24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
SANTANTICA #14206 :) -
MaRee #14205 Billing Historyba bementek és ott írja
2/10/2014 3 days early access
Aki a GMG-n vett akkor az ezek szerint mind 3dayes, kivéve ha Imperial editionös. -
Nephin #14204 Nálunk valaki mondta, hogy streamelni akar, csak nem tudom, ki volt az, majd körbekérdezek. -
Munkie #14203 Hivatalos oldalról tök8 melyiket vetted, mindegyik 5 ( ÖT ) napos! :) -
Akkor te most megjárod a pokol bugyrait :D Várj végül is az olyan mint az oblivion.. tehát mégiscsak bekerülsz az elder scrolls világban :D :D -
nomiss #14201 csak az látja hogy 5 napos aki imperialt vett de nem hivatalos oldalon mert ott olyan early accest kdoot kapott amit magának kellett beírni... azért látja szerintem.. -
nomiss #14200 lol miért ?
-
Susarc #14199 jó hétvégét :D :D -
Lengyel2 #14198 Ergo boszorkány... :) -
HyperManiac #14197 Azt te hol látod hogy hány napos? nekem csak early access van írva, nap nincs. -
LadyWhox #14196 Enyim Sátánista Bolha lesz. :F -
MaRee #14195 Amúgy most veszem észre hogy én 3 day early accessen vagyok nem 5 

-
nomiss #14194 szerintem nem , mind2 5 napos ha náluk vetted.. -
SANTANTICA #14193 Vízben elmerül.... -
Nem magamnak gyűjtöm :) TES HQra akar kirakni őket, hogy aki nem ma kezd, az is lássa, esetleg kérdezhessen, stb. -
MaRee #14191 Elő-utónevet is kapnak. Eddig Sigurd Snakeeye és Kucsum a Mocsok lesznek a main karaktereim. Nem lenyúlni! 
-
HyperManiac #14190 Eh csak az imperial edition az 5 napos. A standard csak 3 napos early access... -
nomiss #14189 nekem is ua ez van de digital imperial editionnal , szerintem jó ez így , náluk vettük... -
Hogy menjen az idő :D :
Ti egy, vagy két nevet (elő-utónév) adtok a karaktereteknek? -
HyperManiac #14187 A billing historynál egyáltalán nem ír early accesst csak a kódot és hogy digital standard edition.
Az account summarynál írja ezt:
Account Status
Beta Access
Early Access
Akkor lehet hogy ez csak a 3 napos early access? -
nomiss #14186 te nem ma kezdesz ? -
Ha valaki tud majd magyar streamről, ami megy majd ma délután/este/a napokban az szóljon pls! Nemzetközi van mint kutyában a bolha, csak magyarok érdekelnek. Kösz előre is. -
nomiss #14184 tankolni akarsz ? -
HyperManiac #14183 A hivatalos oldalról rendeltem elő. -
Berennior #14182 Igen. -
MaRee #14181 ACCOUNT STATUS
Beta Access
Early Access
Ha ez van az akkóunt managementbe akkor jó lesz ugye? -
nightblade heavy armorral vélemény? -
titani #14179 Start előkészület:
"Nah,gyorsan hanyatt lököm a menyecskét,akooo ma már nem háborgat :P"
-
Munkie #14178 Sírok... :DDDD -
Susarc #14177 oh fakker :D -
Susarc #14176 TIK VATYTOK! :D
-
LadyWhox #14175 Nincs paci kód. 1 g-ért lehet majd venni. -
Munkie #14174 Milyen paci? -
Susarc #14173 a PAci kódokat mikor szórják ki?:P -
LadyWhox #14172 Én nem kaptam kódot a fórumhoz..
-
Player16 #14171 Nekem is ugyan ezt a hibaüzenetet írja, szval ez így normális.
azért kiváncsi lennék, hogy most hányan próbálnak beloginolni?:) -
Munkie #14170 Ez az üzenet volt látható akkor is, amikor nem mentek a szerverek (béta alatt), ergo "jó" ez a hibaüzenet.
Nálam a billing historynál írja, hogy 5 napos early acces + a kódot amivel aktiváltam azt. Amúgy nagyon egyszerű, honnan rendelted elő? :) -
HyperManiac #14169 na én is kipróbáltam a belogolást csak úgy mókából, de teljesen más hibaüzenetet írt ki, ilyet nem láttam még:
"Error 103
Your account permissions do not currently entitle you to access this server. Should the problem persisit, please check the service Alerts page or contact Customer Support..."
Ez normális lenne? Tudom hogy még nem mennek a szerverek de akkor is fura a szöveg.
A másik, hogy hol tudom megnézni, hogy 3 vagy 5 napos az early access-em? csak annyi van az account oldalon, hogy Account status beta és early access.
A historynál meg hogy digital standard edition. -
Forma 1 végéig ráérsz szerintem, de arra én is magasabb összeget tennék, hogy délben vagy kicsivel utána már lehet logolni. -
Susarc #14167 én is kivártam hajnalig :D