53
Vámpíros akció-RPG
  • lostprophet
    Már tölthető az oldalamról.
  • lostprophet
    Kijött egy DLC, amihez hozzá fogom igazítani a jelenlegi fordításomat.
  • grebber
    Na lepergett a credits.

A földkerekség legfosabb boss harca díj abszolút győztese (már ha ezt a bohóckodást annak lehet nevezni)

• grebber
    Hamarosan a végére érek!
    Ami tetszik az a magyarítás semmi más!
    Vége lesz törlöm és jön a Sniper Elite V2 utána meg talán már jön Splinti Blacklist!

Gyorsan pörgetni kell a régi szarokat mert csak gyűlnek és gyűlnek.

(Rakás cucc még várat magára: Sniper Elite V2,Ride to hell,LORD OF tHE RINGS war in the north,Transformers - War for Cybertron,No one life forever 2, Pariah,Call of Juarez Gunslinger,Spider-Man Shattered Dimensions, Hard Reset ,Velvet Assassin és még sokan száz számra)

Előbb a warezt pusztitom aztán jönnek a steam game-ek!
  • Shep
    Én is kedvelem a stílust de ez, ááá szót sem érdemel. Mindenben alulmarad még a középszinttől is, na jó nem mindenben, a grafika az egy közepest azért ér.
  • Maxtreme
    Hát majd meglássuk idővel :)
    Mondjuk én kifejezetten szeretem a lopakodós cuccokat, szal lehet nem unok rá.
  • Shep
    1 óra után még nekem is tetszett :) Aztán mikor már a 3. pálya is tök ugyanaz volt akkor ...
  • Maxtreme
    Üssetek, de nekem tetszik :) Kb 1 órát játszottam vele eddig, de bejövős. Nem azt mondom hogy az év játéka, de messze jobb annál mint ahogy sokan beállítják.
  • grebber
    Akkor Aliens után végigszenvedjük ezt is!Köszönjük!
  • lostprophet
    Kész a fordítás és már tölthető is :)
    http://lostprophet.ekapocs.com/?p=387
  • lostprophet
    Kész a fordítás, folyik a tesztelés.
  • grebber
    Már irtam párszor egy játéknak hihetetlen szarnak kell lennie hogy ne vigyem végig.Ride to Hellt is végigviszem pedig az a legalja mindennek.
  • Shep
    Hát de csak azért végigjátszani nem sok értelme van.
  • grebber
    Ezt senki nem is említette.
    Így legalább lesz 1 értelmes dolog benne ami plussz pont ;-)
  • Shep
    A magyar felirattól nem lesz jobb a játék :)
  • grebber
    Na csak emiatt végigviszem majd
  • lostprophet
    Azért jön hozzá a magyarítás:
    http://imgur.com/a/1dMEm#0
  • Shep
    Hát a 2. pályát még megcsináltam de a harmadiknál teljesen elment tőle a kedvem nekem is. Be kell menni a bárba és bombákat elhelyezni. Az elején mondja a csaj, hogy a bárban úgysem leszek feltűnő. Na ennek ellenére 10m-ként egy egy őr + még kamerák is és vámpír képességeket meg nem lehet használni. Úgyhogy asszem én is befejezem ha mondjuk 10 évvel ezelőtt jön ki ez a játék még jó is lehetett volna de ma már ez nagyon kevés és igazából egy SC-hez képest vicc kategória. Egy szaros korláton nem tudok átugrani, sőt még a lépcsőnél is csak a kijelölt úton lehet menni, nem ám, hogy leugrok az egyikről a másik lépcsőkarra, nem.
  • csgj
    Hm... A francba, az első fejezet után én is töröltem. :-/ Akartam én ezt szeretni, mert maga a vámpíros hangulat az fasza, de túl ZS kategóriás a játékmenet. Van egy olyan gyanúm, hogy minden pálya ugyanolyan, csak egyre nehezebb lesz... -.-

