24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #24162 hányas szinten érdemes lazán csinálni?
mert én valahogy 35-40 között nyomultam és hát estem-keltem -
#24161 Persze, hogy nem, csak a mechanikat kell megfigyelni, a tobbi mar megy magatol. Veteranon mar picit nehezebb, de ott esnek a jo fegyverek, erdemes nekifutni idovel. (plusz halal nelkuli vMA ad jofajta achiet es titlet is) -
fluency #24160 Ez a Maelstorm aréna normálon nem nehéz, csak kicsit hosszú. Két necces része volt nekem, a cold water-es meg a noxius cucc, ezek instant megöltek. -
#24159 platform? Mind a PS/Xb-n van egy nagyobb aktív magyar guild, PC-n van egy nagy közösségi guild, és mellette van több másik is. Egyszerre 5 guildnek lehetsz a tagja, account szinten, így érdemes az adott platform guild keresőjében szétnézni és belépni többe is. Monduk 1-2 közösségi/casual mellett 1-2 kereskedelmi guildbeli tagság is tudja segíteni az egyszeri játékost, főleg ha kell az arany / bizniszelni akarsz. -
Irgum76 #24158 "Megvettem minden kieget"
pár évre megvan akkor a programod :)
miért csináltál ilyet?
ha fokozatosan veszegeted őket ami épp megtetszik akár ingyen is betudtad volna szerezni
-
foxxi #24157 Sziasztok.
Megvettem minden kieget és kiégtem a mostani felhozataltól a LOTRO közösség meg széthullott.
Szóval, "Guild"et keresnék ha még van aktív, működő. -
Irgum76 #24156 :) -
#24155 Iden picit valtozik a ladak tartalma, de tovabbra is erdemes lesz csinalni a napi craftokat minden karakterrel, az 7 lada/karakter/nap (18 karakterrel csinalva egy napra eleg, PC-n addonnal 2 perc kb, mar-mar cheat kategoria a konzolhoz kepest)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 22:35:04 -
Irgum76 #24154 de jó az évfordulóson csináltam 50k goldból másfél millát :)
-
#24153 csutortoktol van most a Jester Festival, aprilis 5-ig, 100% extra xp passzivan mindenkinek, mindenert. Ahogy vege a bolondok napjanak, jon az evfordulos event,majd' harom hetig, szinten dupla XP-vel, passzivan (mar a sef tortajat sem kell megenni hozza, mint regen) -
ntex #24152 Az XP bónusz amúgy nem csak április 4.-től lesz? -
Irgum76 #24151 "Mondanám, hogy rakj fel egy enchant addont, de ha konzolon nyomod, akkor neked ez sajnos nem opció."
igazából ezek már megvoltak séróból csak kimaradt 1-2 év... -
fluency #24150 Köszi! -
#24149 Van egy napi kuldetes az arena bejaratanal, amely menti a progresst mindaddig, amig azt nem teljesited (vagyis nem ersz az arena vegere) vagy nem dobod el "abandonnal" (ami egyben resetel es kezdheted elolrol)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 21:07:37 -
fluency #24148 Szívesen.
Mondanám, hogy rakj fel egy enchant addont, de ha konzolon nyomod, akkor neked ez sajnos nem opció.
Ránéztem a Templaromra -már főleg csak kraftolgatok vele -, de még viszonylagosan működőképes. Gondoltam megnézem mit tud a casual csávó, felvettem egy undaunted küldit és bementem a Darkshade Caverns II-be normálon. Na ezt többet nem teszem. Azt a nyomorék netch-t (Grobull the Transmuted) vagy 15 percet ütöttem. :)
Fred. Jól értettem, hogy az arénák is olyanok, mint a küldik, hogy ahol abbahagyod onnan folytatod? Nem biztos, hogy lesz időm egyszerre lenyomni. Azért kérdezem, meg mert még nem voltam egyikbe sem. -
Irgum76 #24147 Köszi szépen ez sokat segített
igen ékszer gimpet kreáltam az egy szem arany kövem ráment... ehhh
na mindegy ezt a listát elteszem könyvjelzőbe -
#24146 Plusz az enchant es a fegyver szintjet is erdemes csekkolni (ha te csinaltad, akkor hogy milyen szintu potency runet hasznaltal), mert az hatarozza meg, hogy milyen szintu fegyverre lehet felrakni. -
fluency #24145 Jó glyph-et használsz? Mármint a fegyverbe fegyverbe valót tudsz csak tenni, a páncélba páncélba valót, az ékszerbe ékszerbe valót. Ha nem az adott típusút csinálsz, az enchant ablak üres lesz. Itt egy lista róluk: link -
Irgum76 #24144 valaki elmagyarázná, hogy hogy működik a gimpelés?
level 20, 30, 40-es gimpet próbálok rárakni egy 46-os tőrre de azt mondja nincs olyan gimp amivel fetápolhatnám
nem értem
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.01. 19:46:19 -
Plata #24143 Mi a mámzi néni.
" ha a felesegeddel/ferjeddel (mara gyuruvel)"
Ez nekem megint új.
