24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #24202 mondjuk én csak várom, hogy behívjanak dungeonra addig püfölök a többi zombival
kraftok megvoltak esett rendesen cucc a dungeonból meg egy worm cult kard terv :) 100K-ért kitettem -
Irgum76 #24201 mindenki jól szórakozik?
bazz annyian vannak a dolomitnál, hogy meg sem tudtam ütni a főkolompost -
Plata #24199 Akkor jól gondoltam.
Kivételesen.
Tegnap találtam a kicsi wood elfem táskájában valami Mara vackot.
Örültem mint a fene,csak egy kicsit félre gondoltam a dolgot,ahhoz hogy használjam köll egy másik player.
Mondjuk nem is tom hogy nem gondútam rá hogy a házassághoz két ember kell. :D
Próbáltam rá dumálni a társamat hogy álljon már kötélnek,de nem vót hajlandó. XD
Igaz csak másik játékossal működik,de próba cseresznye.
Hátha ESO-ban is működik a bug aurám és összejön. :D -
Plata #24199 Kiváncsi leszek milyen újdonságok jönnek. -
#24198 Pontosan, junius elso heteben lesz belole crownert megveheto DLC, ha megjelenik a Gold Road chapter. -
Plata #24197 Gondolom necrom akkor lesz elérhető Crown-ért ha ki jön az új kiegészítő nem? -
Irgum76 #24196 csak fura volt mert szoktak róla küldeni valamit most pl az orkosnál daily reward-ként adták meg
na mindegy igazából a Necront kerestem azt nem lehet megvenni crown-ért?
gondoltam esik egy kis gold a eventből beváltom crownra és lehívom a Necront -
#24195 Igen, de csak azert, mert most jottel vissza es most lattad meg, egyebkent jo par eve mar, hogy ingyenes lett mindenki szamara. -
Irgum76 #24194 az csak nekem új, hogy az Imperial City dlc free? -
Plata #24193 Tegnap megint volt mázlim két lead-hez,kiskarival esett,egy sárkány tojással meg házba craftiong station,méghozzá főéshez,aminek nagyon megörültem,csak mint kiderült a főző állomás nem olyan mint a husvéti sárkány. :D
Mind a kettő sárga lead volt,de amíg a sárkányt egyből kiáshattam,sajnos a főzőállomásnak csak egy szeletkéjét kaptam meg,pedig annak igazán örültem volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.04. 08:23:23 -
Irgum76 #24192 jah :D
oké megpróbálom befarmolni -
#24191 hat,
2x gyuru
1x amu
2x1kezes vagy 1x2 kezes
es mindjart meg is van az otos bonusz ugy, hogy kozben nem okoz gondot az, hogy az armor resze heavy :) -
Irgum76 #24190 nem rossz ötlet viszont heavy, sajnos így is folyton kifogyok staminából egy-egy húzósabb bossnál -
#24189 Kozben megneztem, hulyeseget irtam, mind a szett, mint a magelight a Major Savagery and Prophecy buffot adja, igy az egyik eleg. De a medusa sett Arx dungeonbol nem rossz, igy lenne ket 5-5 darabos szett rajtad, mindketto egekbe emelne a crit%-ot, de kozben az egyik novelne a crit dmgt is. Es az Arx meg akar szolozhato is, normal szinten. -
Irgum76 #24188 hát elég sok maradék szarság van a kraftolómnál de ebből három darabot engedne upgrédelni úgyhogy gáz
"es a mage guild skill farol a mage light vagy mit" az klafa lenne csak 5 gombom van amik már foglaltak
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.03. 20:01:11 -
#24187 Az jo kis dungeon szett (tedd hozza meg a medusa ot darabjat is es a mage guild skill farol a mage light vagy mit (elso skill) rakd ki actionbarra). Barmit upgradelhetsz narancsig, nincs kivetel. Ha tetszik es meg akarod tartani, akkor a rendszer engedi. Nem lehet, hogy lockolva van, eladas es/vagy betores/deconstruct elleni vedelem miatt?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.03. 19:46:52 -
Irgum76 #24186 köszi közben nekem is eszembe jutott hátha tápolható a kék
most próbálom mert sajnos nem mindent lehet felhúzni
Toothrow Set-em van kritikálra mentem rá 37% és 14% a bónusz sebzés (jelentsen ez bármit is) :) -
fluency #24185 A legegyszerűbb, ha veszel vagy gyártasz. :)
A nehezebb kérdés, hogy milyen set az ami kell. Értelem szerűen a kraftolható set a legegyszerűbb. A többi az esik valahol valahonnan. -
#24184 Vagy normal dungeon kekjeibol csinalsz lilat (vagy upgrade a munkapadoknal vagy reconstruct a Transmute stationnel, elobbi crafting nyersanyagot ker, utobbi transmute kristalyt ES nyersanyagot, viszont szabadon valaszthatsz a traitek kozul), vagy veteran dungeonokbol szedsz lilat, vagy gyartasz munkapadoknal lilat. -
Plata #24183 Igen.
