24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Munkie #14611 04.04. -től lehet aktiválni, ne ijedjen meg senki, ha még nem fogadja el! -
Munkie #14610 Most érkezett meg hozzám a GMG-től a kód! -
Susarc #14609 egyazon vérvonal ? :D -
Bemered majd azt is másolni ide még aktiválás előtt? Természetesen kizárólag spoilerbe! :) -
Munkie #14607 De az benne van, hogy a számsor a nap folyamán érkezik :P -
SANTANTICA #14606 Rossz, mert a számsor nincs benne :) -
de a készítők attól gondolkodhatnak másképp, és megengedhetik a többi játékosnak ezt? -
Yodu #14604 Aldmeri -
Yodu #14603 Alemerült Dominium "oldalán "keresek kis klán "családi jellegűt"
Köszönöm :) -
Di3Hard #14602 Azért a mage-m ne rohangásszon már heavyben :S . Akkor legalább dobna kettőt. -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
perfekt :) -
Munkie #14599 Nekem most jött, tartalma: (remélem jól szúrtam be spoilerbe, ha nem, JONNY SEGÍTS :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dear snuzzie,
Thank you for pre-ordering The Elder ScrollsŸ Online: Imperial Edition. The official launch has finally come and we are pleased to send you your unique activation codes later today!
You will receive three codes:
1 x EARLY ACCESS code
1 x MAIN GAME code
1 x EXPLORER’S PACK code
Please note: You will have previously received, and may have already used, your Early Access code.
To activate the codes, please follow these steps:
Visit http://account.elderscrollsonline.com
Log into your Elder Scrolls Online Account, or create one if needed
Select Redeem Code on the My Account page
Enter your game activation and Explorer’s Pack codes
If you have already used your Early Access code, this will return an error: ‘invalid code’. You can safely ignore this error message.
You will not be able to redeem the Main Game and Explorer’s pack codes until 00:01 GMT, April 4th when the game launches.
If you haven't done so already, download the game client by clicking either the PC or Mac download link on your account page. Follow the instructions to install the client and make sure you pick your preferred megaserver (Europe or North America) during the installation process.
-
SANTANTICA #14598 szuper, köszönöm :) -
Munkie #14597 Előbb mondták TS-en, valaki már kapott emailt (GMGtől), hogy ma kiküldik a kódokat és holnaptól lehet aktiválni. -
2 nap türelmi idő van elvileg, szal még tudsz játszani akkor is. -
SANTANTICA #14595 Mi történik, ha holnap délig sem (real start?) érkeznek meg a végleges kódok ?
-
Bandras DaSilva #14594 Tesvírem :)
Az én emberem is szinte ugyanígy néz ki:P -
Értem köszi!
-
Kinézetre nincs panasz. 
-
eh, jogos.. :D
na jó szóval komolyra fordítva EA-ról beszélni fölösleges, holnap(ig) már a normál kódot kell kapni -

Jó bocsánat a kérdésért na!
-
Munkie #14589 Kivéve Eksznek, neki 30. -
Munkie #14588 Hát figy, +9 óra, az majd 12 szint :P :D -
én ezt értem, de .. az early access kódnak nem... early lenne értelme? vagy én értem félre? -
Igen!
Miért, nem járna nekem is?
Jó kicsit későn rendeltem meg tudom.
-
Munkie #14585 Nyilván, az explorer pack miatt lehetséges az előrendelés még. Ezt írták is, de hogy hogyan operálnak ezzel, azt már én sem tudom. -
a megjelenés napja előtt 1 nappal (a legkésőbbi early access után 2 nappal) szeretnél early access kódot?
mhm
az.. az jó. -
Üdvözletem!
Tegnap előrendeltem a játékot akkor mikor küldik ki az early access kódot szerintetek? :)
-
jól fogod fel, mivel bármilyen kaszt bármilyen cuccban rohangálhat
ja várj, akkor nem jól fogod fel :C -
Susarc #14581 a staffomba lett egy ilyen kék kő a peccs óta :P
-
Nephin #14580 Ez Di3Hardnak. -
Nephin #14579 Mivel bármit hordhatsz, bármi jó lehet. -
Nephin #14578 Most pedig egy khajiit egy másikból. :D Kész. :D -
Di3Hard #14577 Végignyomok egy questláncot, jó hosszan. Csak nekem tünik furcsának, hogy a kapott item az nem passzol rám sosem. Illetve nincs választási lehetőségem sem?. Ez annyira alapnak kéne lenni. Vagy rosszul fogok fel valamit? -
Nephin #14576 Loooooool, most esett egy redguard egy ládából. :D Ha ezt tudom, korábban panaszkodok. :D -
Remélem 00:01-kor küldik akkor.
-
A technikával tisztában vagyok. Takarítok és porszívózok én mindent. Csak szerencsém nincs egyelőre. Minden más esik dögivel, receptből és kajából annyim van, amivel fel tudnám számolni az éhezést Afrikában, csak racialok kerülnek el. -
Munkie #14573 Írva vala GMG fórumon, hogy 04.04. előtt ki sem küldhetik a bethesdával kötött megállapodás alapján. -
Addigra vége a foci vébének is... :) Nem akarok én csókot a fortuna Istenasszonyától, elég ha csak rám mosolyog egy picit.