24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Plata
    Hát azt hiszem az marad,este majd ha felmegyek megnézem mi az ami megvan és mi az ami nincs.
  • PiszkosFred
    Achiekat nezd meg, ott talan latod, hogy voltal e mar vagy nem.
  • Plata
    Van arra valami lehetőség hogy nyomonkövessem melyik dungeonban jártam már és melyikben nem?
    Szeretném begyűjteni a dungeon skill pontokat,de hát fene sem emlékszik melyik dungeonban voltam már pontosan.Főleg hogy már öt éve is ezzel a karival toltam.
  • Plata
    Fenéket.Utazgattam egy csomót mert gyüjtögettem skyshardokat és egy két faluban necces volt mert az őrök és NPC-k pirosak voltak,erősen meg akartak skalpolni.
  • ntex
    Gondolom vérdíj van a fejeden nem? Másképp nem nagyon kéne hogy megtámadjanak...
  • igor1
    Értem!
    Köszönöm!
  • Plata
    Bizonyos helyeken az NPc-k most is szétrúgják a hátsóm ha beteszem a városukba a lábam. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.26. 17:32:45
  • Plata
    Bal foyenben kinyitottam vagy 100 kincsesládát,zéró,voltam sok dungeonban és kettő jött talán.
    Bal foyenben nem ez volt a cél,hanem Mirri rapport húzása.
  • PiszkosFred
    Leadeket dobhat dungeon, boss, kincseslada, stb. De, minden zonaban maximalva van, hogy mennyi es mi eshet. Ha egy zonaban mindet megtalaltad, nem fog ott mar tobb esni. Probald ki, hogy atmesz mashova, ahol ritkan jarsz es ott olj meg par bosst, keress par treasure chestet, stb.
  • PiszkosFred
    2014-ben a jatek ugy jelent meg, hogy a valasztod frakcioddal csak azt az 5+1 zonat erhetted el, ahova szulettel. Ott, a zonak sztorijat vegigjatszva jutottal el 1-50-ig. Kitort a hiszti emiatt, a ZOS valtoztatott es lehetove tette, hogy megnezd es ateld a masik ket frakcio sztorijat is.

Na igen, de mivel haboruban all mindenki mindenkivel, hulyen veszi ki magat, hogy egy Aldmeri Dominionba szuletett Elf, aki hosse valva legyozte a gonoszt es a masik ket frakciot, hirtelen Daggerfallban a Bretonoknak segit a hatarban settekedo AD-s kemeket megolni. Skizo a helyzet, a nep hose sajat nepet irtja :)

Na ekkor jott az otlet, hogy Cadwell baratunk Meridia segitojekent meg tudja azt oldani, hogy ketszer is eljatssza veled - ha akarod -, a "mi lett volna ha nem AD foldon ersz partot a szokes utan, hanem mondjuk DC vagy EP oldalon". Ez a Cadwell Silver es Gold fokozat, kvazi az utmutatasa alapjan vegigjatszod ujra a sztorikat, de mintha a masik frakciohoz tartoznal.

Annyi csavar volt a dologban, hogy uj "szintek" jottek a jatekba, a Veteran rangok (lasd Diablo paragon rendszere, stb.) Amikor a Silvert csinaltad, akkor VR1-8-ig juthattal el, majd a Gold kalandban mar VR9-16 kozott volt a maximum.

Ez mar jobb otlet volt a ZOS reszerol, tetszett is a nepnek, de elokerult az a problema, hogy a jatekosok mar lathatjak a masik frakcio sztorijat, de a jatekosokat nem.

