58
Az RTL Klub új reality sorozata.
-
#18 Alapvetően leszarom, hogy ki mit néz, de az RTL Klub sikerét annyira nem értem, hogy nem tudok túllépni rajta. Régen én is ezt néztem, még a BK-t is rendszeresen, de már pár éve egyszerűen dögunalmasnak tartom az egész csatornát. Na mind1, ez van. :/ -
Daza500 #17 Alternatív "Szomszédok" -
#16 Két kivétel talán van, a házon kívül című műsor (ha jól tudom díjakat is nyert) és a showder klub, de ezen felül tényleg a sivárság az általános. -
#15 Kíváncsi vagyok hogy az ocsmány TV2 mikor fogja lemásolni:D -
#14 Hogy több lett a rendszerváltás óta a bűnözés Magyarországon - ezek a mocskok még ebből is hasznot akarnak húzni. -
EnxTheOne #13 Mennyiség /= minöség -
Ironman2 #12 Győzike showt mindenki fikázta,mégis nézettségi rekordokat döntött.Való Világot mindenki fikázza,soha nem látott nézettségi rekordokat döntött.Egyszerüen ilyenek vagyunk mi,ezen nem kell csodálkozni. -
Ironman2 #11 Mégis ennek a csatornának a legnagyobb a nézettsége az országban.Képzeld el! -
#10 mindig vannak divatfikázók -
#9 60 percre 12 perc reklám jut, ez a maximum, törvényben foglalt mennyiség, tehát 20% a reklám (vagy kevesebb, nem mindenki használja ki a 12 percet)
22 saját gyártású műsor van és 23 nem saját gyártású sorozat
amúgy majdnem pontosan írtál mindent
-
#8 Gyönyörű fogalmazás! -
Dobronski #7 run for your lives! -
#6 Hogy képes valaki RTL klubot nézni? 80% reklám 15% saját gyártású nézhetetlen szar műsor, 5% régi filmek, sorozatok, azokból is a szarabb fajta amiket unalomig ismételnek, nagyrészt ünnepnapokon....katasztrófa. Még a falat bámulni is jobb ennél. -
karajjj #5 egy nagy kérdés van: szarabb lesz, mint a barátokközt? -
EnxTheOne #4 Remélem igazad lesz.
De ez is olyan lesz mint a barátok közt vogy a korházos sorozat, lesz vagy 8 millió része.
-
#3 3 adást ha meg fog élni -
#2 maunika só kettő pont nulla -
#1 A gyanú árnyékában
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap? világuk összeomlik.
Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?
Erre a műsorra kereste a szereplőket az RTL, az elmúlt hónapokban. Minden részben egy sztori, új szereplőkkel.
Érdemes lesz belenézni, mivel ilyen sorozat itthon még nem volt.
link
május 14-től hétköznap esténkét 19:05-kor az RTL Klubon