24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nekem is meglett a kulcsom,curse oldalon aki regel kap. :) -
en kaptam... -
Nephin ezt neked küldöm :D -
Ywalar #6773 Ez már azért beteges :D -
vagy mikor? -
nem tudja valaki hánykor osztják a béta kulcsokat?:) -
+ a curse is megy már ingyér -
Nephin #6769 Mailen is jöhet még bétakulcs, volt, aki kapott ma reggel. -
A próféta szóljon belőlünk :)
De... sajnos ott volt a Skyrim is, már volt objektum is a játékban, lásd a "taxikat" a főbb városoknál, de mégsem lett belőle semmi, pedig az single player volt, több lehetőséggel. -
ShaiHulud #6767 mar lehet curse honlapjarol beta keyt kerni nem premium usernek is! -
Már látom is lelki szemeim előtt, hogy valaki aggrót kap egy halom szörnytől az út mentén és iszonytató sebességgel próbál menekülni a szekerével
-
Nephin #6765 Kis szekér, sorcibot, csúcsos sipka... Gandaaalf! :D -
Rannah #6764 A kis szekér lehet nem is olyan lehetetlen, talán eszükbe jut: Daggerfall-ban lehetett venni lovasfogatot, amit aztán csak odaállítottál a dungeon bejárata elé, és vihetted ki a sok "lootot".
-
Bár úgy lenne, vagy kis szekérrel :) -
Nem csak egy málhás lóval fogsz járkálni, hanem egy karavánnal.
-
igen így már jó lett, köszönöm nektek:)
-
Eksz #6760 Ne hasznalj ekezetet a cimben. -
Nephin #6759 Ékezeteket ne használj. -
nem mégsem oldódott meg....
"Saving billing address failed"
ezt írja folyamatosan -
Nephin #6757
-
Most látom, hogy most meg jött az email h aktiváltam a fiókot, akkor vmi probléma volt a rendszerbe:D -
LadyWhox #6755 Már korábban is írtam:
"You'll be able to play any characters you created during the last test, and they'll all be available again when we send you an invitation to our next test. " -
Eksz #6754 Azert vannak elvetemult emberek, bar nemmondom, hogy nem bamulom negyed oraja.
Beta van mar?! -
Azt ugye vágod, hogy tucatjával osztogatják ingyen a kulcsokat, sz'al most csak vicceltél, ugye? A holnapi fél milliós csomagról nem is beszélve. -
Eksz #6752 Nem az. -
Ashyn #6751 Ez most komoly? -
Eksz #6750 :) -
radical #6749 Ha valakinek kell kulcs 3000ért a hétvégi bétára (ami az összes többire jó lesz) az irjon privit. -
Eksz #6748 Ez jo:
*Zenimax - Why is it Thursday tomorrow and not Friday. This is not fair, I will never play your stupid game. /sarcasm* -
Megnyugtató hogy mások is vannak ezzel igy:D -
Eksz #6746 Eselyes szerintem is, igen. -
Ahogy olvastam patch notet kikerült már minden placeholder szinte így valóban sanszos. -
Na fasza thx -
Sanszos, hogy innentől már mindegyikbe, bár szerintem a következő már a nyílt béta lesz. Ebben a tempóban két pislantás, és április. -
Eksz #6742 Is. -
Lehet volt már nem tudom, mert volt 200+ hsz, de ez a mostani meghívó azt jelenti, hogy a többi betaba is részt vehetünk vagy egyszeri alkalom? -
Eksz #6740 MMO alapszabaly hogy inventory spacebol sosem lehet eleg. :) -
Nézd, én "hoarder" típus vagyok :) Béta alatt nem járt annyit vissza az ember a városba a bankhoz, mint én. Mert ami nem volt "vendor szürke", azt megtartottam. A fegyvereket és páncélokat dobáltam el leginkább, ha nagyon messze volt a város, vagy nem akartam a barlang mélyéről teleportálni haza, mert még nem fejeztem be. Ennyi. -
Nagyon sok az instant képesség. Szerintem pörgős eléggé. A powerattack meg egyéb nagy ütések tartanak 1-2 secig, a saját és az ellenfeled részéről is.
-
Johika #6737 Ezert jo az a lo, azt a penzt lehet inventori bovitesre kolteni. :)