43
  • skinnyman
    Nem spórolás, nem tart még ott a technológia. Mutass egy 300 dpi feletti SAMOLED kijelzőt rendes RGB elosztással, nem fogsz találni sehol. Mellesleg ilyen dpi-n pont rohadtul nem veszed észre, azonos szubpixelszámhoz mérten pedig ez jobb elrendezés is az RGB-nél.
  • atomkrumpli
    Ezen spórolnak samuék:

pentile mátrixos lesz az S3 is
  • MsUser
    A megjelenésén javíthattak volna nagyon ALMA hajas. De kategóriájában első, csak az árakat kéne lefelé vinni. Tavaly óta használok nagyobb kijelzős HTC-t és sokkal használhatóbb mindenre a telefon, jó választás volt a HD-kijelző reméljük lesz még jobb.
  • M2 #40
    Nekem már az elődje is átlépte az elviselhető telefon méretet, minden széria egyre nagyobb lesz? Végén az emberek hátukra kötözött 100 centis tévékkel sétálgatnak majd? Vicc ez a Samsung.
  • who am I 7
    ezt akkor már könnyen ketté lehet térdelni.a S4-es mekkora lesz?6.5col?2 év múlva meg majd már kistévét kell a zsebbe csúsztatni mint "telefon".
  • Nonix
    Nem csak neked nem tetszik, szerintem is csunya. Ugy nez ki mint egy alsokozepkategorias telefon.
  • asysoft
    Wow. Nem hittem volna, hogy ennyire kisebbségben leszek a véleményemmel, de szerintem ez a telefon csúnya.
    Ezek után kíváncsi leszek arra, mit fog tudni a Galaxy S IV. Nem pentile 720p felbontást? Több mag és memória nem túl valószínű, max a CPU órajelével, meg a GPU erősítésével tudnak még játszani... No meg, Nokia PureView után eredhetnek, úgyis szeretik a számháborút:)
  • socheater
    /komolytalan 1
    A kezdetektől kapni lehet majd fehérben is? Felár esetleg? :)
    /komolytalan 0

Első ránézésre nem túl szép, de a sötétebb színű már nem olyan vészes. Négy mag, mikor még a kettő is bőven...
  • kisedi
    EZ GYÖNYÖRŰ! És leköröz mindenkit tudásban+szolgáltatásban is. Remélem tényleg az Iphone 4S árszintjére lövik be, és akkor tarolni fog!
  • Papichulo
    "(de, azt állítottad hogy nincs igazam)"

Hol allitottam ezt?

"De mindig ugyan az van: amit más csinál az szar/másolás (még akkor is ha az applet megelőzte), de ha az apple csinálja azt akkor az királyság eredeti, innovatív :D"

Hol allitottam ezt?

"10"-re kevesebb is elég hogy a szemet kihasználja"

Ezt mivel tudod alatamasztani?
  • sanyicks
    Hát persze a szokásos, mindig ugyan az: vagy az "én nem állítotottam semmit" (de, azt állítottad hogy nincs igazam), vagy a "én kérdeztem először".

Idézetet, nem fogom kézzel keresni a hozzászólásokat (mert keresni ezzel a fórummotorral nem lehet). De mindig ugyan az van: amit más csinál az szar/másolás (még akkor is ha az applet megelőzte), de ha az apple csinálja azt akkor az királyság eredeti, innovatív :D
  • Papichulo
    "És te mivel tudod az ellenkezőjét alátámasztani?"

En szemely szerint semmit sem allitottam, te allitottal valamit ("10"-re kevesebb is elég hogy a szemet kihasználja"), neked kell ezt alatamasztani.

"Egyébként néhány hónapja még ti vertétek magatokat"

Idezet ahol en "vertem" magam?
  • sanyicks
    És te mivel tudod az ellenkezőjét alátámasztani?

Ez a szánalom faktor, hogy neked mindig bizonyíték kell, de te soha semmit semmivel nem támasztasz alá.

Alátámasztás kell? sok"-os képernyők "csak" fullhd felbontással rendelkeznek, és valahogy sehogy sem látni azt hogy túl nagyok lennének a képpontok, pedig sokkal nagyob az átmérője mint az ipad kijelzőjének.
    Egyébként néhány hónapja még ti vertétek magatokat, hogy a nemtudom milyen tabletgyártó fullhd felbontáú tablete mekkora marhaság, minek akkora felbontás. Persze ahogy az apple megcsinálja az az (a elképesztő soha nem látott újdonság mellett) már király elengedhetetlenül szükséges dolog :D
  • Papichulo
    "10"-re kevesebb is elég hogy a szemet kihasználja"

Igen? Ezt mivel tudod alatamasztani.