Egyébként 600 felett járok champions pontyokkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 14:24:19 -
#24142 Mert rested bonusz viszont van, illetve a Champion pontoknal az elso par darabot nagyon konnyen megadja, utana no a szukseges XP mennyisege. Mivel account szintu, ezert az elso kb 100 pont egesz gyorsan megvan, aztan 160-ig picit lassul, utana pedig beall egy normal es allando fokozatra.
Az event alatt 200% XP van, automatikusan, de ehhez hozzajon az, ha guildtarsakkal csinalod, ha a felesegeddel/ferjeddel (mara gyuruvel), ha van rajtad traning trait, ha van XP scroll aktivalva, ha van XP kaja aktivalva, stb. Elso dungeon mindig sok xp, a tovabbiak mar csak standardek. -
Irgum76 #24141 "legnagyobb célom most az hogy szerezzek pár millió pénzt"
csatlakozol 5 tréd guildhoz és meglesz a pár milla
"Plusz maxolni akarom kraft skilleket,ehhez még kell farmolnom vagy 100 skill pontot."
itt tudsz "csalni" kimaxolsz egy játékos karaktert csinálod a dungeonokat küldiket aztán kérsz egy újraelosztást és már ki is maxoltad a craftot
-
Plata #24140 Be vallom én napi 1 küldit csinálok 8 karival,többre lusta vagyok. :D
De az Xp-t sem értem igazán,szerintem valahogy néha furán számolja,voltam 50-es warden-el random dungeonban,xp szorzó nincs neki,6 champions pontot kaptam vele.
Elmentem kicsi templomossal kapott 5 szintet xp boostal,kicsi wardennel 1 szint,50-es arakanyistával 1 champion pont.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 13:45:18 -
Irgum76 #24139 Köszi szépen -
#24138 Előnyök és ünnepi extrák:
+100% XP az esemény ideje alatt: egy ideje már automatikusan megkapja minden karakter, így nem kell már a fenti bevezető küldetésért kapott pitét megenni. Meg lehet kóstolni, persze, de az XP buffhoz már nem kell.
Stupendous Jester's Festival Box (arany): a bolondok által adott feladatok közül minden nap az első után kapjuk ezt a ládát. Accountonként csak 1 darab szerezhető.
Jester's Festival Box (lila): Ha már megvolt aznapra az arany láda, akkor minden további bolondoknak teljesített feladatból már "csak" ez jön. Farmolható, karakterenként a teljesített eventes napik után mindig kapunk 1-1 darabot.
Ládák tartalma:
A szokásos bolondok napi mementók és használati tárgyak, bolondok napi bútorok és receptek, sok aranyat érő "kincsek".
Változatos stílus lapok az előző évekből (Broom és Bucket stílus, avagy a felmosóvödör sisak és a seprű kétkezes fegyver stílus, Regal Regalia és Second Seed stílusok a korábbi évekből)
Soverign Sow díszjószág darabok
Cadwell barátunk cuccai (vicces mementók mellett a konyhai felszerelésekre hajazó fegyverek stílusai)
A ládákban találhatunk újdonságokat is: Jester's Seeker Suit ruha (costume) darabok, lásd képet.
Az újdonságokat és a ritkább, értékesebb dolgokat az arany ládában nagyobb eséllyel találhatjuk meg, míg a lilákban ezek a cuccok már jóval kisebb %-ban fordulnak elő.
Impresszárió és Event Ticket:
Az adott accounton napi 3 db Ticket szerezhető az első bolondok által adott napi feladat teljesítésével, vagyis összesen 24 darab húzható be az esemény alatt.
Ticketért elérhető az Molag Bal Illusion (alap)díszjószág mindhárom alkotóeleme
Megvehető az előző petből készíthető idei első negyedéves "morf", a Planemeld's Master testfestés és tetkó mindhárom eleme, lásd képet
Ha valaki nem szerencsés a ládákkal, akkor megveheti Ticketért a fent említett idei újdonságokat, viszont ezek csak saját használatra valók, nem adhatók/cserélhetők el.
Elérhető továbbá a korábbi évekből a Unstable Morpholith (alap)díszjószág darabjai és a Doomchar Plateau ingatlan darabjai - ha esetleg valakinek hiányozna még e kettőből alkotóelem, most bepótolhatja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 13:27:59 -
Irgum76 #24137 egyébként ez a jeszper eventet miért érdemes csinálni? -
Irgum76 #24136 Oh bazz
inkább megyek gyakni a monolithoz :) -
#24135 9 teljes szint, azokon belul van par kor majd a vegen a boss, amit ha legyozol, jon a kovetkezo szint.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 12:48:56 -
#24134 Csak az adott szint a kilencbol, amit mar teljesitettel, az mar a tied. -
Irgum76 #24133 na lenyugodtam visszamentem legyaktam de csak folytatódik
3x3 round volt
vagy 9x3 round van? -
Plata #24132 Annyit beszéltek róla hogy asszem én is kipróbálom.
De nem a kedvenc elfemmel,mert ő csak a lopáshoz ért. XD
Neki a lopásra van téve sok skill pont meg a zsebelésre és még vagy 200 champions pont is a lopásra van téve.
