The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Szerintem atmeneti elmezavar a szerver reszerol, vagy lehet volt valami szerver instabilitast okozo pillanatnyi hiba es utana mindenki egyszerre akart visszajutni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mi a manó van már megint?
Épp dungeonba akartam menni mikor a játék kivágott és utána ezt írta ki.

Az event miatt most a napi első random dungeon 7 champions pontot is adott.

Steamen megint Elder scrolls vásár van,Online-hoz is van 20-50-70%-os engedmény.
Érdekes a Morrowind drágább mint az Oblivion.

A gyárthatókhoz is köze van a traiteknek. Vannak setek, amiket mind a 9 trait ismeretében tudsz csak legyártani. Nálam most a Serpent's Disdain a favorit. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2024.05.05. 18:43:06
Ahaaaa,
Akkor ez csak azért kell hogy kitanulhasd,világos.

Ennek a trait-ekhez van köze. Minden armornak és fegyver típusnak a gyártáskor adhatsz egy tulajdonságot. Ha nincs "kikutatva" (pl. a nirnhoned), akkor nem alkothatsz olyan tulajdonságú tárgyat. Ha van olyan tulajdonságú (nirnhoned) itemed, akkor research az itemen és x idő múlva megtanulod, utána az alapanyag birtokában tudsz gyártani.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2024.05.05. 18:34:15
Feltételezem hogy jó kis orion bikini szettet nem tudsz gyártani. XD

Miért kell 22 féle?
Valaki világosítson fel,vagy ahhoz van köze hogy az armor vagy mittomén mi asztalnál be lehet állítani több buildet?

Elvileg elküldtem, köszönöm előre is 😊 ÉS annyiban elszúrtam, hogy azt írtam meg mi nem kell 😄 de akkor küldök még egy mail-t 😊
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.05.05. 15:00:10
PiszkosFred
Azert ird le a mailben is (@piszkosfred cimzettnek) hogy MI KELL, ne azt, hogy mi nem 😊, mert az a biztos. Mindjart be is lepek es legyartom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.05. 14:56:51

Annyiban módosult, hogy találtam pár armort olcsón a guild tradereknél így párat megvettem onnan, szóval amiket felsorolok, azok már megvannak, így nem kérném őket, remélem nem probléma 😊 A többihez küldeném a gemeket, azaz 8 armor és 12 fegyó gemet ha jól számoltam.

Heavy-ből: mellvért, sisak, gatya, vállas.
Medium-ból: kezes, sisak, gatya, vállas, öv.
Light-ból: mellvért, cipő, kezes, vállas, öv.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.05.05. 14:56:31
PiszkosFred
Hja de tenyleg, nem tudom mit szamoltam 😄 Akkor 3x7+1 pajzs 😊

Nem három armor típus van? Light, Medium és Heavy?
PiszkosFred
Persze, csak a nirncruxot kuldd (azokat mindig eladom igy nincs raktaron), a tobbi nem gond.

4x7 forti + 1 (a 4 armor tipusnak + 1 pajzsnak)
12x1 potent (7 fegyver, 4 bot, 1 bow)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.05. 14:23:53

@PiszkosFred

Elsősorban téged kérdezlek mert elég régi motoros vagy már, hogy le tudnád gyártani a teljes Nirnhoned szettet, beleértve a 22 féle armort és fegyvert? Research-hez kéne, természetesen adnék hozzá alapanyagot.

De ha van más aki tudja ugyanezt és hajlandó lenne megcsinálni, írja már meg pls 😊
Tök jó hogy mindenki ilyen mázlista, csak én nem kaptam a múltkori ládadömpingből se semmi értelmeset egy peten kívül 😄 A mostani eddigi két ládából se jött semmi a szokásos tucat itemeken kívül, még jó hogy legalább pár gemre össze lehet őket törni.
Nekem a mai ingyen ládából egy kosztüm jött.
Valami sivatagi ruha.

na megvan a Barlang mindkét helyen (PC Box)
Sikerült.

Ok.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 20:02:32

PiszkosFred
De, belepek most.

Ok,a daggerfalli házam ami gyorsutazási pontként funkcionál nyitott,meg az Vvardenfelli házam is.
Legalább is barátoknak meg klántagoknak,azt hiszem.
Most még a napi endevort tolom STO-ban.Meg eventet toltam,mert ma későn értem haza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
STO-ba nem tudnál most felugrani?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 19:48:46

PiszkosFred
szolj a guild chaten, hogy 3 ember ugorjon be hozzad, csak elotte allitsd be a hazad jogosultsaganal, hogy a latogatok "visitor" jogokat kapjanak, egyebkent nem tudnak belepni. Ha mondasz egy idopontot, fellepek es segitek benne, de szerintem gchat gyorsabb lesz.

A biztonsági őr nincs meg,az alchemy-s csaj igen,láttam ingyen van storeban és bezsákoltam.
Szóval a partys öcsihez csak el kell hívnom három barátot,de nekem öszviszz 3 barát van és ritkán vannak fent. XD
Együtt meg pláne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 19:25:19

Ha 7200RPM-es a HDD akkor simán mehet arra, nekem is azon van és semmilyen hátrányt nem érzek.
Köszönöm a részletes választ

Azt láttam, hogy három nap múlva jön valami Sword-Singer de azt hittem az csak valami kút hozzá 😊
sajnos nekem már csak komolyabb szoftverek vannak fent amiből nem tudok és nem is szeretnék törölni
de akkor megy át HDD-re, köszi
PiszkosFred
Nagyon, ha nincs gyors hdd-d, akkor nagyobb varosokban kell kis ido, mire minden textura betolt. "videken" nincs gond.