Ekkor a ZOS megint ujitott es eltorolte a megkoteseket es teljesen open world lett a jatek, ahol mindenki talalkozhat mindenkivel es ahol a szinteknek minimalis szerepe van az coop/party jatekban. Igen am, de emiatt a korabbi Cadweel Silver es Gold mar csak egyfajta mementokent maradt a jatekban, ad nemi ajandekot ha teljesited, de ennyi. Hiszen jo par eve mar barmikor, barhova, barmilyen szinten mehetsz jatszani, nincs semmilyen megkotes.
  • Plata
    Összes sárga és lila lead-et kiástam,mert már 9-es a kapirgálás skillem és azóta nem akar esni újabb,amikor még csak 1-3 közt volt esett mindenhonnan ész nélkül,most meg semmi.
  • igor1
    Sziasztok!
    Amikor végeztem az öreg Molaggal a fő sztori végén.A barlangba Caldwell fel ajánlja hogy vissza állít mindent.Mit is kell ezen érteni?
  • Plata
    Igazából olyan karaktert kerestem akivel mehetek küldizni meg ilyesmi,ha kell tudja magát gyógyítani is,meg kedvelem a warden-t.
    Ha annak idején mikor kezdtem a játékot lett volna warden az elfem az lett volna nem nightblade.
    Nem azt tervezem vele hogy dungeonokba meg egyebekbe járok majd,de pár solo dungeon dvelve és wb ölést tervezek.
    Meg random dungeonokkal húzom a szintjét,mert ugye a dungeonok is adnak skill pontot.
    Szeretnék belőle farmolós karaktert csinálni,akivel tudok alapanyagot farmolni és minden ilyen skillje ki van húzva.
    A mostani kedvenc wood elfemnek már nagyon sok skillje van és rengeteg skyshardot összeszedtem meg toltam zóna sztorikat,de neki főleg lopásra zsebelésre és sok másra van téve.
  • fluency
    Nem mondanám, hogy engedd el a buildet, de kicsit később kezd el a DW-t "húzni". 20-as szinten még korlátozottan vannak skilljeid és hozzá a pontok. Ráadásul a DW passzívjai kevésbé jók alacsonyabb szinten, mint a Bow/TH passzívjai.

Nekem Ice Staff/TH warden van. Valahogy a magicka jobban bejött, mint a stamina. :)
  • Plata
    Hát kraftoltam egy ekkora bazi nagy kardot. :D

Bal Foyen-i kincsesláda térkép.
    Hét darabot találtam,szinte egymás után spawnolnak,Mirri rapport-ot nagyon lehet vele húzni,minden ládától nől a rapport és Mirri plusz lootot is ad.

Két thieves trove is spawnol.Az egyik nem látszik térképen mert a tengeren áló hajón spawnol ott ahol a sima láda.
  • Orbancapitan
    az enyém is egy skillbar-os attól függően mi kell épp pl dungiba íjászkodva szoktam menni a betegségem miatt egyszerübb nekem hátulról támogatni a többieket de mikor solo/sztorizgatok akkor egyértelmű a dw ha kell még dps akk át változok vérfarkassá
  • Plata
    Hát,őszintén szólva ez a dupla bicskás dolog sokal strapásabb mint az íj.
    De ez az egy ilyne build volt ami csak egy skillbaros build.
  • Orbancapitan
    alacsony szinten igen
  • fluency
    Alacsony szinten a DW gyenge Wardennek. A TH jobb neki szerintem, mert hamar megkapod a Critical charge-t és az elnyomott skillek után már rá is ugrasz az ellenfelekre és a Brawler-el meg magadon tudsz tartani egy shieldet.

• PiszkosFred
    Munkapadnál upgradeled, ha van passzívod a szakmai skilled között, akkor kevesebb a nyersanyagköltsége a folyamatnak.
  • Orbancapitan
    VETTEM A GEAR 3-t mert cratftolható mind arany volt
  • Plata
    Hogy csináltál belőle aranyat?Gondolom nem úgy esik.
  • Orbancapitan
    moon hunter keep
  • Plata
    Aha,na és az hol esik?
    Őszintén szólva én teljesen boldog vagyok lila gearben is,inkább a szórakozás a lényeg.
  • Orbancapitan
    és ehhez kéne a savage set
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.03.24. 16:10:24
  • Plata
    Na de ez véresen farkas.
  • Orbancapitan
    https://alcasthq.com/eso-werewolf-build-pve/ nekem ez van gear 3 mind arany és csak annyi hogy dw/bow jah és nord a karim
  • Orbancapitan
    akkor rossz a builded amit néztél
  • Plata
    Jah közben felmentem játékba,a macis wood elfem már 19-es,valamiért 12-re emlékeztem. :D