Bár ha az utolsó boss egyedül van és működik rajta az orgyilkos skill akkor nincs gond,mögé lopózom és nyekk. :D
Társat lehet vinni?
Mert viszem Isobel-t és ő gyógyít.
Mirri amúgysem szereti ha bérgyilkos skillt használok. :D
Engem ESO-ban nagyon nem izgat a raidelés,a random dungeon igen,mert érdekes randomokkal játszani,de a komoly raid nem,az megöli a játék élvezetét.
WoW-ban is azért hagytam fel a játékkal az év elején mert csömöröm lett a raideléstől.Azóta inkább ESO-zok,itt sincs nagy tervem,csak a szórakozás és a játék,legnagyobb célom most az hogy szerezzek pár millió pénzt,egyszer vegyek valami nagy és szép víz parti kastélyt.Na és berendezzem,most ezen dolgozom,a kedvenc Wood elf tolvajommal áskálódok és kincset keresek,de a mostani házam kicsit kicsi a kincsekhez,akkorákat ások amik nagyobbak mint a házam. XD
De szeretnék kiásni pár sárga itemet is,csak lassan jön hozzá lead.
Plusz maxolni akarom kraft skilleket,ehhez még kell farmolnom vagy 100 skill pontot.
Közben kiskarikkal is szórakozom.
Raidelés nem nagyon hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 12:42:24 -
Irgum76 #24131 "regebben azt mondtuk, hogy aki legalabb normalon lenyomja, az johet raidelni,"
na bazz akkor nem mehetek raidelni az utolsó kifogott rajtam
és kicsit kezdtem már félteni a TV-t, hogy belevágom a kontrollert :)
ha nem vittem végig kezdődik elölről? -
#24130 Az a csatornarendszer, ahol a jatek kezdodik, ugyanez itt, csak a teljes, minden keruletre kiterjedo resz elerheto es picit tobb boss, vault, stb. van benne :) -
Plata #24129 Sosem játszottam végig oblivion-t,de játszottam vele,Imperial City-t szerettem,de a csatornákra nem emlékszem.
Ugyanígy benne voltak?
Nagyon sajnálom hogy Imperial City pvp terület,szivesen bejártam volna újra.
Az aréna vicces volt Oblivion-ban.
A múltkori pvp eventen elmentem én is imperial citybe,de úgy eltévedtem a csatornában mint a fene.
Oda kellene egy GPS addon ami megmondja merre kell menni.Átkzott nagy labirintus.
Oblivionból annyi rémlik hogy a császárral ki kellett menekülni a föld alatti dutyiból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 11:26:14 -
#24128 Nem, ez kifejezetten szolo "szintfelmero" arena, 9 round, mindegyik mas es mas helyszinen a vegen boss-szal.
PVP arena nincs az ESO-ban, ha csak Cyrodiili kozponti hatalmas tartomanyt nem nevezzuk ennek :) Azon kivul vagy battlegroundra tudsz menni harcolni, vagy Imperial Citybe, ami egy PVPVE terulet, az Oblivionbol ismert csatornakkal es a Fovaros keruleteivel. -
Plata #24127 Na jó van zakuli arénával úgy vagyok hogy távozz tőlem sántán. XD
Mondjuk kompletten rühellem zakul-t azt hiszem emiatt nem komálom arénát sem.
Ha ebben az ork arénában esik fénykorbács akkor már megyek is. XD
Bár sanda gyanúm hogy ilyesmi nincs ESO-ban.
WoW-ban van fénykardom,STO-ban van energiakorbácsom,ami majdnem olyan jó. XD
WoW-ban a fénykard miatt kellett kezdenem gnome harcost. XD
Mert neki esik,de megérte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 10:22:21 -
Irgum76 #24126 Köszönöm,
de akkor én tévedésben voltam azt hittem PvP-zni kell
mindegy megnézem mi is ez -
#24125 A Maelstrom Arena teljesen fuggetlen a zona sztorijatol. Csak siman indulj el eszakkeletre es lepj be az Arenaba, beszelj az ottani npcvel es mar mehet is a kihivas 9 forduloja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy csak szoloban nyomhato instance, ahol 9 forduloban jonnek az ellenfelek es a jatek egyik legjobb fegyveret lehet meg szerezni (ha eppen az esik, mert random) a vegen (elotte a 9 fordulo utan is van 1-1 loot). Olyan, mint swtorban a Zakuuli arena, kb annyira frusztralo is eleinte. Meg kell tanulni a taktikat. Szintmeronek nagyon jo, regebben azt mondtuk, hogy aki legalabb normalon lenyomja, az johet raidelni, mert legalabb alap szinten tisztaban van a karakterevel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 09:28:59 -
Irgum76 #24124 Köszi így már legalább el tudtam indulni
talán előbb-utóbb bejutok az arénába is -
Plata #24123 Az nem lehet hogy daggerfall nem a karaktered otthona?
Akkor lehet az igazi fővárosodban kell keresni az NPC-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 08:10:57