24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    oké,de nem mehetsz a börtön után az Alakir sivatagba hiába tetszene jobban :P ezt ecseteltem :P :)
  • Bandras DaSilva #15090
    Én megyek általában amerre látok, aztán ilyen összevissza alapon fedezem föl a területet.
  • Susarc
    pedig korlátoz és előre átgondoltan bevan lőve a szintekhez egy-egy zóna! ez nekem cső:P és sok helyre nem lehet eljutni,mert láthatatlan fal van illetve igaz fal :) nem olyan vészes a helyzet mint TOR-ban,mert az katasztrofális volt ,de nemtudom dayZ-t toltad-e? ott egy gyatyában elindulsz egy baz megyényi :P területen és tök 8 merre indúlsz te alakítod a fejlődésedet ! ez hiányzik a kis érzékeny lelkemnek,de mondom padlón szedegetem az állam csütörtök óta! :)
  • PiszkosFred
    Csak 8-8 Trait kutatható, a többi nem. Ezért is érdemes megnézni mindig, hogy milyen trait van egy-egy tárgyon, mert lehet jobb a találtat feljavítani és enchantolni, mint esetleg hirtelen gyártani egyet. Traitek szempontjából.
  • ANDAXINx
    Legegyszerűbben a zöld/kék cuccok szétbontásával juthatsz ilyen anyagokhoz. Nem árt, ha skill pontot is tettél rá, hogy nagyobb eséllyel essen. De találtam már hordóban és pecázás közben egy csomagban is.

A kutatáshoz meg olyan item kell, amin trait van. Az itemen lehet enchantment (ez lényegtelen a kutatás szempontjából) meg trait. És csak az adott fajtára kutathatod ki. Tehát ha egy kardon van egy training trait (gyorsabban fejlődik), akkor a kutatásnál a kardoknál aktívnál kell lennie annak a kutatási opciónak (míg a többi fegyvernél nem lesz aktív).
  • PiszkosFred
    Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy veterán rangon ez hogy néz ki, mennyire válik ténylegesen szabaddá az egész. Oké, a zónák fő sztorija ugyanúgy halad A pontból B pontba, de a szint nem okoz problémát, egyetlen egy helyen vagy zónában is. Legalábbis nem hiszem - látva és olvasva a beszámolókat -, hogy veterán rang1 és rang5 közötti ellenfél annyira különbözne, hogy az visszatartana embereket.
  • Bandras DaSilva #15085
    Mert lehet már kikutattad azt az adott traitet vagy nem kutatható van a cucin.
  • SANTANTICA #15084
    Szerintem hazudnak: ennyi ideig nem lehet karban tartani egy szervert, mert teli van nehéz vinyókkal és már Arnold Schwarzenegger is elfáradt volna.
  • Bandras DaSilva #15083
    legtöbbször úgy, hoyg szétszedi az ember a lootolt dolgokat, meg a gyártottakat. Másik megoldás az, hogy a hirelingek is küldenek néha iylet-olyat, volt már nekem sárga, lila, kék, semmi.

Nem hiszem, hogy mobok dobnának, de ez nem 100%. Én nem találkoztam még lootban velük.
  • j0nNyKa
    jaja nyilván nem cső, azt nem lehet ráhúzni, de nemcsak a main questet nézve, hanem mondjuk az adott terület quest vonalát - az igencsak fix útvonalat rak eléd
    nem úgy írom ezt, hogy baj, hanem úgy, hogy érthető, ha valaki látja ebben a... lol, csövet :)
    én örülök ennek a felvezetésnek, kevésbé érzem magam elveszettnek :D
  • Toomy_Xp
    Azt szeretném kérdezni, hogy craft-olásnál az improvement-hez szükséges hozzávalókhoz miként lehet hozzájutni? Csak más item-ek szétbontásával, vagy van esetleg más módja is? Egyelőre esohead-en csak jelzi, hogy vannak ilyen hozzávalók, de azt nem, hogy mi dobja.

A másik kérdés pedig a research-höz kötődik. Azt írja, hogy elvileg akkor tudsz research-ölni ha van a zsákodban egy olyan item amin van valami speciális módosító. Nekem van jó sok ilyen de mégsem ad lehetőséget a kutatás indítására. Lehet, hogy csak bizonyos módosítók esetén aktív ez?

Előre is köszi az infót!
  • PiszkosFred
    Na azt nagyon várom, de az még messze van. Bár a Bloodlines óta már óvatos vagyok, de nagyon kellene már egy igazi WoD szerepjáték, akár mmo akár szingle, már nem érdekel, bármi csak üssön :)

De itt most természetesen a ráncfelvarrt Outlandsra gondoltam.
  • Nephin
    Ez oké, nyilván megvan az optimális görbe, de a "csőfixáltak" definíciója szerint a csőjátékban ettől nem is tudsz eltérni, még ha akarnál, akkor sem. Viszont itt legfeljebb a main story az, ami fix, a többi úgy jön, ahogy akarod (nyilván a szint korlátoz ebben, de technikailag megteheted).
  • Tarki
    Az elképzelhető, köszi a választ. Ha újra megy a szerver, meg is nézem.
  • j0nNyKa
    én megértem, ha "logikusan" haladsz, akkor tényleg elég fix útvonalat jársz végig - bár nyilván kétszer ugyanazt a sorrendet nem tudnám produkálni nyilván :)
    de azért van egy jól kitalált útvonal, ami végigvisz az egyes területek egyes részein, jól kitalált sorrendben
  • Barbosa
    Nem morpholtod már véletlenül? Utána valóban baromi lassú.
  • Tarki
    Más is találkozott azzal a jelenséggel, hogy íjat használva a Poison Arrow iszonyatosan lassan fejlődik?
    Legtöbbet ezt a skillt használom és még mindíg csak I-es, a többi Bow skillem már mind III vagy még több.
  • Nephin
    Neked valami csőfixációd lehet, már a TOR-ban sem értettem, de itt aztán végképp... :D :P
  • Susarc
    WoD: World of Darkness ? :P :)
  • Yodu
    Templarom van ijjal a kezeben :) :)
    Talán 50 óra játék után "még csak" 16-os eliteket kis bssokat ölök vele/ ill segitséggel mikor hogy/
    Nem sietek van időm ráérek.Mindent megnézek tetszik a játék van mit felfedezni :)
  • Susarc
    a szintezés olyan szinten agyonver minden MMO-t,hogy szavakat nem találok rá! pedig a béta nem volt igazán meggyőző!

