24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #23962 Be bugolt a napi jutalom,nem elérhető az orsinium dlc senkinek,nem lehet kivenni,rajta van hogy még kb 20 óráig elérhető de kivenni nem lehet.
Egyébként nekem amúgy is megvan szerintem,mert store-ban szürke. -
Plata #23961 Vagy mert mázlim volt vagy mert hat a skill,de loptam lilát is.
-
Plata #23960 Na végre meg van,meglátjuk mire megyek vele.
-
Plata #23959 Ha hiszed ha nem,el adtam az összes vackot amit feltetem piacra. :D
Van 4.2 misim. :O
Már csak egy tanács kellene.
Vegyek egy házat pénzből,vagy várjak még pár hónapot és vegyek crownból házat?
-
Plata #23958 Ó értem,kösz az infót.
Ma este szerintem sikerül meglépni a 75 pontot a zsebelésre.Már csak 3 pont kell,de amilyen vacakul érzem magam ma,lehet este nem sokat fogok tudni instázni. -
#23957 Az ott maskent mukodik. Miutan megerkeztel oda a portalon keresztul, a csipet-csapat szetszorodott (magus ceh, harcosok cehe, stb.). Ossze kell gyujtened oket a teruleten es csak utana tudod folytatni. Indulj el a "varosbol" elobb keletre/nyugatra, csinald meg az ott talalt kuldiket, toborozd az embereket, majd utana megnyilik az ut eszakra is, ott is csinald meg ugyanezt es mehetsz a foellenfel ellen. -
Plata #23956 Azt hiszem valami coldharbour nevü helyen vagyok,eléggé kaotikus,még a küldetéstérkép sem működik ott. -
Plata #23955 Ok,megpróbálom.
A mostani fősztoriban elvesztettem a szálat,eddig a küldetésre az volt írva hogy main quest vagy mi a túró és mindig Harborage-ba ellett mennem elindítani meg leadni,most már nem a main quest-részben van a küldi hanem valami városnál,sajnos olyan tök vagyok hogy elfelejtettem a város nevét.
Lehet hogy valahol mellékvágányra tereltem magam?
Az addonom szerint a bankban volt 9 darab 500 ezer értékü cucc,feltettem őket 490 ezerért,remélem el kel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.01. 10:12:03 -
#23954 wow, gratula, ezt dijaznam, ha nekem is dobna :) A heten van sok lada meg egy dlc is ingyen, hatha pottyan. A DLC-hez kapcsolodik egy ujabb mount (meg par ruha), csinald meg az Orsinium fo sztorijat es erd el a Kingmaker achiet (nem olyan hosszu es baromi hangulatos, az egyik legjobb dlc alapbol az Orsinium). -
Plata #23953 Az ingyenes ládákkal mázlim van.
Ma is kaptam egy kutyust.
-
Plata #23952 Ma este elmentem a bankba xp scrollért,legnagyobb meglepetésemre miközben keresgéltem,az egyik tárgyon azt mutatta a kurzor hogy 4.5 milliót ér. :O
Elmentem a céh vendorhoz és betettem,kíváncsi vagyok tényleg ér-e ez ennyit vagy csak begözölt az addonom.
De ha elviszik akkor venni fogok házat. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.29. 22:50:59 -
Plata #23951 Jah,már látom írtál ingame. :D -
Plata #23950 Hát ez a sztori egész jól hozta a recepteket,jó nem nagy szám receptekre kell gondolni,de ha jólemlékszem hat recept lett amiből egy lila kettő kék volt meg két motif könvy,ráadásul ugyanaz. :D
Amit tudtam megtanultam.
Az történt hogy afkoltam kicsit,mire a játék kidobott,újra bekellett jönnöm ebbe a dungeonba és elölről kezdeni ezt a részt,és az egyik ládában megtaláltam újra ugyanazt a motif-ot.
De persze értéktelen,hogy ne hogy jól járjak.
Azt hiszem 5 craft champion pont kell már csak zsebeléshez.
Ma ha végeztem STO-ban megpróbálom megszerezni.
