The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem Európán volt alapból. Az lehet? 😊
PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
eh thx, mindent elõkészítettem hétvégére, csak azt nem 😄
viszont örülök hogy mostmár csak egy kattintás, nem kell baszakodni <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szaruman
Be tudod másolni ide/vhova/akárhova? Továbbra sem tudok béta fórumot olvasni 😞

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ne felejtsétek majd Európaira tenni a szervert! (már aki nem a távoli usa-n akar laggolni)

A mohának mindig a déli oldala fás!

Just a reminder that The Elder Scrolls Online beta test starts tomorrow at 4pm GMT / noon EDT.

http://edtool.net

j0nNyKa
frissítettek a peccs nóton, meg a kliensbe is jött ennek megfelelõen pár mega

craft kérdésem lenne : zöldet csak improvementtel tudok elérni ? nem tudok rögtön zöldet gyártani ugye ?

Ha találok ilyen kék könyvet ami egy faj stilusát adja ,akkor az a komplett setet tartalmazza ? vagy csak chest pl ?
Ahet
Megerõsítették, hogy ne szokjunk hozzá az addonokhoz, mert lesz nyirbálás.

The gods have disconnected you ...

Lehet, hogy volt már a téma:

Az addonokra (amik nem kizárólag kényelmi funkciót biztosítanak) eddig is furcsán tekintettem, de talán ez már túlzás kategória.

Nem elég, hogy addonokkal látod, hogy százalékosan és értékben mennyi erõforrással gazdálkodik az ellenfél, a buffokat is kijelzi (pl. immovable alatt nyilván nem lövök CCt az ellenfélre), szép nagy csíkkal mutatja ha valamit kasztol és szakíthatsz, stb.

Most ezzel az outfitter addonnal szépen elérjük azt, hogy ha akarod akkor nem csak kétszer 5+1 skill lesz a baron, hanem annyit makrózol be, amennyit akarsz. Meg ezek után szinte teljesen egyértelmû, hogy életerõre kell pakolni a pontokat, egyik seten magicka enchantos light armorok, másikon staminás medium, a harmadikon meg x fajta heavy armoros beállítás EGY gombnyomásra, a maguk saját fegyver és skill készletével.

Természetesen az használja az addonokat, aki akarja. De hogy pvp szituációban hátrányba kerül az, aki nem használja õket, az szinte biztos.

Olvastam valahol (vagy talán ti linkeltétek itt), hogy elképzelhetõ egy addonok nélküli Cyrodiil campaign is, amiért most megy a lobbi.
Tárgytalan
MrDevil
Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne megrendelni még a dobozos Imperial Editiont? külföldrõl is jó!

PiszkosFred
Még talán kedden volt egy hivatalos Q&A a szakmákról, annak készült el most az összefoglalója: Kérdezz-felelek a szakmákról

Kombinálni kell 😊 Én azt szoktam. Néha ranged megyek, aztán veszek egy pallost és azzal lapítom az ellent. Néha rambó módban, néha settenkedve.
*Bujkálni
Én a Chargeolos elmebetegeket szeretem! 8)) Páncélom vastag legyen fegyverem legalább akkora mint Én és,ha megbotlanék charge közben és ráesek egy magere akkor a lendületbõl rázuhanó 220kg is megölje! 8) Bújkálni nem akarok! 8)
Nem tudom Én nem szeretem! 8) Mindenhol melee vagyok. csak háááááttt. Ennyi raged között azta k...a mennyien vannak! 8)
Ahet
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abba hogy elõrendeltem 1db Imperial edition-t dobozos változatot és ma visszamondták a rendelésem. A kérdésem az lenne hogy honnan tudnám beszerezni az imperial edition dobozost. A hivatalos oldalon ami van online bolt már nem találtam imperialt.
A segítséget nagyon köszönöm.
Ja, ez sajna így szokott lenni az ilyen játékokban. Az a baj, hogy a melee karik nem túl életképesek tömegharcban. mire odaérnél vhova, addig kb szarrá ccznek meg stunolnak és közben lõnek ezerrel.

