a Diablo III"
"Szóval ezt a felvetést már az elején elkaszáltam, nehogy bárki fejében gyökeret verjen ez a gondolat."
Csak én látom a kettő között a jókora különbséget?
Komolyan kellenek az ilyen bulváros címek?