24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#4762 Nincs már meg, leszedtem flvben azt a 10 perces szegmens a streamről, abból csináltam gyors pár képet a skillekről, aztán delete. Most hétvégén meg végigmentem ugyanezen újra, és SS minden tooltippel, az összes elérhető skillről - kivéve a raciálokat, arra már nem volt idő, vissza akartam menni játszani, nem kreáltam 9 fajt, amikor eggyel is alig tudtam belépni a sok errorcode miatt :) -
#4761 Ehh, pont most raktam ki faszbúkra ezt a videót, mert végre mutat többet is. -
#4760 zsír
ha adok egy ftp elérést, a videót fel tudod tolni? -
#4759 pl
-
#4758 Megvan, sőt csináltam most képeket is. Félig már összeszedtem őket, csak egyszerűen nem volt idő megformázni és felrakni. A héten meglesz, szerintem szerdáig - ha nem jön közbe valami. -
#4757 tényleg fred ezzel mizu? egyáltalán a videó megvan még neked, amelyiken végigmentem rajtuk? -
MaRee #4756 No mindegy akkor majd próbálom vadászni valami steamet, meg regisztrátam gyorsan vagy 100 email címmel hátha kapok egy bétát (úgyse). -
gatyo #4755 Van neten valamilyen eldugott, normális oldal ahol minden skill-t ami a legutolsó beta-ban volt meg lehet nézni? Race, Class, Weapon etc. -
Whysper #4754 Ezzel azért értek egyet mert Én szeretek megharcolni a karakteremért és ,ha mindenkinek ugyan az lehetne stb. akkor kb-ra lehetne egy íjjász egy mage egy harcos meg egy pap ugyan úg nézne ki az elejétől fogva és ennyi. Minek mennél be raidelni vagy minek harcolna bárki bármiért is egy harc MMORPG-ben ,ha nem lenne miért küzdeni mint pl.: a nem mondom a nevét kibe mikor már pár nap alatt maxos vagy meg full geares lassan szinte! 8) -
#4753 Csalódottan vettem tudomásul, amikor megalapítottam a guildet, és nem volt elég ember, hogy sunyiban oda pakoljak :D -
#4752 igen amikor justinre streameltem, az mentett, de törölte is őket automatikusan X idő után, most meg őszintén nem volt kedvem emiatt oda streamelni, mondván hogy úgyis lesz kismillió videó, meghát aki akarta, nézte élőben :) -
Nephin #4751 A guildbank szerencsére 1000 slotos, 10 tagtól érhető el elvileg. -
#4750 Ami a researcht illeti, az sose baj - számomra -, ha nem instant valami. Amikor minden elérhető mindenki számára, és ugyanarra képes minden krafter, annak sosem láttam sok értelmét, mert a szakmázás az értelmét veszti. Dolgozzan meg a crafter azért, amit tudni fog készíteni, és emiatt legyen egyedi.
Ami az idejét illeti, más MMO-ban pedig egy-egy cucc elkészítéséhez kell 12 darab akármi, amiből naponta csak egyet tudsz legyártani, vagy több napig épít/gyárt valamit az adott karakter. Nem olyan vészes ez a pár óra, főleg úgy, hogy mindez még változhat is.
Nagyon keveset láttam a craftingból, nagoyn remélem, hogy amit láttam és amire volt időm/anyagom, csak a jéghegy csúcsa. :) -
Johika #4749 Nem lesz kezdeskor haz, marmint a jatekosoknak.
Guildeknek lesz valami gondolom, + pvpben lehet neki objektuma amit vedeni kell es ott lehet nyilvanos boltja. -
Whysper #4748 Guild ház lesz vagy mindenkinek egyéni vagy egy ház és mindenki oda megy be csak a sajátja nyílik meg? -
Johika #4747 Akkor tenyleg kell a haz. :)
Remelem lesz mert hozza tartozik TES vilagahoz. -
#4746 Account szintű bank van, és rohadt kicsi alapban, dugig pakoltam az első óra végére a sok materiallal :D -
Whysper #4745 nem tudom Én azt mondom aki sok MMO-val játszott igány ide vagy oda tisztába kell lennie ,hogy minden MMO bugosan jön ki és patchelésekkel vannak legalább pár hónap után fixálva!! Erre már most voksolok,de ez nem egyenlő azzal ,hogy nem jó a játék! 8) Lényeg azon múlik ,hogy rendszeresen törődnek majd-e vele!! Sz.tem két játék lesz ami újdonságot hoz Everquest next és ez , ha itt megoldják tökéletesen a nagy PVP csatákat akkor sz.tem mindent vinni fog! Főleg ,hogy a 100 fős PVP ,ha menni fog és az mellett rendes PVE tartalmat kap mindenki ,hogy farmoljon instázzon raideljen akkor egy komplex teljes játékot kapsz. WOW is tele van hibákkal mégis vannak dolgai ami miatt szeretik! Szóval az emberek ha tartalmat kapnak egy megfelelő felhasználó felülettel és környezettel/környezetben nagyon tetszeni fog mindenkinek. Főleg Mikor Skyrimbe is eltöltesz 100% játék időből 20%-ot csak azzal többször megállsz ugyan ott mert olyan szép a látvány és ezt most csoportosan teheted meg! 8) -
Susarc #4744 szerintem "radaros" NPC meg quest object mutató teljesen korrekt!