Meg mindenki szereti a kis elbújós, hátbatámadós, nyilazós karikat is...mert az milyen jó😊

Persze lehet itt majd változik picit, de nem nagyon hinném.

nekem tûnik úgy ,hogy itt mindenki ranged ebbe a játékba . leszámítva 1x 2x eltolt Templar skillt? 8)

lvl 50 pvp
15-1

twitch.tv\mnk_official

Én meg 151-es nettel "szenvedek", pedig sztrííímelni szeretnék. (Nagyobb csomag itt nem elérhetõ.) 😞 😄

twitch.tv\mnk_official

en upc-rol valtottam digi-re anno, azota is jo dontesnek bizonyult.

j0nNyKa
nyilván lehet ilyen, nekem 2 városban is volt digim, mindkét helyen imádtam
mondjuk itt tesoban pont leszarom, ha szakadozik a T, de attól a minõség az minõség (lenne)

Hát, volt ismerõsöm, akinél pont a Digi volt olyan, hogy majdnem perre is ment velük a nem teljesített szolgáltatás miatt.

Lutri az egész. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nekem 95 ota T van. Mukodik, neha veszekszem veluk de mar ismernek igy nagyon gyorsak. TV+net(120as) 10000 ert, Digi itt nincs. 😊
Igen, róluk nem esett szó, de digi a király. Viszont velük el sem kezdtem egyezkedni, a UPC jönni akart, csak a ház nem engedte. A digi jönni sem akart, tudtom szerint nyócba nem kötnek. De tényleg õk a nyerõk.
j0nNyKa
ez nem segít azon a tényen, hogy a T (fõleg ha az ár érték arányt is nézzük) kurvagyenge
digit akarok. ott sem pro az ügyfélszolgálat, de nem is kell, mert az megy. ócón és gyorsan. ahogy kell.

Minden szolgaltatonal van egy buvos szo: fogyaszto vedelem. 72 orajuk van hiba javitasra, mivel mind rogziti a beszelgetest, igy ha lejar az ido eleg a buvos szo es maris csinaljak jovairjak feneket nyalnak stb.
Nekem volt T is, most UPC van, mindegyik próbál lerázni hiba esetén elõször, de ha ragaszkodtam a dologhoz és induláskor túlléptettem a diszpécsert a "modemet indítsa újra" szinten, akkor mindenhol nézték, javították, költözéskor pikkpakk azonnal átkötötték (pedig nem egyszer költöztem), szóval vagy szerencsém van, vagy nem tudom. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Igen, meglepõen normális emberi társaság van itt, én is szeretek beszélgetni veletek, mert reálisnak tûnik az eszmecsere, nem troll-droidok nyomják a komolytalan marhaságot, csak hogy ellent mondjanak.
Jah, nekem egyáltalán nincs TV elõfizetésem, ezért volt ennyire fontos, amúgy bejöhetett volna a T-is, mert úgy már annyival nem drágább (kb jól írtad az arányokat). Én a napom nagy részét az irodámban töltöm, ezért nagyon nem akartam 2-3e Ftnél többet fizetni azért, hogy reggeli után és éjfélkor a néhány órás napi netezésem meglegyen. Most hogy jön a TESO kicsit fontosabbá vált itthonra is, mert az asszony nem bánja hogy játszok, de ha egyedül ül itthon éjfélkor is, az rossz neki -> nekem rossz 😊))
OFF befejezve ja 😊
Csak jó dolog néha civilizált módon vitázni valakivel trollkodás és személyeskedés nélkül 😊

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Értem, csak gondoltam a magam szempontjából beszélek, vagy neked nincs TV-elõfizetésed egyáltalán?
Ha a magam szempontjából nézem, és két szolgáltatásra van szükségem, akkor a UPC TV+NET kombós árát, meg a T TV+NET kombós árát fogom összehasonlítani, nyilván. Ennek a kettõnek az egymáshoz viszonyított aránya meg eltérhet attól, mintha csak NET árat a NET árhoz hasonlítanék. Az egyiknél lehet, hogy kétszer drágább a T, a másiknál meg lehet, hogy csak 1,5-szer.
Amúgy egyetértek, a T mindig, bármilyen csomagot is nézek, drágább. Ez tény. Hála Istennek, azonban a magasabb ár sem vág földhöz anyagilag, és ezért cserébe legalább minõséget várhatok el. Ne félj, ha ennyi pénzért õk is elkezdenek parasztok lenni, meg vacakul szolgáltatni, majd megyek innen is el.