A küldik,az apróságok a változatosság 5* még akkor is ha kicsit csőőőőőőő game van :P a zónák úgy vannak szerkesztve,hogy egy irányban tudsz mozogni! ez fekete pötty azért:P
  • j0nNyKa
    honnan tudjuk, hogy említetted-e nekik
  • Di3Hard
    Valaki emlitettem már vajon nekik, hogy van egy pár óra eltolódás a két kontintens között?
  • cpuma
    az első félórát az enyém is... :)
  • Count Adyn
    xD Asszony jól tűri a kockulást, edződve van hozzám:D
  • cpuma
    nekem meg munkám és családom :)
    (bocs, nem bírtam kihagyni)
  • Count Adyn
    Nekem van egy 35 ös egy 12 es meg egy 10 es karim:D
  • cpuma
    +
    teljesen elveszek eddig a questek-ben, mégcsak 19-es vagyok, de tartalmas az út, habár én templarként nem specializálódok, mindenem fejlődik és 1-1 skillt választok fegyverekből is, amitől több lehetőség nyílik.
    pl. 19-esként 23-as questeket (1vs3 mob) csinálgatom - persze át kell állítani a dolgokat néha
  • Berennior
    szóval minden adott ahhoz, hogy egy olyan játékot kreáljanak ami akár egy "mérföldkő" is lehet az MMO játékok között.
  • Berennior
    Én úgy gondolom, hogy az ESO fél év múlva az egyik legjobb lesz az MMO piacon. Fél év múlva - várhatóan - elér egy olyan szintre, hogy bőven lesz végjáték tartalom - !szerintem! -. Amit eddig mondtak azt majdnem mind be is tartották innentől kezdve azon múlik, hogy mennyire fognak időt fordítani a játékra és hogy nem e basszák el a végjátékot.
    Jó dolgok vannak a játékban, élvezetes a szintezés, élvezetes a szakmázás meg minden egyes egyéb elfoglaltság ami megtalálható az ESO-ban.
    Iszonyatosan részletesek, kidolgozottak a karakterek, párbeszédek és maga a "világ" is.
  • csimposz
    Ahhh persze megint volt 2 szabad órám, persze hogy karbantartanak megint :)
  • Munkie
    Két kezes vagy két egy kezes. Figyelembe kell venni, hogy ilyen bow meg staffok más armort igényelnek azért + pont elosztást... Legalábbis resource management miatt. Bár mindenképp olyan mellett maradj, amihez stamina kell és nem magicka. Szerintem!
  • j0nNyKa
    We are bringing down the European megaserver for maintenance at 3:30 PM BST. We are pushing a small patch, and expect the maintenance to last several hours. The North American megaserver will undergo the same maintenance once the European megaserver is re-opened. Please see the official ESO Server Status forum for updates. http://forums.elderscrollsonline.com/categories/server-status
  • PiszkosFred
    Nem tudhatjuk, maximum csak bízhatunk benne.

Részemről egy hét alatt tegnap elértem Deshaanba 18-20-as szinten, és eddig minden percét élveztem a kalandoknak, nekem már megérte a pénzt. (a "plague" kvesztért külön piros pont, főleg a sztori vezetése és a döntések és a karakterek miatt). Hogy mi lesz majd később, ha elfogy a PVE, majd meglátjuk. Bízok benne, hogy minél később történik ez meg. De ahogy mondnai szoktam, ez nem házasság, bármikor ki lehet lépni és visszatérni egy másik mmohoz/játékhoz.

Részemről alig várom már a WoD új karakter modelljeit vagy a garrisont pl, vagy az SWtOR housingját. Illetve a Wildstar is egyre jobban kezd beszippantani, pedig eléggé elmebeteg egy játék ahhoz, hogy nekem már "too much" legyen, de mégis... van benne valami.
  • Berennior
    Üdv mindenkinek.
    Egy kérdés
    [URL=http://esobuild.com/?AwbgnCBMIKwHQEYDMixydAxgMwFwoEMDgAjSOAyYYJXAFgsgA4b6KC95Ji5IA2PgRK4EcbJlxps2JGiTY6EBMCZE62dMD7BIdUcDjAgA]ESO Templar Tank "build"[/URL]

Melyik fegyver illetve képességek lennének a "legmegfelelőbbek" második actionbarra?
  • amikkamakka
    Jah igen értem már az a bizonyos fél év ;) arra biztosan állíthatom többet kell várni az eddigi tapasztalataim alapján ;)
  • PiszkosFred
    Pedig most is szarozta burkoltan :)
  • amikkamakka
    Bocs a #15046 hozzászólásra ment
  • amikkamakka
    Egy másik fórumon más véleményt olvastam tőled a játékról...
  • HyperManiac
    Whiterun benne van a játékban? Ezen a térképen nem találom.