58
Az RTL Klub új reality sorozata.
-
Ironman2 #58 Akkor minek nézed ha szar? -
#57 Akkora egy szar ez a műsor. Alávágják egy ilyen fos alá a mass effect zenéit több mint röhejes.. -
#56 előtte dugtam volna, utána ástam volna csak el. -
Ironman2 #55 Nem a rokonuk.Majd kiderül a végén -
#54 aztakurva :DDDDD -
K Ace #53 És elástam volna a kert végében. -
K Ace #52 Kis kurvát agyonütöttem volna régen. -
Ironman2 #51 Nem bírok már a nevetéstől -
#50 Ez a mai rész mekkora LOL:D -
Ironman2 #49 Hát azért jobb müsor mint az a homár fridi amelyik szégyent hoz a legyen ön is milliomosra.Végre egy nézhető alkotás. -
karajjj #48 egyébként a mai rész promójában voltak csöcsök, tessék nézni -
karajjj #47 honnan tudod? mindenki máshogy reagálna egy-egy ilyen dologra -
IXEMGabeo #46 fél füllel belehallgattam, de ez egy bújtatott szappanopera...A valóság nem ilyen és nincs ennyi ordibálás, mint amiket ezek a szánalmas amatőr színészek játszanak... -
Ironman2 #45 Az összes rész jó volt idáig! -
#44 Ez a mai rész még jó is. :D
Még komolyan oda is figyelek basszus :DD -
Ironman2 #43 Mai részhez ami most megy:
szerintem aki meghalt öreglány,annak a lánya adott be neki még egy inzulint. Gondolom megtudta a végrendeletet. -
#42 Tegyük hozzá, nem nehéz. Egyébként a legjobban a nézőket alázza az rtl-klub. -
commissioner #41 Alázza a konkurenciát az RTL Klub amatőr szereplős sorozata -
karajjj #40 ma különös szar színészek vannak :D -
#39 de utálom a retek klubbot.. -
#38 Hát nagyon-nagyon...(és itt még ezer nagyon-t képzeljtek el)amatőrök,tegnapi adásba belenéztem,és hát eléggé tré. -
karajjj #37 nem velük történt meg, amatőrök újrajátsszák a sztorikat -
Ironman2 #36 Én most néztem meg a tegnapi adást.Hát mit ne mondjak nem lennék a helyükben az biztos.GYerekeket sajnálom majd mikor megtudják az igazságot -
Ironman2 #35 Megtörtént velük az eset.Azért jól eljátszották. -
#34 mi a franc ez???:D:D
ez valami saját fejlesztés vagy valami külföldi copy??? -
#33 micsoda színtársulat :D a gyerek egy gyönyörűen betanult szöveget mond fel. Még ez az apa a legtermészetesebb az egész társulatban. Ezt most komolyan elhiszik az emberek, hogy ezek megtörténnek, vayg mire gondolnak? -
Ironman2 #32 Ez nagyon fáj.Ekkora egy marhaságot! -
karajjj #31 mindig ez lesz, hogy bevezetnek valamit, aztán kiderül, hogy nem úgy van és sokkal nagyobb a kavarás? -
xido #30 hát ott az elcserélt lányok amcsi sorozat is..nem lehet légből kapott sajnos az eset -
#29 nah megvolt az első rész, szerintem elég korrekt "reality" szerintem már az első részben elég durva témát feszegettek....szerintetek ilyen lehet? -
#28 A német RTL-en lehet :) -
#27 Tényleg! Igen, az is jó volt, de nyilván nem illett az "arculatba".
Amúgy azt gondolom, már túllépett a két nagy kereskedelmi tv a nézői igényeken, nem igényt akarnak kielégíteni, hanem formálni.
Csak részben kapcsolódva, 3:10-ig nyugodtan beletekerhető, 7:22-től különösen finom:
-
Ironman2 #26 Amúgy régen voltak szinházi közvetítések az RTL-en is. -
Ironman2 #25 Ez egy biznisz.Ha színházi közvetítés lenne,akkor tuti hogy a tv2 olyan müsort ad le,ami átcsábítja a nézőket.Ezért nem kockáztatnak.Itt milliók pörögnek a háttérben a reklámbevételekből. -
#24 Na igen, de egyszer azt is lemérték, hogy az "üres" képernyő elé is leülnek az emberek, meglehetősen sokan. Miért? Mert megszokták. A szert is meg lehet szokni.
Hagyjuk ezt az "erre van igény" dumát. Mikor kínáltak alternatívát, mikor adott a Retek színházi közvetítést? -
#23 Ha leszámítod, azt, hogy a Házon kívül is keményen politikai töltetű (néha-néha 1-2 "szívszorító sztorival nyakon öntve) akkor az is kiesik a képből (félreértés ne essék, nem a politikával van bajom, csak azzal amikor valaki az objektivitás álarcába bújva propagál valamit elfogultan az egyik oldal felé húzva). -
#22 A Retek-klub a magyar televíziózás legalja és ez a műsor csak rátesz egy lapáttal. Mióta nincs Fábry, nincs mit nézni a csatornán.
Remélem pénzt kaptál ezért, hogy nyitottál a műsornak egy topikot. Ha viszont önszántadból tetted, részvétem. -
#21 meg ott van még a 12 perc reklám mellé 6 perc "ajánló" is legszebb tudomásom szerint, főleg mert "import" sorozatok általában 42 percesek. -
#20 Magyaroknak magyar szart! Aki a valóvilágot megkajálja annak ez a moslék is jó lesz. -
#19 Ja azok tényleg jók mondjuk. Volt még a XX. század asszem, az se volt rossz, persze este 11-kor nehogy valaki nézze, aztán megszüntették.