De nagyon nem komálja a játék hogy steames az accom,mindig kitalál valamit amivel bosszanthat. -
Irgum76 #24182 egyébként hogy tudok szerezni lila settet? -
Irgum76 #24181 én kipróbáltam a veteránt hát estem-keltem de nem volt gáz egészen az utolsó bossig ott azt már nem sikerült megcsinálni velem ötödszörre sem úgyhogy kiléptem
lootból sem esett igazán semmi jó lilák de nem nekem való egyik sem -
#24180 Es sikerult? -
Plata #24179 Ne tudd meg mit szenvedtem vele.
Legalább harmincszor próbáltam belépni az accomba a honlapon,de nem akart engedni.
Ilyen dumákat nyomott hogy még nem léptem be erről a gépről engedélyezzem meg az anyám kínja,azért hátrány a steames acc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.03. 18:11:21 -
Plata #24178 A pibe,akkor benéztem.
Megnézem mégegyszer. -
#24177 Most regeltem, friss alienware accal behuztam. Az alapjatekhoz kell Tier 3, ket giveaway van, a masikra kattints ra es huzd be a kulcsot. Ha nem sikerul, szolj, szereztem egyet pluszba neked.
-
Plata #24176 Nos inkább a scroll érdekelne,de nekem ahhoz is t3-at kér.
Tavaly nyáron megbolondult a böngészőm,nem tudtam bejelenzkezni,mert nem jelent meg az hogy nem vagyok robot vagy mi a túró.Végül telefonról sikerült ha jólemlékszem,de attól meg resetelték az accom.Azóta megint nullás de ősöreg accom van.
Mostanában minden szabad időmben ESO-zom,na persze ha végeztem STO-ban a napi 3 karival. XD
De az nem sok idő,feltéve ha nem állok le pofázni,ami esélyes.
Mert imádok pletykálni és képes vagyok félnapot elcsetelni.
Husvétkor rá is csesztem,ESO-ban le járt két órás xp scroll és nem csináltam semmit csak a guild cseten dumáltunk. :D
De most húzok három karit is,van még egy nekromancim,ami 40-es,egy aranyos wood elf macibűvölő azt hiszem 33,meg egy cuki birodalmi gárdista,vagyis templomos.Azt hiszem ős is 33.
Templar irtó vicces,nem gondoltam volna,sosem volt még templarom,mert azt birodalmi karival akartam csinálni és az még nem volt meg.
Jókat lehett trollkodni a képességeivel.Bár medium ruhában van azért elég jól bírja.
Heavy ruhát szerettem volna neki igazán,de úgy látom ESO-ban az csak tankoknak van,küldizésre meg faszedésre inkább dps való.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.03. 17:10:32 -
#24175 Azt meg odaadjak mar szinte ingyen most, nincs 5 euro sem akciosan az alapjatek. A scroll tobbet er, foleg altokat huzni, a 150%-os meg plane, mert az olyan, hogy nem ketyeg, ha offline vagy. -
ntex #24174 A 3db +150%-os XP scrollhoz nem kell, meg a community eventhez sem. Adnak ESO alapjátékot is, ahhoz kell csak a T3 fiók. -
Plata #24173 Alienware arena honlapján van ESO giveaway.