értem a logikát ebben a rendszerben,hogy 6 órát research-ölsz:P egy tárgyat,hogy később legyárthasd....valószinüleg egy legendary vagy lila cumót akár egy konkrét hétig is fog researcholni a karid! nem baj ha nem lesz mindenkinek +98-as fegyvere! Nephin is mondta így komoly érteke lesz a jobb cuccoknak!
Kicsit old school feelingje van a questelésnek és a felszerelés beszerzésének! Mondom nekünk nem lesz ez hátrányos vagy rossz,DE a többség csak hápogni fog! és ez üzleti szempontból nemtudom majd mennyire lesz kifizetődő a cégnek....
ui: a kombattól én is kicsit többet vártam:P ,de teljesen élvezetes így is:) -
Johika #4743 Bank kozos az altokkal, vagy egy karival neztel mindent amit birtal?:) -
MaRee #4742 Hm régebben pedig volt itt vmi justin tv-s link ahol le voltak mentve ezek, de lehet tévedek. -
#4741 Azok, akik wowból, gw2ből, swtorból vagy bármely más korábbi MMO-ból esnek be az ESO-ba, azok 90%-a egy hónap után anyázva fog távozni, urambocsá' még a pénzt is visszakövetelik.
Nem fog nekik tetszeni (már mos tnem tetszik) a harc, nem fog tetszeni az, hogy itt nem háromnaponta pakolsz a bankodba, hanem 2 órányi kvesztelés után "hazatérsz" és lepakolod a szajrét mint a TES játékokban (ezért is sajnálom, hogy nincs housing), nem fog nekik tetszeni a szabadság, ami fogadja őket a városkapun kilépve, mert nincs mutatva, hogy hova menj, hanem menj amerre akarsz, és még lehetne sorolni.
Az biztos, hogy az egyszeri kalandort le fogja kötni a játék 1-2 hónapra, a béta 2 napja alapján biztos vagyok benne. Hogy meg is tartja e majd ezeket a játékosokat, azt az endgame tartalom fogja eldönteni. -
Nephin #4740 Ahogy hasraestek tőle! :D Jön a nagy daedra talpig páncélban, bang, placcs. :D -
#4739 FoV miatt mindenki sír, szerintem lesz rá megoldás - bár hivatalosan egyelőre azt mondják, nem lesz ilyen csúszka ingame. -
#4738 Az volt a kedvencem, használtam is folyamatosan - undeadre/deadrára főleg -, de sima moboknál is az volt az utolsó ütés/lövés, és így úgy tűnt, mintha fejbelőttem volna, majd eldőlt :D
-
Nephin #4737 Aki úgy jön TESO-zni, hogy nem mmozott sosem és játszott a sp ES-ekkel, annak épp a külső nézet lesz furcsa (tudom, hogy volt az Oblivionban és a Skírimben is, de szerintem a többség nem azt használta). Kifejezett igény volt rá, ezért tették bele. Én sem használom, max látványfotózáshoz és turistáskodáshoz, de akinek ez kell, annak rendelkezésére áll. :) -
Susarc #4736 ami számomra is érthetetlen az pl. az újdonság FPS nézet.....na abban harcolni kb. lehetetlen:S PVP kizárva és még PVE ben is mokkáztam jobbra-balra,hogy lássam hol vagyok:P
A skyrimben valahogy másféle arányban van a karaktered + a világ ott egész frankó! Itt olyan mintha túl nagy lenne a karaktered látószöge na mindegy a sima külső nézet amúgyis látványosabb -
Nephin #4735 Megint a hype. A devek semmit sem mondtak, sem azt, hogy forradalmi újításokkal lesz tele, sem azt, hogy next-gen, sem azt, hogy WoW-verő, csak azt, hogy ES mmo. Az is, ennyi, ők is hozták, amit mondtak, csak nem ment át sokaknak megint és megy a nyekergés.