Láttam hogy jön egy új event márciusban,pár nap múlva,évfordulós,kapunk is ingyen dlc-t,csak az nekem szerintem megvan.
Ui:Fred a klingon recruit karidat hogy akarod fejleszteni?Vagy milyen hajót képzeltél el nejki?Torpedó és exotic sci kari lesz vagy egyéb?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.29. 17:49:28 -
#23949 Ez minden esetben igaz es erdemes is kihasznalni, vagyis ha loading screen van/vagy kilepsz es vissza/ akkor reseteli az adott helyet es lehet, hogy ujra ki tudod fosztani a ladat, taskat, szekrenyt, barmit. -
Plata #23948 Mivel nagyon kell a skill pont így elkezdtem tegnap a fősztorit,észrevettem egy dolgot.
A küldetés adó pasas táskáját minden küldetés után és a barlangból kimenve majd visszatérve újra ki lehet rámolni.
mindig van benne valami,még recept is.
-
Plata #23947 Szerencsére nem mindig,mai is voltam egy új dungeonban és elég érdekes volt.
-
ntex #23946 Állandóan ez megy, mindenki rohan mint az őrült. Minél hamarabb le akarják tolni. -
Plata #23945 Tegnap már egész közel jutottam a célomhoz.
Három nagy karakterrel meg két kicsivel is mentem random dungeont,a két kicsinek nagyon érdekes és eddig sosem látott dungeon volt.
Főleg az egyik érdekelt volna jobban,de kifogtam egy olyan csapatot akik az olimpiára gyakorolhattak,mert állandóan csak futottak mint az őrültek. -
Plata #23944 Hát majd megnézem a másikat is talán.
De lehet kihagyom,nem is a jutalom az xp miatt akartam tolni.
Már csak azt hiszem 19 pont hiányzik a zsebelésre.
Én sosem voltam nagy pvp-s.
WoW-ban is csak barátok miatt mentem.
EvE online-t is azért hagytam abba mert az teljesen pvp.
Nagyon szerettem,de én ott bányászgatni szerettem,nem harcolni.
Amikor ész nélkül ki mentem a vadi új bányászhajómmal és meghaltam,nem volt kedvem újra kezdeni és a hajóm elvesztése miatt abba is hagytam.Mert hülye voltam és nagyon örültem hogy végre megvan az áhított verda és kimentem vele bányászni biztosítás nélkül. :D
Star Trek Online-ban nincs ilyen ha kilőnek na bumm,az ego-m sérült de a hajóm megvan. :P
Nagyon régen STO-ban is pvp-ztem,a semleges űrben,volt egy mondhatni barátom akivel sokat játszottunk együtt,mind a ketten a klingon oldalt szerettük,együtt jártunk semleges űrbe rosszalkodni,ő voth tank hajóval én eg klingon ragadozó madárral,ő volt a csali,rá repültek a fedesek én meg hátulról megleptem őket,de sajnos ő már nagyon régen Spock-al repül,így többé nem pvp-ztem ott sem.
De a semleges zónában nagyon sokat dekkoltam álcában,egyrészt azért mert ha nem vettek észre és megcsinálták a zóna küldetését én is kaptam jutalmat. :D
Másrészt meg sokszor nagyon jó hecc volt figyelni a többiek mit össze nem ökörködnek.
Volt régebben egy klingon flotta aki mindig odajártak harcolni,meg a fedesekkel trollkodni,Orion beutiful babes,vagy mi a szösz volt a flottájuk neve.Azoknak voltak vicces húzásaik.Jó poén volt nézni miket marhulnak.
Volt idő amikor azzal szórakoztak hogy tricobalt aknákkal rakták tele a zónát álcából.
De volt fordítva is,fedesek aknázták alá a zónát,ha egy hajó álcázva bejött pajzs nélkül intant meghalt. :D
Én meg szerettem nauszi kalózzal zaklatni a fedeseket 15 kilóméterről álcából.Vissza sem tudtak lőni mire elértek oda ahol voltam én már elhúztam subspace jumperrel. XD -
#23943 "A WoW-ban azért a pvp tényleg egyszerűbb és normálisabb.
