53
Vámpíros akció-RPG
  • Shep
    Hát elég gagyinak tűnik az egész, az animációk kiváltképp. Egyedül a képességekben látok némi fantáziát.
  • grebber
    Worthplaying Preview
  • grebber
    GDC Gameplay
  • Rotcsa
    Jónak tűnik ez a Dark, van egy kis Bloodlines beütéses hangulata, szerintem.
  • Rotcsa

Lesz folytatása a LOK-nak! :)
  • wedge31
    Jónak tünik és nálam egy vámpiros játék mindig várós.
  • grebber
    Exclusive Gameplay Trailer

Közel 20 perces demo gameplay
  • grebber
    10 új kép!
  • davidka003
    Legjobb vámpíros a Legacy of Kain: Defiance.
  • MerlinW
    Én azt a címet adnám a játéknak, hogy: BLUR, BLUR, BLOOM, BLOOM :)
  • Roccio
  • shaba23 #2
    A Darkgreen találóbb cím lenne. Nekem valahogy nem tűnik komornak, egyszerűen csak sötét van, meg karikás a fickó szeme.
  • grebber
    Vámpíros akció-RPG készül DARK címmel!

A Realmforge bejelentette, hogy egy lopakodós akció-szerepjátékot fejlesztenek PC-re és konzolokra. Főhősünk Eric Bane, aki vámpírként ébred fel, de nem tudja miként lett élőholt. Fejleszthetjük vérszívói képességeinket és a hangulat valami iszonyatosan komornak néz ki.

Eric Bane szerencsétlen fickó: nem elég, hogy vámpírként ébred fel egy nap, nem emlékszik arra, hogy ki ragasztottra rá a hallhatatlanság átkát, és arra sem, hogy éppen hol van. Nyomozni kezd és ráébred, hogy dolgok mögött sokkal rettenetesebb tények állnak, mint azt gondolná. A DARK egy hamisítatlan akció-RPG-nek ígérkezik a Dungeons fejlesztőitől, a Realmforge-tól.

A játékban a lopakodásé lesz a főszerep, de ezen felül számos vámpírképességet fejleszthetünk a sötét kaland során. A játék várhatóan 2013 első negyedévében jelenik meg PC-re és konzolokra.

Info képekkel: Gamekapocs!