Hibái vannak, bosszantó részletei vannak (láttátok, menyni keselyű votl mindenfelé és milyen hangosak? :D), majd lesz, amit javítanak, lesz, amit nem, én biztos remekül el fogok vele szórakozni. -
Susarc #4734 jaja megvétel,DE nagyobb fejlesztésekre nagyobb szenzációra számítottam így 2014-re:P
nagyon sokan lefogják húzni a játékot szerintem! nekünk azért bejön,mert "öregek" vagyunk,de a fiatalabb generáció fújolni fog rendesen! Nem is csodálkozom,hogy sokkal nagyobb arányban voltak azok akik legyintettek a játékra a streameken...:(( -
#4733 Én is belenéztem kicsit a játékba. Nálam biztos vétel, mert tetszik, de az biztos, hogy igaz, amit mondtak; ez egy sima TES mmo, se több, se kevesebb.
Engem 1-2 óra alatt annyira beszippantott, főleg a küldetések, hogy alig bírtam letenni. Alapvetően nagyon keveset láttam a játékból, így nem is értékelném jobban.
Egy dolgot viszont rögtön kiszúrtam, a karakterlap, az nagyon kicsi és nagyon szerény, nem tetszik. Értem én, hogy ilyen a stílus, de nem értem, miért egy 4x8 centis ablakba kell elhelyezni a karakter fegyvereit, páncéljait, stb... Tudom ízlés kérdése, de ez gáz, szerintem.
A másik a harc, amely szerintem ilyen félig kész valami lett. Tetszik, hogy hátraesnek a karakterek, meg van egy féle pörgés átugrás, de ennyi. Ez eddig kevés, több animáció kéne, legalább egy Neverwinter szintig el kéne vinni. -
Nephin #4732 Biztos, hogy sokkal többen, rengeteg játékos mászkált mindenfelé. -
Nephin #4731 Jaajj, Fred, tényleg, az egykezes "crossbow" a fighters guildes silver bolt ugyebár, tök jó. :D Olyan hangja van, mint egy pisztolylövés. :D -
#4730 ja de mennyivel többen voltunk már? szerintem alsó hangon 4-5x, jó lenne erről látni számokat -
#4729 hát szerintem ilyenek kell lenni egy stres tesztnek,több játék hétvégéjén voltam bétába de ez felülmúlta a várakozásomat, a környezet tetszet a küldik szellemek mesélték a történetet nagyon jó és a döntések amit hoztam tényleg erezhető,király megmentése után örök éljeneznek, köszönnek, skyrimba is volt de akkor is.sajnos 12 szintig jutotam story küldim bugos volt nem tudtam portálba lépni kidobott de nem gond csak kiváncsi lettem volna mi történt,másik karim is bugos let 7 szinten de beta ez van meg vagy 10 bugos küldim lett a végén mind ment üzibe
engem nagyon megfogot alig várom a megjelenést -
Nephin #4728 Hmm, akkor kiesett az emlékeim közül, mindenesetre most olykor sorozatos volt. -
#4727 nem veszi fel a tviccs alapból a videókat, én meg azért reklámozni annyira nem szeretném, hogy tesot streameltem
ettől függetlenül a napokban szerintem el lehet kapkodni jópár videót, ruszkik biztos gyártottak -
Nephin #4726 Milyen fegyverrel mentél? Klántárs kétkezes pallossal szaladgált, azt mondta, szinte érezni, ahogy beakad a penge és hihető, ahoy alkalomadtán egy súlyosabb ütéstől eldől az ellen. Én íjászkodtam, huppannak a lövések, de a meleet nem néztem.
A páncél "együtt lélegzése" sajnos már így marad szerintem, engem is zavar. -
#4725 volt múltkor is az a megállás, meg most is
olyankor a ping megy fel, szal ja, no problem :) -
soundsonic #4724 High és ultrahigh között én sem láttam óriási különbséget. (gtx 660) -
MaRee #4723 Valahol meg lehet nézni az eddig streameket? Mondjuk Jonnykáét. Twitch channeleden nem találom.