53
Vámpíros akció-RPG
-
#13 Hát elég gagyinak tűnik az egész, az animációk kiváltképp. Egyedül a képességekben látok némi fantáziát. -
#12 Worthplaying Preview -
#11 GDC Gameplay -
Rotcsa #10 Jónak tűnik ez a Dark, van egy kis Bloodlines beütéses hangulata, szerintem. -
Rotcsa #9
Lesz folytatása a LOK-nak! :) -
#8 Jónak tünik és nálam egy vámpiros játék mindig várós. -
#7 Exclusive Gameplay Trailer
Közel 20 perces demo gameplay -
#6 10 új kép! -
#5 Legjobb vámpíros a Legacy of Kain: Defiance. -
#4 Én azt a címet adnám a játéknak, hogy: BLUR, BLUR, BLOOM, BLOOM :) -
Roccio #3 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!cool -
#2 A Darkgreen találóbb cím lenne. Nekem valahogy nem tűnik komornak, egyszerűen csak sötét van, meg karikás a fickó szeme. -
#1 Vámpíros akció-RPG készül DARK címmel!
A Realmforge bejelentette, hogy egy lopakodós akció-szerepjátékot fejlesztenek PC-re és konzolokra. Főhősünk Eric Bane, aki vámpírként ébred fel, de nem tudja miként lett élőholt. Fejleszthetjük vérszívói képességeinket és a hangulat valami iszonyatosan komornak néz ki.
Eric Bane szerencsétlen fickó: nem elég, hogy vámpírként ébred fel egy nap, nem emlékszik arra, hogy ki ragasztottra rá a hallhatatlanság átkát, és arra sem, hogy éppen hol van. Nyomozni kezd és ráébred, hogy dolgok mögött sokkal rettenetesebb tények állnak, mint azt gondolná. A DARK egy hamisítatlan akció-RPG-nek ígérkezik a Dungeons fejlesztőitől, a Realmforge-tól.
A játékban a lopakodásé lesz a főszerep, de ezen felül számos vámpírképességet fejleszthetünk a sötét kaland során. A játék várhatóan 2013 első negyedévében jelenik meg PC-re és konzolokra.
Info képekkel: Gamekapocs!