De mielõtt még jobban szétoffoljuk: Mindkét szolgáltató egy multicég, más üzletpolitikával, átlagosan közepes szolgáltatásokkal. Az én utcámban rossz a T központ, rossz is marad, ezt onnan tudom, ezért itt a UPC szerencsésebb. Kategorikusan egyik sem nevezhetõ ki jobbnak vagy rosszabbnak, egy dolog viszont kimondható: Ha az ember csak internetet akar a UPC SOKKAL olcsóbb.
Azért mert most a NETRÕL van szó, ahogy írtam is. Nem azért mert tilos, vagy mert valaki megharagszik, hanem mert nem arról van szó. Ez olyan, hogy a mcdonalds drága vagy a burger king.. Lehet én minden alkalommal egy sajtburgert eszek a mekiben te meg a burger kingben óriás menüt. Nincs közös nevezõ, ezért nem lehet jól összehasonlítani. Érted?
Nekem is ugyan ez a tapasztalatom. 2 év UPC után 4 éve van optikai 50/25 mbit a T-nél és azóta is mûködik. És ezen van a hangsúly, nekem ez most 6000 HUF és boldog vagyok.

http://edtool.net

Engem nem érdekelt volna ha néha nincs itthon net, ha mindez 8000 Ft helyett, ugyanúgy 2600 mint a UPCnél! Errõl van szó, és ennyi slusz pasz. Az, hogy területenként éppen hol volt beállva a szerelõ mikor telepítettek más dolog valóban, de ez az árképzés a T-nél minden bicskát kinyit a zsebemben, tényleg nem vagyok hajlandó ezért ennyit fizetni.
Én azért nézem egybe, mert szükségem van mindkét szolgáltatásra. Miért nézzem külön?
Nekem nem kell vonalas telefon (azt is mindkettõ, a UPC, meg a T is rád akarja eröltetni), kell viszont TV (ráadásul ANALÓG, nekem nem kell a boxos szar digitális, mert minek, a valóvilágnak nem mindegy?), meg NET. Ha a kettõ együtt olcsóbb, az nekem csak jó nem?

Ez meg a másik, a UPC és T ügyfélszolgálatát össze sem lehet hasonlítani. A UPC lehet, hogy olcsóbb, de kutyába se néznek. A telefonos operátor úgy beszél veled, mint egy idiótával, minden hiba természetesen a Te hibád, Õk sosem hibáznak, ha esetleg mégis központi hiba, akkor ne ugassál, már javítják. Szerelõ, ha esetleg kell 2-3 napra jön ki stb. Egyszerûen arrogáns köcsögök és éreztetik is ezt az ügyféllel.
A T legalább gyors, korrekt módon viselkedik. Normális telefonos ügyintézés, aznap!!! kijövõ szerelõ stb.
Nekem fordított a tapasztalatom. Lehet, hogy egyes területeken az alközpontban van valami probléma, hibás eszköz stb, ami miatt a T nem megfelelõ minõségben szolgáltat, de általánosságban elmondani, hogy szar, szerintem nem szabad.

Running
Területenként, városonként, sõt utcánként is változó melyik szolgáltató a jobb. Nálunk pl fibernetes idõben volt amikor 2 hétig net sem volt, mert majd jönnek a szerelõk. Ekkor felhívtam a T-ét, erre benyögték, 3 mbit a max, amit nyújtani tudnak, miközben a fiber már akkor 60mbit-tel tolta a netet. Mióta a UPC átvette a fibernetet, azóta jobb a szolgáltatás, nálunk.