Van aréna meg bg,ahol azért a csapatok nagyjából egyensúlyban vannak."
Itt is ez van, csak te a harom pvp kozul IC-be mentel. Van Cyrodiil, ahol tobb szazan harcolnak egyszerre, ez kb olyan, mint wowban tol barad vagy wintergrasp, vagyis vannak erodok, banyak, stb. pontok amikert harcolsz, csak itt harom frakcio harcol egymas ellen egyszerre. Van a battleground, ami olyan, mint barmelyik masik mmoban, par fos csapatok egymas ellen bizonyos celert: van sima deathmatch, vagy objektum foglalos vagy zaszloszerzos, vagy labdabirtoklos (chaos ball). Es van Imperial City, ami egy PvPvE terulet, kis tulzassal mint anno wowban az Stranglethorn Vale volt pvp szerveren, vagyis rengeteg boss-szal es kinccsel, de mindez ugy, hogy barmikor a nyakadba ugorhat barki az ellenseges frakciobol.
BG-ben nem szamit a valasztott frakciod (EP, AD, DC), de kotelezo csapatban lenned, a jatek automatikusan beoszt teged. Cyroban es IC-ben mar csak a frakciobeli tarsakkal tudsz jatszani - partizni -, de itt tudsz akar szolozva settenkedve is haladni.
Arena nincs egyelore, az 1v1 meccseket vagy pvp guildek a guildhazban epitett arenakban jatsszak, vagy valahol kinn a varosok mellett, de a lenyeg, hogy nem hivatalos formaban, hanem jatekosok altal szervezve. Igerik egy ideje mar az Arenat, egyszer talan lesz. (ESO-ban az arenak solo end game tartalmak, igy biztos, hogy mas neve lesz majd)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.23. 11:20:00 -
Plata #23942 Igazság szerint én nem nagyon szeretem a PVp-t sehol sem.
A WoW-ban azért a pvp tényleg egyszerűbb és normálisabb.
Van aréna meg bg,ahol azért a csapatok nagyjából egyensúlyban vannak.
Egyszerűbb is jelentkezni.És nem kell valami rohadt labirintusban mászkálni hozzá.
Utoljára rendesen akkor pvp-ztem amikor még a Bc kieg volt,akkor még arénáztam is,mert rábeszéltek.
Mióta kicsit modernebb a Wow vagyis draenor utáni időkben,nem pvp-ztem rendesen,ugye minden évben van az évfordulós event amin van spéci battlegrund,iszonyatos xp-t ad.na arra jó pár karival elmentem,de legtöbbször valamelyik bázison húztam a lóbőrt. :D
Vagy ha a karinak van láthatatlanság akkor egy fa tetején láthatatlanul néztem a hepajt. XD
Star Trek online-ban a flottával jártam rendszeresen pvp-re,de az privát pvp volt,na és nem is igazi volt,csak mímeltük a pvp-t hogy megkapjuk a sok dili jutalmat. XD
Vagyis arénában ott is jártam,űr pvp-ben,no meg a semleges zónába néha trollkodni álcázva.
Jah és igen sokat jártam klingon harci zónába,ahol klingon vs klingon harc van csak,csak senki nem ismeri így mindig egyedül farmoltam lopós hangárokkal az npc-ket. XD
Nagyon sajnálom hogy IC-t így eltolták,mi a fenéért kellet pvp zónává alakítani?
Nem szerettem az oblivion-t de egy dolog tetszett benne,a város.
Mikor elkezdtem ESO-val játszani meg akartam nézni,erre kiderült hogy pvp zóna. :D
Valamikor bekerül a játékba Skyrim többi része is?
Mert szivesen bejárnám.
Morrowind utána a skyrim a második kedvenc ES játékom.
Ui:STO-ban nem javították ki a hibás hajó traitet,nekem még mindig instant leszed minden cd-t. XD
Ui2:Twitch-en lehet szerezni ingyen ládikót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.23. 10:25:29 -
#23941 IC-be kb 2 kattintas eljutni, az Alliance War menu (felul, alapbol talan N betu) Imperial City pontjaban latod a szervereket, ahova tudsz csatlakozni. Cyrodiili szerverek ugyanitt vannak.