A mai (vagyis harmadik belepeskori) jutalom mellett ket house guest (hazakba lerakhato npc, akiknek utvonalat tudsz beallitani es kvazi ott elnek a lakasban) is kiveheto ingyen.:

A "ház":
Lépj be három napon az ESO-ba és húzd be a login rewardok közül és kész is, tiéd a Sword-Singer’s Redoubt House!

Alchemy művésznő:
Szerezd meg a Expert Resin Harvester és a Novice Alchemy Furnisher achievementet május végéig! Előbbihez szerezned kell 50 darab "Resin"-t a világban található alkímia nyersanyaglelőhelyekből, utóbbihoz tanulj meg minimum 1 darab alkímiával gyártható bútor/berendezési tárgy receptet (Formula-t).

Miraso, a biztonsági őr:
Tarts egy kisebb bulit a házadban, vagyis hívj meg legalább 3 cimborát a házadba. Ha egyszerre és egy időben ott vagytok a kégliben mind a négyen, akkor megkapod a Party planner achievementet, ami a feltétele annak, hogy Mirasot ingyen felfogadhasd. Szintén május végéig van rá időd!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.03. 19:07:06

Nekem HDD-n van.SSD-n is lenne hely ha végre volna kedvem le törölni pár játékot amit úgysem használok.
De lusta vagyok.

Köszi mindkettőtöknek az infót

másik kérdés: mennyire fontos a játéknak az SSD?
512-esem van és a felét lefoglalja az ESO áttehetem HDD-re, komolyabb hátrány nélkül?
Napi login bónuszként kapod a 3. napon.
Nem késtél.
Holnapig kiveheted, napi jutalom, belépéskor feljön.
De utána is elérhető menüből.

vagy erről már lekéstem?
ezt a házat hogy lehet lehívni?
Ma egy ház a napi jutalom.
Bár nem valami nagy szám,inkább csak egy nagy kert egy oltári nagy föld alatti barlanggal.

Sok időm nem volt nézelődni,de sok mindent nem találtam benne.

Akkor egy klánban vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.28. 12:09:02

Kösz a segítséget, közben beléptem a Magyar Szövetség be.
PiszkosFred
Nincs lehetoseg egyedi chatet letrehozni, mint a wowban vagy mas mmoban a /hun chat. Itt a zona (odaat general) a party es a guild chaten tudsz kommunikalni. Mivel egyszerre 5 guildnek lehetsz a tagja, pont ezert erdemes egy-ket social guildbe is belepni, a maradek helyekre meg kereskedelmiket vagy mas jellegueket keresni. A legtobb guildnek van discordja is, nyilvan az nem ingame, de attol meg kozosseg az is.

PC-n a Magyar Szovetseg guildben szivesen latunk, de PS-en es XB-n is van nepesebb magyar social guild, keresd oket bizalommal.

Épp skyshardot gyűjtögetek,erre a tengerparton megtámad egy szellem hajóval valami süket kalóz. 😄

Én erre a klán csatornát használom.
A klánban ahol tag vagyok mindig nyitottak az idióta kérdéseimre. 😄
A klán cset sokkal nyugisabb és értelmesebb mint Wow-ban a hun cset.
Plusz biztos senki nem fogja a felmenőidet szidni,vagy egyéb csúnya dolgot emlegetni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.27. 20:59:33

Tegnap grahtwood sztorit tolva esett egy recept.
Kiskarival találtam egy házba ahol keresgélni kellett.

Hello, kezdőként érdeklődnek az ESO ban hogyan tudok valami magyar nyelvű csatornához csatlakozni ahol magyarok is vannak? Lenne pár kérdésem. Olyasmire gondolok mint a wow ban a hun csatorna.
Szerintem add el,de bútor recepteket attól még gyűjthetsz,ha nem is ilyen drágát.

Még nem tudja ezt sem a karakterem, de szerintem úgyse nagyon fogok bútorozni, vacillálok hogy eladjam a fenébe 😊 Később még úgyis kieshet gondolom random is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.04.25. 17:41:51
PiszkosFred
Igen, ebbol alig van par a piacon meghirdetve, ezek ara nem sokat valtozott, 2m korul (picit alatta) szerintem elviszik par napon belul. Csak az illetek lesz sok, arra figyelj 😊

Akkor azt mondod ezt is megéri meghirdetni 2M körül?

PiszkosFred
Nagyon ritka recepteket most is jo aron el lehet adni, de a motifokkal jobb varni, ahogy irtad, mert jelenleg az atlagos ar 10-20%-at erik.

Nekem mazlim volt, tegnap jott egy recept anniverary ladabol, beraktam nagyjabol az eredeti aron, ma mar el is ment. De csak azert, mert osszesen 2-3 aktiv ajanlat volt ebbol. egyik 3m, a masik 1m, en belottem kb a ketto koze.

Nem hiszem hogy kevés lenne.

lehet h ez lesz mert az eso külön log-kat gyűjt ami nem kicsit ramot igényel a live adatok mellett