The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steames van,steamről bejelentkezés nélkül indul.
Ami az addonokat illeti, a "hasznos" az egy szubjektív dolog, mert ami nekem hasznos, az nem biztos, hogy neked is az, illetve amit te annak találsz, az nem feltétlen az számomra. 😊 Ezért azt szoktam javasolni minden TES játékkal kapcsolatban, hogy előbb játssz a játékkal, ismerd meg a rendszert, a kezelőfelülete(ke)t, a beépített segítséget, stb., majd ha 10-20 óra elteltével úgy érzed, hogy hiányzik valami, akkor keress rá addont! (a jó hír, hogy mindenre (is) van addon)
Arra figyelj, hogy az addon használat - főleg ha nincs jól megírva - csökkenheti az általános teljesítményt, vagyis az addon és az általa a háttérben futtatott scriptek és elemzések miatt a játék beakadhat, fagyhat, fpst csökkenthet! Főleg ilyenkor, amikor frissen jelent meg egy DLC és nem minden addont frissített még a készítője, ami miatt akadnak bennük problémás/elavult részek, scriptek, libraryk, stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Just to confirm - the Morrowind Chapter includes the Warden. If you see any packages (like Elsweyr) that includes this in its description, you will get both the Zone DLC and the Warden Class. " - forras
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.03.01. 19:53:37
Utoljára szerkesztette: fluency, 2020.03.01. 19:40:20
Aztan Gina posztolt egyszer, hogy amit az API-n keresztul meg lehet csinalni, az 99%-ban engedelyezett (ami necces, azt a funkciot meg ugyis lelovik a kovetkezo patchen), igy felraktam a lazy crafter addont. Hat szegyen vagy sem, de aldom azt a napot. Ha pedig nagyon meg akarnam magyarazni, hogy ne essunk ki a "szerepbol", akkor azt mondanam, hogy ha mar master crafter vagyok, minden stilus es minden trait ismeroje, akinek naponta 4-5 "begyujto" dolgozik es hozza a vilagban talalt nyersanyagot, akkor igazan tarthatok a erodomben egy-ket gyakornokot/aprodot, aki az en utasitasom alapjan helyettem legyartja a napi megrendeleseket. A vilag is igy mukodik, nem vegzunk el sajat magunk minden limlom melot egy bizonyos szint utan (bar van kivetel), hiszen erre valok a szakkepzett munkatarsak, beosztottak, asszisztensek 😊
Minden mas addonom csak interface addon, LUI, Azura, meg a research assistok.
DLC van vagy 15-20, azokat majd utolag kell megvenned Crownert, vagy elofizetokent hasznalhatod amig tart az elofizetes, vagy megveszed aranyert egy erre szakosodott jatekostol (350 arany / 1 crown az arfolyam kb.) stb. van par valasztek.
A teljes leírásban benne van. 😊
Többi DLC-t egyenként kell megvenni,vagy veszel előfizetést és mindent megkapsz amíg le nem jár.
Mondjuk az autocraftostól is eldobtam a hajam, belépsz, két nyomás és megcsinálja a napi craftokat... dolgozzon meg érte mindenki! 😄
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Meg a térkép addonhoz pár kiegészítő,ami megjelöli a térképen hogy hol találtam ezt vagy azt.Mondjuk fát füvet kutyagumit.
WoW-ban van DBM,World quest tracker,altohlic és titanbar.
Altoholic hihetetlenül hasznos.Tudom melyik karakternél mi van táskában bankban a macskája nyakörvén.<#hehe>#hehe>
Bronzebearden szeretek játszani,22 maxos szintű kari 1 bankos 2 kicsi kari van.Valamelyik karakteremnek mondjuk kell valami akkor nem kell végigjárnom az összest,az addon meg mutatja melyiknél van ott az a cucc és mennyi van belőle.De látom a másik szervereken lévő karikat is.
Titanbar egyszerű addon,a hud felső részén lesz egy információs panel és kész.Hogy mennyi a pénzem,mennyi xp-t szereztem,hol vagyok,satubbi.
Amit nagyon sajnálok hogy STO-ban nincsenek addonok,ott is kellene olyan mint a WoW altoholic,bár asszem ott ki is akadna.Lusta vagyok eladni bármit is és craft alapanyagból már account szinten biztos több millió gyűlt össze.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.01. 12:58:01
Kb. 10-12 éve, amikor még aktívan raideltem wowban, volt egy addon, amely mindezeken (DBM) felül konkrétan iránymutató nyilakkal jelezte a karakter pozíciójából kiindulva, hogy merre kell mennie boss fight közben és volt olyan opció, amely mindezt automatikusan meg is csinálta. Nevére nem emlékszem már, de Wotlk körül jártunk, és a Blizz gyorsan be is tiltotta.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.03.01. 12:36:21
A dropok miatt odakeveredtem olyan streamekre is, ahová eddig nem. Tegnap egy csaj instázott, volt egy addonja, ami kb. 60-as betűkkel kiírta neki, hogy DODGE NOW, meg ULTIMATE READY stb., nagyjából csak az hiányzott, hogy INHALE, EXHALE... Őszintén, ennek mi értelme van? Csak nekem tűnik úgy, hogy totálisan elszaladt a ló az addonokkal? Tudom, oldschool vagyok...
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
WoW-ban nekem van olyan addon a mi world questhez keres csapatot.
Vagy meglévő csapatokat mutatja és lehet is egy gomb nyomással csatlakozni.
Nekem még csak lovam van, meg az a szerencsétlen tollas event jószág, szóval elpárducogolgatnék rajta egy darabig, feltéve ha nekem is ilyen irtó mázlim lenne.
De addig is marad a potihörpintés, nyilván ügyelve arra, hogy meg ne fulladjak a belerejtett gemektől.<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.02.25. 13:10:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig érzem, tegnap pirosfoltospárducot nyitottam volna. <#idiota>#idiota>
No nem baj, majd a következőn...
Ma este is lesz ládaszerzés, csak most az ESO Stream Teamet keresd és azokat nézd! (aztán legközelebb majd hétvégén)
Már csak arra kellene válasz, hogy 25 üvegcse potiból hogyan tud lenni egy drágakő? Mért nem 23 összetört üveg, miért pont 25? Esetleg a drágakő az egyik üvegben van elrejtve? Arra nem gondolnak hogy az meg is akadhat az azt elfogyasztó torkán?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Az sosem rossz ha optimizálják.
Bár szerintem nem volt eddig sem csúnya.
WoW-ot sem a grafika miatt szeretem.
Remélem most nem kattan meg a steam kliens,régebben egy nagyobb frissítésnél meghülyült és ész nélkül töltött mindenféle szarságot,kb 170 gigás lett már a játék mikor meguntam a hülyeségét és megszakítottam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.24. 12:10:08
Rányomtam egyre random, aztán néztem vagy 20 percet zabálás közben egy félig megkopasztott lányt. Rajta volt a zöld dropbox izé is. De én nem kaptam tegnap se, azelőtt se, aztán se, semmikor se. Vagy ezután fogja adni?
platformot váltottam egyéb indokból, nem terveztem ESO-t ezen, de aztán csak feltelepült
komolyan ég és föld ...
Szabad Vanguard Jem'Hadar vagyok.<#buck>#buck>
És több tiszteletet az Alapítónak!<#ejnye1>#ejnye1>
Alapító <#worship>#worship>
<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>