En sem szeretem a PVP-t az ESO-ban, de hozza kell tenni, hogy a battlegroundos par perces meneteket leszamitva itt a pvp csapatok vs csapatokrol szol, vagyis ha egyedul boklaszol IC-ben - foleg PVP-s event idejen, amikor a nepsuruseg meg nagyobb ott -, szinte biztos, hogy harom sarokig nem jutsz el, mert szembe jon veled egy csapat es levag. Cyroban lehet 1v1-ezni, ha sunnyogsz a nagyobb ostromok mellett es talalsz egyedul koszalo ellenfelet.
Plusz ami nagyon fontos, hogy mint a regi wowos idokben (10+ eve), itt is sokat szamit, hogy milyen gear van rajtad, milyen champ pontokat hasznalsz, milyen skilljeid vannak, milyen passzivok, milyen kajat ettel, stb. PVE gearben ugy csapnak agyon, hogy kattintani nincs idod :)
Ha nekifekszik az ember, akkor jo es szorakoztato tud lenni a pvp itt is, de az teny, hogy kazuarkent szopas, nem is eroltetem, meg az eventek alatt sem. Pl a mostani event is automatikus skip, majd a kiesett ticketet a jovo havi bolondok napi esemenyen bepotolom. -
Plata #23940 Nem csak hogy unbalanced,de egy átgondolatlan selejtes szar.
De ma elértem a 7-es szintet vájkálásban. XD
Jó pár bútort találtam.
Ez a csillár még forog is. :O
Megnéztem a fogadóban lévő szobában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.23. 00:00:12 -
ntex #23939 PVP-t itt én is teljesen hanyagolom, több helyen olvastam hogy totál unbalanced. -
Plata #23938 Kíváncsiságból elmentem erre a pvp eventre,megcsináltam bevezető küldit,nagy nehezen eltaláltam ic-be,felvettem egy küldit,de elég is volt asszem még egyszer nem megyek oda.
Már jó pár MMO-val játszottam,de ilyen eszeveszett szar és elcseszett béna pvp rendszert még nem láttam.
ESO-ban a pvp így ebben a formában egy rohadt nagy szarkupac. -
Plata #23937 Igen azt tudom,ma arra mentem ásni amerre épp dolgom volt. Xd -
ntex #23936 Már PiszkosFred írta korábban, hogy minden egyes területen alapból elérhető egy zöld ritkaságú nyom, amit ha kiszedsz kapsz abból egy kéket, majd egy lilát. Az áruk sorban 250g - 1,000g - 5,000g. És ezt minden területen meg tudod egyszer csinálni, vagyis csak a lilákat, viszont a zöld - kéket azt folyamatosan lehet farmolni újra és újra. -
Plata #23935 Ma én is húztam,bár még nem értem el a hatot sem,de pár értékes vackot kiástam.
Valami szíp kardot is találtam a majdani házamba,lila de nem eladható sajnos,de egy két 5000 arany értékű vackot is leltem. -
Plata #23934 Azzal elakadtam.
Kéne egy rakás skill pontot szerezni hogy folytathassam.
De most nem volt hozzá kedvem.
Plusz még valahogy szereznem kéne valami tolvaj szettet is,bár az sem lesz két nap,ha jól láttam a szett mindenféle bossból esik,ha esik.
Még 23 craft champion pont kell hogy unlockoljam a jobb zsebelés skill-t.
Ha az meg van akkor elkezdek tolvaj szettet gyűjteni meg megint neki ugrom a kristály gyűjtésnek.
Csak mostanában keveseb időm van,most Star trek online is eléggé lefoglal,most bele kezdtem egy kisérleti projectbe,ami öt naponta elég sok melót ad.Meg újra elkezdtem exchangen üzeletelni,amit rühellek. XD
Tegnap elcsesztem az egész napot azzal hogy egy bugos trait-el marháskodtam.
Emiatt van is dilemmám,ki szedjem-e a trait-et komoly karakternek is és éljek vissza egy durva hibával amitől brutális sebzésem lesz,vagy ne és csak egy karakterrel szórakozzam vele néha.Szándékosan pocsék felszereléssel olyan sebzést tol hogy beszarás.