Szóval most szépen felteszem a Vampire: The Masquerade Bloodlinest az összes patchcsel. :-D
  • wedge31
    Sajnos én se birtam tovább az első fejezetnél, kár érte mert kéne már egy jó vámpiros rpg...
  • Shep
    Első pályát megcsináltam és őszintén szólva nem olyan rossz ez, mint amilyennek a sok negatív komment alapján az ember gondolná. Ahogy egyre több képesség lesz egyre több a lehetőség, ráadásul sok helyen simán el lehet osonni is nem kell senkit elkapni.
  • Shep
    Hát sajnos ahogy az már a videokon is látszott teljesen darabos a mozgás, az irányítás maga nem is lenne olyan vészes csak hát valahogy olyan körülményes az egész megvalósítás és a mozgások kivitelezése. Viszont legalább rohadt nehéz, mert még easyn is nagyon oda kell figyelni, hogy ne vegyék észre az embert. Mondjuk szerintem elég vicces, hogy nem lehet pl párkányon leereszkedni de még ugrani sem. Az átvezetők meg gyalázatosak.
  • Susarc
    15 percig bírtam a játékot:S:((((
  • csgj
    Kijött egy durva méretű Update... Kíváncsi vagyok, mit csinál.
  • csgj
    Na, hát nem hagytam annyiban... Belekezdtem az első küldetésbe. Érdekes módon CSAK a bárban szaggat, sehol máshol. Lehet, hogy a tömeg a gond, vagy a füst, nem tudom.
    Egyébként elég bugos a játék, és olykor behülyül a mozgás is. Remélem, jön valami patch, szükség lenne rá.
    Ettől függetlenül nekem eddig tetszik. A vámpíros hangulat nagyon ott van, és bár nehéz, easyn azért nem olyan vészes... :-D

Amúgy grebber, van benne quick save, nem kell elölről kezdened az egészet, ha kinyírnak...
  • csgj
    Kíváncsi voltam, hogy milyen a játék, de a bárban olyan brutális szaggatás van, hogy talán hagynom kéne... :-/ (Low grafikán is. -.-) Nem értem, mire ez a nagy gépigény.
  • grebber
    Nagyon ,legyen elég ennyi.
    Szenvedés vele játszani.

Vámpírok vagyunk de pillanatok alatt megölnek. A népek becserkészése körülményes és lassú van a terembe 50 ember akit kb 1 óra alatt nagynehezen kiszippantasz ugy hogy ne vegyen észre más mert szétlönek pillanatok alatt akkor az 50. valami folytán lelő kezdheted az egészet elülről.
    Fusztráló okádék mintsem élvezetes játszani vele.

Biztos lesz akinek bejön majd ,de inkább nem :D

Warez oldalakon se találtam senkit akinek tetszett volna.
  • wedge31
    No, ne tartsd magadba mennyire lett rossz? engem minden vámpiros téma érdekel.
  • grebber
    DARK-FLT

És igen kb ilyen is lett mint amekkora az érdeklödés
  • grebber
    DARK.XBOX360-COMPLEX
  • Susarc
    eret is vágnék ha a WODO ehez hasonlítana:P:))

mindenestere a mocsok kevés VAmpire játék hiánya miatt, valószinüleg kipróbálom:(
  • Rotcsa
    Ugye? :D Mondtam... nekem is nagyon durván bloodlines-feelingem lett!
    Szerintem még az énekesnő hangja is majdnem olyan, mint a Bloodlnes audio anyagában!
    Engem már az sem lepne meg, ha a Whitevolf bejelentené, h közük van ehhez a játékhoz és érjük be ezzel a WOD kiadásáig :D
  • Susarc
    bakki ahogy a storyba most belementem ez fullra koppintás....vámpirként felébredsz majd megpróbálod megkeresni és megölni azt aki ezt tette veled! elég pofátlanság...az egyik gameplay videóban a night club belűlről szinte teljesen ugyanolyan mint a Bloodlinesban esküszöm még a szinek is....
    elég plágium gyanus
  • Rotcsa
    A zenei hanganyag is nagyon durván Bloodlines-os! Mintha az Aslyum-ban lenne, vagy a belvárosban, ahol az a nő van, aki az orosszal kavart.
  • Susarc
    hmm Presence/Obfuscate/Domination?! erősen lenyúlták a Vampire szerepjátékban szereplő vámpír szférákat! Tudtommal a CCP kapta meg a White Wolf-tól a jogot bármilyen Vampire TM játék készítéséhez....
  • grebber
    E3 Trailer
  • Rotcsa
    Elég Bloodlines-osnak tűnik:
    Új trailer:
  • Rotcsa
    http://www.sg.hu/cikkek/97139/nincs_alkonyat_penge_lesz_a_dark
  • grebber
    Új Trailer!
  • Rotcsa
    Kicsit Bloodlines-os a stroy. Ott is az van, h vámpírként felébredsz másnap.. :)