Tök jogos, igen, de én nagy költözõ mûvész vagyok, és a sok-sok szolgáltató és egyéb tapasztalatok azt a következtetést hozták, hogy a UPC általában nem sz*rabb a T-nél ugyanott, de egy biztos, jóval olcsóbb. NEM szabad összehasonlítani a TV-s csomagos árakat, mivel az csalás. Internetrõl van szó, és ha csak netre lebontod, kijön h fele olyan lassú netet kapsz 3-4x annyi pénzért a T-tõl, és ez az egész országban így van. Sajnos a T-nél egy csomagnál is 3 csomagot fizetsz, van hogy olcsóbb a net akkor, ha kérsz hozzá TV-t is. Csupasz net 8000, Tv-vel 6000. Ez már szerintem tisztességtelen kereskedelni magatartás egyébként.
j0nNyKa
az a baj, hogy nálam is volt ilyen fos, viszont akkor ahelyett, hogy kirugdostam volna õket (1: nem tudtam hogy lehet, 2: nincs másik), inkább megjavítattam - meglepõen gyorsan, és szakszerûen megoldották
pedig amiket írtok, azok... hát na, tetszenek. tudnék nélkülük élni

Én is majdnem fibert köttettem ha jól emlékszek (mind1 csak ne T legyen) de hosszas fórumozás után kiderítettem, hogy még rosszabb, mert ezek is a T-tõl veszik a hálózatot, ergo ugyanaz, csak még két céggel kintebb vagyok a céltól.
Azért ennyire általánosítani sem szabad. Nálam ugyanez teljesen fordítva volt. 2009-ben épült társasház, UPC bent. 9000 forint körülért volt 40 csatornás TV, meg 25 megás net. Nem volt rossz és túlontúl drága sem, csak éppen sohasem mûködött. Minden hétvégén, vagy esténként, amikor egy icipicit is nagyobb terhelés volt, azonnal szakadt a net. Én jó fogyasztó lévén ilyenkor mindig betelefonáltam, hibát jelentettem be (volt, amikor 20 percet vártam zenét hallgatva az ügyfélszolgálaton), MINDEN alkalommal elisertmék, hogy központi hiba van, már dolgoznak az elhárításon. Panaszt tettem, megígérték, hogy jóváírnak pénzt a számlámban, semmi sem történt. Ez ment 2 évig (én tényleg nagyon balek türelmes vagyok). Átmentem a T-hez a 9 ezer helyett 12 ezerért, de legalább most minden mûködik.

Az sajnos megvárós általában, vagy ki kell fizetned a T felé a fennmaradót. Viszont ha most elindítod az fél év kb, ezért érdemes neki kezdeni, mert lejár az mire jön a UPC. ( nekünk volt közben egy tél amikor nem lehet utat bontani, ezért nem kötnek csak lakáson belül).

+infó: (nem néztem de régen volt olyan akció, hogy szolgáltató váltásnál az új cég átvállalja a maradékot, csak menj át. Kérdezz erre is rá)
PiszkosFred
Felmondható, ha a rendelkezésre állást, vagy mit, 95-99% körülre lõtték be a szerzõdésben/ÁSZF-ben. Én ezzel rúgtam ki a fibernetet anno, amikor két hónapig folyamatosan szar volt, ha pedig ment, akkor volt, hogy 25%-os packetloss volt csúcsidõben. 😊

j0nNyKa
ez.. ez tetszik, erre rámegyek 😊
de mi van a már meglévõ T-s hûségnyilatkozatokkal?

Kiderült h mindenki nagyon elégedetlen a T-vel csak mindenkinek azt kamuzta a közös képviselet h nem lehet, mert õk ezt megszavazták. Csajom bement h akkor mutassák meg az iratot jogilag hol van ez megtiltva. Kiderült h nem volt ilyen határozat, az egész hazugság. Aztán azzal magyarázták h csúnyák a kábelek azért nem lehet. Körbementünk, kiderült h mindenki váltani szeretne, mert hetente szünetel a T-net, aláírattuk, a lakók akarata szent, így muszáj volt a közös képviseletnek aláírnia a papírt a UPC felé, hogy megengedik a köttetést. Ez már a második épület ahova beimádkoztam õket, lassan jutalékot kérek tõlük. 😊 Szóval ez a módja, hajrá! T annyira rossz és drága és pofátlan hogy kifizettetik a TV-t akkor is ha nem kell, ki kell õket szorítani, hátha észbe kapnak 😊))