"1900 fölötti 20" fölött kéne."

Ezt ki hatarozza meg? Mi szerint? Meg amugy is, milyen tavolsagbol?

"Tudod nem az apple marketinges csapata mondja meg mennyit tud a szem, meg hogy minek van értelme. Ők kitalálnak egy marketingbullshit hülyeséget (retina diszpléj) az apple fanok meg nyelik."

Ertelmetlen Apple trollkodas... van egy kis szanalom faktora :)
  • sanyicks
    már olyan van, 10"-re kevesebb is elég hogy a szemet kihasználja. 1900 fölötti 20" fölött kéne.

Tudod nem az apple marketinges csapata mondja meg mennyit tud a szem, meg hogy minek van értelme. Ők kitalálnak egy marketingbullshit hülyeséget (retina diszpléj) az apple fanok meg nyelik.
  • Papichulo
    "mint a retina diszpléj meg a 1900+-os felbontású alig 10"-os tabletek."

Ennyi erovel a szemedre sincs szukseg, mert annak is "tul jo" a felbontasa. Miert ne lehetne egy kepernyonek is a szemet megkozelito megjelenitese? Szerintem az lenne a termeszetes mindenhol.
  • caius marius
    +1
  • Papichulo
    "azzal érte be az Android az iPhone-t"

Ez egy non-sequitur.
    HW vs SW?
  • SlickAdam
    Samu inkabb attert az Apple Store masolasara. Uveg Samsung bolt ugye... LOL :D
  • Gerygrey
    Én pár napja nyomkodtam meg egy HTC One X-et, és a kijelzőméretbe azonnal beleszerettem - csak az akksi üzemidejéről írt negatív kritikák miatt nem vettem meg, na meg kíváncsi voltam, hogy a SGS3 mit fog majd felmutatni. Azt hiszem, jól tettem hogy vártam, szinte biztosan ez lesz a következő telefonom.

Azt viszont nem értem, miért kell még mindig az iPhone-hoz hasonlítgatni egy androidos telefont. Ez a párbaj már az első Galaxy S idejében eldőlt, nagyjából azzal érte be az Android az iPhone-t, és azóta fokozatosan távolodik tőle, bőven maga mögé utasítva azt.
  • sz4bolcs
    Mi a különbség az AMOLED és a S-AMOLED közt?

Nekem egy Wavem van SAMOLED-del, kíváncsi vagyok, miben különböznek..
  • cloud.strife
    Randa, de legalább nem majmolja az iPhone design-t.... :)
  • MR007
    A külső nekem is tetszik. Érdekes, egy másik fórumon ahová sokan beírtak szinte mindenki szidta design miatt. Persze ez csak egy dolog. A Nokia 808 pureview azért lenyomja szépen. Nálam még külsőre is.
  • warchief
    külső: nekem képek alapján tetszik, de ez egyébként is egyéni ízlés dolga, szóval ez nem lehet érv.
    4 mag: ebből minden olyan cikkben, ahol a szövegben egyszerre van jelen a "telefon" és a "mag" szó, vita van. Sok ember van, aki már csak a tudat miatt is megveszi. Persze le lehet hülyézni őket, meg e-péniszt emlegetni, de akkor azokat is hülyézd le, akik 1-2 évente autót cserélnek, meg minden évben lecserélik a ruhatárukat. Fogadd el, hogy ez is egy divatcikk, és aki megteheti, az meg is fogja venni, még ha nincs is igazán rá szüksége.
    Amúgy, ha nálad az android kizáró ok, akkor miért olvastad el egyáltalán a cikket? ;)
  • Andr0
    az kérdés számomra, hogy ez a sok új feature mennyire fogja kajálni az aksit. (pl mikor az első kamera folyamatosan megy, hogy nézze mikor sötétülhet el a kijelző...)
  • donceleger
    A mindennapos hírek után, amik már könyökünkön jöttek ki, megjött a cucc! Ahogy sejtettem. Semmi extra. Sok hűhó semmiért!
    Nagy és ronda! Amiket meg újként mutat, hát, finoman szólva sem éri meg a váltást! 4 mag! pfffffff minek? e-pénisz meg hogy jobban merüljön az akksi! Csodás! Mert hogy másra nem jó az tuti! Illetve de! Az elődje árát legalább lenyomja, és jó vétel lehet 100 alatt! Sokkal szebb és lényegében ugyanazokat lehet vele megcsinálni.
    Semmi innovatív dolog. Részemről felejtős.
    Meg hát android van rajta! Ez eleve kizáró ok. De ez más már más történet.
  • sanyicks
    persze az amoled olcsó... épp ezért van szinte minden cuccban ilyen. Ja nem, TN-van az olcsóakban, amoled csak a legdrágábban...
    A valószínűbb inkább az hogy a képméret növelésével van értelme a felbontás növelésének, amúgy csak parasztvakítás, hülye marketinglózung, mint a retina diszpléj meg a 1900+-os felbontású alig 10"-os tabletek.
  • farrvince
    A Samsung, és más Androidos gyártó is azért növeli a kijelző méretét, mert az AMOLED egyik rossz tulajdonsága, hogy a felbontás csak a kijelző növelésével lehetséges és az AMOLED olcsobb mind a TFT!
    A felbontás is és az ár is fontos szerepet tölt be, mert csak így tudnak versenybe szálni, az amugy sokkal drágább, de nagyobb felbontásu iPhonekkal!
  • caius marius
    Mi a francak kell egy samsungròl szòlò cikkben ifosozni?
  • caius marius
    "Lássuk, mivel erednek az iPhone nyomába!"
    Ismèt tanui lehettünk a független ùjsàgíràs szèp hagyomànyànak.
    Màr mièrt kène utànuk menni?
    Nyomik.
  • zsimborgo
    Hali.
    Szerintetek mikorra várható a Galaxy Note 2?
    Ha egyáltalán lesz?
  • dyra
    "Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb"