De ESO-ban még szeretnék egy házat is szerválni.
Viszont ezzel is elakadtam,nem tudom melyik lenne a jó,olyan lenne az igazi ami vízparti,na és van egy kis kertje legalább.
Valószínűleg CC-ért fogok majd venni,mert játékbeli pénzben nagyon drága és még mindig nem értek a pénzszerzéshez. :D
Csak a költéshez.
Tegnap láttam a térképen olyan házakat amiket nem lehetett megnézni úgy mint a többit,Skyrim területen például,terveztem hogy majd elgyalogolok és megnézem ott,de végül nem maradt rá időm,megcsináltam isobel küldetés sorozatát,meg raboltam,három karakterrel random dungeonoztam és eltelt az idő. -
ntex #23933 Tegnap előtt felhúztam a Scrying-ot hetes szintre és kiszedtem az Oakensoul gyűrűt, elég durva lett a karakter, sima heavy attack valamikor 45-50 ezreket sebez :D -
Plata #23932 Tegnap este random dungeonban a kis tolvajommal feltörtem egy ládát,persze a többiek nem vártak meg.
Volt benne két jó cucc is.
Bár amilyen mázlista vagyok mind a kettő értéktelen,de egy stílus könyv volt ami az addonom szerint 907 lóvét ér,meg egy érdekes recept aminek nem tudom mi volt az értéke,mert mire eszembe jutott már megtanultam.De valami bútor.
Bár még nincs házam,de valamiért szeretek bútorokat gyártani,a szett és egyéb kraftolás még mindig nagyon katyvasz,de bútort nem olyan bonyolult.Hála az ESO+-nak annyi kaja alapanyagom van mint a szemét. :D
Még mindig szeretek főzőcskézni. -
Plata #23931 Ma egy küldetés közben kiraboltam egy ládát,fura cucc volt benne.
Mint kiderült ez egy kollekció része,nem volt piskóta megszerezni mind de sikerült,kaptam 5 achit is. -
Plata #23930 Ma valami érdekeset láttam.
De fogalmam sincs mi volt az.
Felmentem a játékba és egyből el gyorsutaztam hew's bane-be.
Felpattantam a tetovált tétova tevére és tipli a városba,Abah's landingba beérve elfordultam balra a thieves den felé ekkor megláttam hogy egy fura alak valami patkány vagy egérszerű mounton el lovagol a fejem felet vagy két méterrel,mire megfordultam hogy utána menjek és lekapjam már messze volt próbáltam utána menni de eltűnt.Olyan átlátszó alak volt,mintha szellem lett volna vagy egy ragadozó madár álcában. XD
Már sokszor jártam a városban de ilyet még nem láttam,ez mi a szent szarkaláb lehetett?
Vagy már van repülő mount is csak nem tudok róla? -
Plata #23929 A holnapi az rendes láda lesz azt hiszem. -
#23928 A mai egy "preview" lada volt, vagyis osszesen vagy kb 3-4 targyat tartalmaz, ami maradando, ezert esett sok ember ugyanaz. -
Plata #23927 Valószínűleg nagyon nagy a drop rate-ja,mert sokat láttam belőle. -
ntex #23926 Én is megkaptam ezt a petet a mai ládából, így gondolom akkor mindenki más is. -
Plata #23925 Ma egy cuki petet kaptam ládából.De ahogy nézem a városban nagyon sok ilyen pet van :D
-
Plata #23924 Legtöbbet megtanultam.
Viszont necrom állati jó ha valaki húzni akarja tolvaj skill-t,rengeteg kirabolható edény van,annyi cuccot lopam össze kis idő alatt hogy még vagy két nap kell mire eladom. -
#23923 Nemelyiket jo penzert el lehet adni, foleg a butor reciket. Amiket talaltal, azok barmelyik zonaban elofordulhatnak, random, ezert annyira nem dragak. Azokat lehet jo penzert eladni, amik csak es kizarolag Necrom teruleten esnek, azt kell kifogni