13
  • mtxaudio
    #13
    Most komolyan??? Ez a nyomorúlt Nokia,mág mindíg itt tart??? Miért nem kérdezik meg a felhasználókat,mit szeretnének? Ne egy két idióta döntse már el,hogy mi kell a népnek! Ezek már soha nem fognak labdába rudni a piacon,mert oda akarnak betörni,ahol esélyük sincsen!!! Jobb lenne megint telefonokat gyártanának! És nem győzöm hangsúlyozni,hogy vegyék fel velem a kapcsolatot,majd én megmondom mi a pálya!!! De erre nincs eszük! Majd Kína megeszi őket,mert megveszik a régi licenszeket,és hülyét csinálnak belőlük!!!
  • TheCunami
    #12
    Nem kell két eszköz baromi egyszerű kő retina diszpléj újra felhúzható érintőgyűrű touchring amit még szabadalmaztatnon kell mellékelt olvasószemüveg 4hüvejkes kijelző és készen is van a zseb HD tv
  • lordsithlord
    #11
    Az Asus ötlete szép és jó, de túl bonyolult és túl nagy. A telefon rész feleslegesen nagy, ennyi erővel simán lehet külön-külön a két eszköz.
  • DjDano
    #10
    A Nokia 808 azért elég innovatívra sikeredett... A konkurenciának jórészt a brutál proci, kijelző jelenti az innovációt, ami sajnálatos.
  • kvp
    #9
    A sony gyartott ilyet. A karoraban voltak a gombok, a headset-ben a mikrofon es a hangszoro, az egesz bluetoothon osszekotve. Ennel egyszerubb az ibm 30 eves szabadalma. Van egy okos teglatest (telefon) es arra kotjuk ra a periferiakat, mint pl. headset, 10 inches kijelzo, nagykepernyos tv, stb. Egesz veletlenul a sony most ilyeneket gyart. A lenyeg, hogy ha a telefonban van a lenyeg, akkor az mindig nallunk van, mig a tablet nem fer el az ingzsebben. Ezert jo ha a tablet kijelzo csak olyan extra periferia mint a headset vagy a tv. (irom mindezt egy 3 inches qwerty-s telefonrol es konnektor latotavban nincs, de legalabb arnyekban fekszem; egy tablet-et nem cipeltem volna el, ez a telefon meg csak akkora mint a regi t20-asom, csak full hd :-) )
  • lordsithlord
    #8
    Nem ennyire bonyolult módon gondolom a dolgot. Az egyik készüléken lenne egy 1 soros kijelző meg a számok, a másik meg maga lenne a tablet. Az egész megoldható lenne egy vékony, könnyű, bluetooth kapcsolatos eszközzel meg a tablettal. Olcsón kijönne, ráadásul a mértetekkel se lenne probléma :)
  • Gerygrey
    #7
    Az ASUS-nak van ilyen jópofa kütyüje, ami alapból egy telefon, de könnyedén tabletet vagy netbookot varázsolhatsz belőle. Szóval ha a Nokia valami ilyesféle hibridet tervezget, akkor eléggé elkésett :)

    http://prohardver.hu/hir/asus_padfone_telefon-tablet.html

  • mortep
    #6
    Nemigazán értem hogy gondolták, a táblapécé előnye kimerül annyiban, hogy nagy a kijelzője (hideg is kiráz a gondolattól, hogy egy félkézzel alig megfogható valamit kell fülhöz tartani).

    @lorsithlord, ez ám az igazán nagy ötlet: nem egy kütyüt, hanem startból kettőt kell állandóan magunkal cipelni, ráadásul az egyik minimum 10hüvelykes...

    @endrev: +1
  • orbano
    #5
    Na már megint a szokásos féléves "na most már kéne valami húdeinnovatívot gyártanunk" by Nokia rizsa. Eddig sem lett belőle semmi, ezután sem lesz.
  • DjDano
    #4
    Drukkolok nekik, régen ők voltak az innováció élharcosai, vissza kell szerezni ezt a címet, hosszabb távon mindenképpen.
  • lordsithlord
    #3
    Elég egyszerű a megoldás: kell egy 3G-s tablet, mellé pedig egy Bluetoot-os eszköz, ami állna a klaviatúrából, a headsetből és egy kisebb képernyőből.

    Egy ilyen eszközzel meg lehetne oldani a méretbeli problémákat, nem lenne nehézkes a kezelése sem, ráadásul el tudnák érni a céljaikat.

    Persze a mérnökök mindig túlbonyolítják a kérdéseket, szóvalgondolom ez már túl egyszerű lenne
  • endrev
    #2
    Jó lenne az ötlet, ha a telefonokat nem akarnánk zsebre rakni, amit viszont egy táblapécéval nem tehetünk meg. Ha erre kitalálják a megoldást, van esély...
  • opeca
    #1
    Gratulálok, még úgy sincs elég technológiai szenny.