Mit nem értesz?
  • Skynet
    Ez nagyon szép és nagyon jó.....Lesz pár év múlva amikorra talán a 4 magot is kihasználja telefonon valami... Jelenleg a 2 mag sincs kihasználva...
  • Andr0
    hát ja, havidíj 12600 HUF kb... és elég jó kis csomag. Viszont roaming tarifák nincsenek leírva... so ha magyar számot akarsz hívni egy amúgy angol telefonról, az megváltoztatja a képet.
  • Mr Manson
    Nem fog magyarul tudni ... angol, francia ... meg pár nyelv. Tegnap ezt mondták.

Szerintem gyönyörű készülök. S2 nél azt gondoltam hogy 4,3 elég de rájöttem hónapok alatt kicsit lehetne nagyobb is .. mint ez ;)
  • Anthrax
    A cikk alján lévő linken,hogy UK-ba mennyibe kerülnek, ott valóban 36 font havidíj és nem kell telefonért pluszba fizetni ? Ha ez igaz, Mo.ról lehet előfizetésed ?:P
  • Darth Sith
    én is úgy gondoltam pár hete, hogy a 4,7-4,8" túl nagy már. Másfél éve vagyok egy boldog tulaja egy htc desire hd-nek ami 4,3" és úgy gondoltam ennél nagyobb kijelző már nem biztos, hogy praktikus. Pár hete próbálgattam egy note-ot, és meg kellett állapítanom, hogy tévedtem. Pár napja pedig a kezembe került egy htc one X, ami ugye 4,7", és rá kellett jönnöm, hogy ez még a bőven nagyon jól használható méret. Persze nem kicsi kezű nőknek, hanem inkább férfias. Pl. sokkal kényelmesebb rajta olvasgatni hála a nagyobb kijelző/nagyobb felbontásnak. Elfektetve az 1280pixel szélesség mellett minden weboldal vagy pdf olvasása nagyon kényelmes. Szerintem eléggé teli találat.

Továbbá az, hogy itt ugyanez a kijelző AMOLED lesz megfejelve egy ekkora aksival, szerintem hatalmas sikere lesz ennek a készüléknek.
  • fozerl
    Kár, hogy ekkora kijelzőt kapott, arra ott volt a samsung note. Nem értem a Samsungot. Bőven elég a 4,3" sztem.
  • Petka
    Hé! Az oldalsó gomb hasonlít az iphonera. :D
    Csak vicc, de amúgy tuti lesz itt mindjárt valaki, aki megmondja, hogy alma koppintás... Mindenesetre tetszetős készülék lett!
  • Hengelhoffer
    ... nem tud. Nem kell foglalkozni ezekkel.
    Milyen jó, hogy fejlettebb lesz a hangfelismerő rendszer! Ez vajon fog tudni magyarul? Félek nem. Akkor meg miért kell fizetni olyan szolgáltatásokért, amit nem tudok kihasználni. Megjegyzem azért megvettem az S2-t, és nagyon meg vagyok elégedve vele, de ez akkor is b@ssza a csőrömet.