Tier 3+ fiók kell hozzá,sajnos az enyémet tavaly lenullázták,pedig t5 feletti volt. -
Plata #24172 Most azt hiszem a 30 éves évforduló miatt van. -
ntex #24171 Ez csak a szokásos akció, karácsonykor is ennyi volt, mikor én megvettem :) -
Plata #24170 Láttátok hogy steamen nagy leárazás van? 67 vagy 75% mindenre.
Necrom collection is újra akciós.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.03. 07:26:58 -
Irgum76 #24169 oké addig nyomatom akkor
villám test, pengeköpeny, körbe tőrt lövöldöző, kivégzésre felülről villámcsapás
darálok :D -
#24168 Fog az majd, csak lassabban, mint a normal verzioja, a morph utan is vegigmegy az I-II-III-IV-es szinteken es ott all meg. -
Irgum76 #24167 köszi
odáig eljutottam, hogy morfolok azt is csak egyel de onnan nem megy feljebb -
#24166 Igen, minden skill elobb IV-es szintig fejlodik, akkor lesz valasztasi lehetoseged (morpholhatod ket valtozat egyikere) majd az az uj kepesseg megint IV-ig fejlodhet, es ott vege.
Veteran dungi esetben egy azert egy 5-600 CP azert nem art, (jobb gearben es megfelelo karakterismerettel kevesebb is lelfogadhato) az mar ad annyi bonuszt, hogy ne legyen gond, de minel tobb, annal jobb. Az alapjatekhoz tartozokkal kezd szerintem, azok konnyebben, de elobb nezd meg a taktikat, foleg ami a vegso bosst (es annak hard modejat) illeti. A DLC-s dungeon veteran modjai picit erosebbek.
PUG esetben PC-n nagyon hisztis az ezerfeju cezar, akar 600 CP-vel is kickelnek a "profik". Ha egy mod van ra, keress guildben embereket. A PS-s "Forradalomban" szerintem orommel segitenek, csatlakozz hozzajuk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.02. 22:15:18 -
Irgum76 #24165 köszi mindkettőtöknek
közben lvl 50 champion 280 lettem lila cuccom nincs a toxicnál akartam én is feladni
de ha már így szóba került veterán dungeont mikor érdemes próbálni?
és miért nem tápolódnak tovább a képzettségeim mikor agyba-főbe használom őket első sorban vannak a baron és max 4-es szintű a legnagyobb? -
#24164 Normalon kvazi csak gyakni kell, a sebzes annyira nem veszes, amit kapsz es max 1-2 szint eseteben kell figyelni a kornyezetet (foleg a toxic pool eseteben, na ott tortek mar egerek es kontrollerek, amig ra nem jon az ember a mukodesre, es utana meg jon a stressz, hogy tudod mit kell csinalni es csak azt figyeled, mikozben az ellenfelek is ott vannak, azt a reszt ruhellem ennyi ev utan is). Marmint ezzel azt akarom mondani, hogy nem kell tole felni, nyugodtan meg lehet probalni, minden szint utan jon szettes loot is, vagyis lesz sikerelmeny akkor is, ha nem megy vegig az ember elsore.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.02. 21:44:56 -
fluency #24163 Én 50-en mentem be. De ehhez hozzá tartozik, hogy a karim csak 760 CP-s és a 2 armor set is csak lila. Veteránra ez már szerintem kevés lenne. Kíváncsiságból azért megnézem a veteránt is, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. :)
Ahogy néztem, az van amit Fred is írt, hogy ha ismered a mechanikát meg tudod magadnak könnyíteni a dolgokat. Azért egy-két minimum lila fegyver és set nem árt. Főleg ha ezek közül egyik megvéd, pl. Hexo's ward. A skillek 35-40 körül még korlátozottan vannak, ez szűk keresztmetszet lehet ide. Mondjuk, ha egy public dungeon-t ki tudsz pucolni bossostól egyedül, akkor szerintem ez is sikerülhet.