Ami azt illeti a két bicskás stílus sokkal strapásabb mint az íjász.
    De találtam neten egy jó kis leírást aszerint próbálom.
    Link-elek.
    De lehet hogy később váltok késről,mert ez a dupla bicska még nem nagyon jött át.Bár a warden aranyos kaszt.
  • Plata
    Igen csak morrowind volt meg és a 4-es dlc csomag amiben benne van tolvaj céh meg hátbaszúrlak céh.
    De mivel tele lett a hócipőm a WoW-al ami kezd átmenni langyifesztiválba és a steamen akciós volt a necrom collections így megvettem,az tartalmazza az összes fontos sztori DLC-t.
    Meg van ESO+ amitől minden dlc elérhető.
    De mondjuk nem az a lényeg,hanem a végtelen táska amibe minden karitól elmegy az összes craft cucc.
    Bár az is jó hogy minden területre korlátlanul elmehetek,mert az ásatáshoz jól jön.
    Igaz azzal kicsit megakadtam,elértem a 8-as szintre minden sárga és egyéb cuccot kiástam és azóta nem esik egy darab lead sem,amíg kicsi volt a skillem orrba szájba estek.Most hogy volt időm sokat játszani mert beteg voltam nem esett semmi,pedig felhúztam egy karit 50-re és csináltam egy macipajtis késes karit,azt is felhúztam tizenvalahanyas szintre.
  • Orbancapitan
    igen tudom anno hiába emlitettem neked te azt mondtad h nem érint téged mert csak a morrowind van meg... :D
  • PiszkosFred
    Igen, azok ilyen fix kombinaciok, ha van ra lehetoseg, be kell torni oket crown gemme.
  • Plata
    Akkor félre értettem. XD
    Kaptam egy festék öszeálítást valami ládából,de az olyan randa hogy juj. :D
  • PiszkosFred
    ESO Plushoz nem jar extra festek. Az egyetlen ehhez kapcsolodo extra, hogy elofizetokent at tudod szinezni a costume tipusu "egyreszes" ruhakat is.

Festekek mindig achiek jutalmakent jonnek. Meg kell nezni az outfit stationben, hogy az a szin, amit szeretnel, ahhoz melyik achievement kell.
  • Plata
    Nekem kb minden karimnál ez a ruha van,csak más színben.

UI:Nagyon kevés szín elérhető még nekem,azt mondják ESO+-hoz jár extra szinek,de én nem látom őket.
    Bár sanda gyanúm hogy lehet megint elsiklottam valami felett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.23. 07:41:36
  • Plata
    Én nem is tudom hogy néz ki a karim igazából.
    Balmorás ruha van rajta.
    Tegnap 50-es lett az arcanist és vettem neki szettet piacon,marha sokat utaztam érte.
    Megnéztem a neten hol a legolcsóbb 1-1 darabja és oda utaztam.
    Lilát vettem neki,így olcsón megúsztam valami knight izé szett.
    Egyedül a staffja sárga,mert valaki olcsón fel tette.
    Fred mutatta azt hiszem a netes árukeresőt,marha hasznos.
    Tökre Eso link.
    Warden-nek és sorcinak is így vettem,de nekik nincs rendes szettjük,csak a legolcsóbb lila training traites cuccot kapták,így nem igazi szett,de velük farmoltam a tolvaj karinak champions szintet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.23. 07:15:48
  • Plata
    Ronda. :D
    Privát üzid eljött,de nincs benne kép.
    Nekem midegyik karimnál ki van kapcsolva a sapi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.23. 07:05:01
  • Orbancapitan
    szar az sg xd https://imgur.com/a/1XLLjVK
  • Orbancapitan

plata próbáltam üzibe küldeni de szar nem külte el most újitottam a sisakot a skinhez
  • Plata
    Hála az xp eventnek sikerült 47-re huzni a kiskarimat.
    Sajnos volt bugos dungeon,így az bukta volt.

Az egyik dungeonban egy eszetlen nagy épületben mászkáltunk,de az utolsó boss előtti ajtó nem nyílt ki.
    Nem tudtuk sehogy kinyitni.
    Pedig nem volt ellenség,végig néztük az egész előtte levő pályát végig mentünk az emeleteken és szobákon,de hiába.
    Végül úgy húszpercnyi vacakolás után mindenki megunta és lelépett.
    Sajnos csak a napi első dungeon adott sok xp-t,a sokadik már alig.