24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ashyn #6616 Bétában lehet már guildet alapítani? Ha igen, a guildek felépítéséről írna valaki pár szót?
Yusukee: én nem leszek bétában, csupán egy tagunk kapott eddig kulcsot, így mi nem leszünk. A Renegade guildet javaslom, szerintem ők biztosan ott lesznek. Nephin majd megerősít / vagy cáfol engem. -
Jött kulcs nekem is.
Valszeg nem játszok vele egész nap.Ezért majd írok ide és lehet vele játszani.Így senki se marad le róla. -
Fogalmam sincs, előbb legyek benn :) Hétfőre már lemondtam a programokat, remélem nem hiába. -
yusukee #6613 EP oldalon lesz olyan guild, amibe a béta ideje alatt be lehet lépni? (Csak a bétára) -
Susarc #6612
-
mgerihun #6611 hogy ne csak beta kulcs osztogatás legyen ma a falon
-
mgerihun #6610
Aldmeri Dominion színeibe indulókat keresünk guildünkbe. Mindenki jöhet. Lesz külön HC PvE, PvP részleg, de casualoknak is biztosítunk helyet. Minél nagyobb a guild létszáma, annál életképesebb lesz.
Háttér story szokásos, régi mmo motorosok a kemény mag, többünk hosszú évek óta együtt játszik, előző guildjeink már bizonyítottak WoW-ban, SWTOR-ban stb...számtalan szerver first killel és még több hun first-el. Célunk, hogy megpróbáljuk egybefogni az Aldmeri Dominion alatt játszó magyar játékosokat egy jó hangulatú és jól szervezett segítőkész guildbe, ami természetesen igyekszik majd a top pve guildek közé tartozni + PvP-n is hírnevet szerezni magának. Ha érzed magadban a késztetést, vagy kihívást keresel, vagy csak casualkodni akarsz de azt egy nagy és erős guildben, akkor jelentkezz hozzánk.
Nemesis Guild oldal -
Susarc #6609 Fred meg Torzonborz meg Johnnyka,Drop,Beast,Running,Geronimo ti melyik klánban lesztek?:P -
amikkamakka #6608 Igen, ékezetet ne és próbáld többször is nekem sem fogadta el elsőre a kódot -
Tenkory #6607 Nem másoltál véletlenül bele a kódsorba egy szóközt? Én úgy jártam. -
Eksz #6606 Ne hasznalj ekezetet. -
kaptam kulcsot az accountot meg is csináltam, de vmiért nem engedi a kódot redeemelni... -
Berennior #6604 Írtam. -
na nekem is felesleges béta kulcsok írjon privát akinek kell -
Tenkory #6602 Attól függ milyen időzóna szerint nézed. A Curse nem európai website, valószínű EST szerint kell számolni. Reggel 6 körül kell inkább próbálkozni. -
Berennior #6601 Addig nem maradok fent. :) Reggel meló... -
Eksz #6600 Ejfeltol erdemes nyomogatni. -
Ashyn #6599 Nos, én kaptam béta kulcsot, úgy hogy marad a meglepetés ereje :)
Viszont egy kis promo:
Toborzás -
Berennior #6598 az accountját* -
Berennior #6597 Esetleg ha van olyan, aki kapott kulcsot és megosztaná akár csak egy-két órára a hétvégére vagy a hétfői napra... annak megköszönném. -
na végre valami új infó! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.. -
LadyWhox #6595 Hmm.. :D
"You'll be able to play any characters you created during the last test, and they'll all be available again when we send you an invitation to our next test."
-
köszi, el is kelt :) -
japjap, totál beregelhető bárkinek, amit kaptál -
Eksz #6592 Lehetseges és
-
sziasztok!
nem tudom, hogy kapott-e mindenki kulcsot, de nekem jött egy. mivel nem lesz túl sok időm játszani a hétvégén, fel is ajánlanám egy olyannak, aki szeretné, és nem kapott (feltéve, hogy lehetséges) -
"Moszkvában a Vörös téren Mercedeseket osztogatnak ... "
-
lehet hogy csak oda photoshopoltam, és nincs is ilyesmi !!!44 -
"City Under Siege" nevű quest le spoilerezte, hogy lesz benne város ostrom...kösz Obama.
-
hallod ha ebbe beleköt bárki, megeszem a kalapom
még előttem sem spoileres, pedig én csináltam a képet :)
konkrétan fingom nincs a main story-ról -
SANTANTICA #6586 LOL ezt honnan szűrted le?
Csak arra reagáltam, hogy nem mindenki (aki nem kapott kulcsot) most tévedt ide.
Egy szóval sem irigylem a kulcsosokat, sőt!!! Kérlek olvass vissza, mielőtt ilyeneket írnál!
-
Nem oldják fel. Olvasd el az emailt, amit kaptál. A press beta alapján íródott cikkeket lehet majd péntektől megjelentetni, nem az általános NDA lesz feloldva. Ez már megint kezd olyan lenni, mint az mtx rendszer félreértett rémhíre... -
A main story képet töröld, mert aztán az lesz a baj, hogy spoileres :D -
mgerihun #6583 NDA-t teljesen oldják pénteken, szóval utána már semmi nem számít leakelt anyagnak, nem? :) -
wat, te MÁR december közepén jelentkeztél bétára, tehát kapjabeavilág? :) -
"hogy tört szervert írjak"
ööö más mmo topikban ez így konkrétan szentségtörésnek számít ...szóval érteeed
-
SANTANTICA #6580 Azért szerintem nem kéne általánosítani, mert sértő lehet egyesekre nézve!
Mint pl én is írtam lentebb, már december közepén megkaptam a visszaigazolást a beta jelentkezésre, de sajnos nem kaptam kulcsot.
Szerintem inkább örülj, hogy a szerencsések közt lehetsz és majd kérünk élménybeszámolót a hétvégén!
Jó játékot! :) -
kértetek ma már többen is leakelt anyagot priviben
videóm nincsen sajnos, azok törölve lettek justin.tv-ről, a 2-vel ezelőtti béta screenshotjaim meg itt láthatóak -
mgerihun #6578 na, azért nem minden "új", "új" is a fórumon, csak mert ma kezdett írni :) -
Susarc #6577 azért értek egyet Johnnykával,mert ezidáig sohasem látott gyerekek hada özönötte el a topikot bétát könyörögve akiket még életemben nem láttam itt....valóban az a feeling,hogy tök mindegy mi az csak jáccunk má jáccunk má:) no nem irigylem én senkitől,de olyan vicces a szituáció!
Az jut eszembe mikor nyitott az euroworld és az emberek egymást ölték a bejutásért...aztán mikor a riporter megkérdezett egy bácsit,mégis mit akar majd venni és miért áll sorba órák óta azt mondta" hát azt nem tudom,de majd csak látok valamit":)))