58
Az RTL Klub új reality sorozata.
  • Narxis
    Alapvetően leszarom, hogy ki mit néz, de az RTL Klub sikerét annyira nem értem, hogy nem tudok túllépni rajta. Régen én is ezt néztem, még a BK-t is rendszeresen, de már pár éve egyszerűen dögunalmasnak tartom az egész csatornát. Na mind1, ez van. :/
  • Daza500
    Alternatív "Szomszédok"
  • trident
    Két kivétel talán van, a házon kívül című műsor (ha jól tudom díjakat is nyert) és a showder klub, de ezen felül tényleg a sivárság az általános.
  • Firerock
    Kíváncsi vagyok hogy az ocsmány TV2 mikor fogja lemásolni:D
  • pedobear
    Hogy több lett a rendszerváltás óta a bűnözés Magyarországon - ezek a mocskok még ebből is hasznot akarnak húzni.
  • EnxTheOne
    Mennyiség /= minöség
  • Ironman2
    Győzike showt mindenki fikázta,mégis nézettségi rekordokat döntött.Való Világot mindenki fikázza,soha nem látott nézettségi rekordokat döntött.Egyszerüen ilyenek vagyunk mi,ezen nem kell csodálkozni.
  • Ironman2
    Mégis ennek a csatornának a legnagyobb a nézettsége az országban.Képzeld el!
  • FZoleee
    mindig vannak divatfikázók
  • passatgt
    60 percre 12 perc reklám jut, ez a maximum, törvényben foglalt mennyiség, tehát 20% a reklám (vagy kevesebb, nem mindenki használja ki a 12 percet)

22 saját gyártású műsor van és 23 nem saját gyártású sorozat

amúgy majdnem pontosan írtál mindent

• Master91
    Gyönyörű fogalmazás!
  • Dobronski
    run for your lives!
  • Narxis
    Hogy képes valaki RTL klubot nézni? 80% reklám 15% saját gyártású nézhetetlen szar műsor, 5% régi filmek, sorozatok, azokból is a szarabb fajta amiket unalomig ismételnek, nagyrészt ünnepnapokon....katasztrófa. Még a falat bámulni is jobb ennél.
  • karajjj
    egy nagy kérdés van: szarabb lesz, mint a barátokközt?
  • EnxTheOne
    Remélem igazad lesz.
    De ez is olyan lesz mint a barátok közt vogy a korházos sorozat, lesz vagy 8 millió része.

• tommygear
    3 adást ha meg fog élni
  • flashpointer
    maunika só kettő pont nulla
  • móóózes
    A gyanú árnyékában

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap? világuk összeomlik.
    Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Erre a műsorra kereste a szereplőket az RTL, az elmúlt hónapokban. Minden részben egy sztori, új szereplőkkel.
    Érdemes lesz belenézni, mivel ilyen sorozat itthon még nem volt.

link

május 14-től hétköznap esténkét 19:05-kor az RTL Klubon