24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• warcat
    Abszolut nem kapják olcsóbban mint pl amcsik,64 dollár az imperial edition,kuponozva annyiért veszik usákok is
  • Running
    Sikerült megálmodni, a The Expendable Horde csapat a Daggerfall Szövetséghez csatlakozik.
  • j0nNyKa
  • VanDaal
    Láttatok esetleg valahol jó áron dobozos standard edition előrendelési lehetőséget?
    A 30 ropit kicsit sokallom az imperialra, de azért mégis csak szeretnék valami kézzel foghatót is kapni a pénzemért :)
  • Zgurkaal
    Ha már a ps4 atom drága :P
  • Susarc
    a Brazilok amúgy miért kapják sokkal olcsóban a játékot? mit tippeltek?
  • Munkie
    Ez mondjuk igaz, szimplán a launcherben kiválasztja az ember melyik szerverre kíván csatlakozni :)
  • warcat
    Direkt írták,hogy pl amcsi kulccsal is lehet majd tőlünk játszani EU szerveren.Közben megvettem 47.62 euró volt,Paypallal lehetett fizetni.
    Mivel nekem alapból érkezik rá euróban pénz és hazautalásnál veszítenék belőle,ezért kb 14150 volt nekem,de aki kártyával perkál,annak közelebb lesz 14800-hoz,tehát végeredményben egy ezressel drágább lehet,de nem kell semmi vpn.Egyből megkaptam a preorder kódot is.
  • Munkie
    Csak aztán nehogy régiózárt kapjon... bár el nem tudom képzelni, hogyan oldanák meg
  • warcat
    TESO Imperial Edition
    Nekem most megint engedi trükközés nélkül a kosárba rakni a játékot nuuvemen.
    A brazil reál kb 94 Ft,így 14100 forint környékére jön ki,nagyjából annyi mint gmg-n kuponnal és dollárban fizetve.
  • Whysper
    jó én csak a szövegre koncentráltam amti dumálnak benne meg a végén a ESO-nak alogoját raktam bele 8)) meg a feelinget ,hog yhogy várod! 8)
  • Count Adyn
    Jól kezdődő sorozat ami átmegy hárembe:D Akkor már Log Horizon jobban hozza a feelinget még ha sokat magyarázzák is amit már nagyon vágunk:D
  • Whysper
    Bocsi ezt nem bírtam ki: nézd végig nem spoileres! 8) nem bírtam ki ,hog yne csináljam meg!
  • Munkie
    Hát igen, kb... azért 20-25%-os voucher elég sokat jelent (nekem). Szóval érdemes rá lecsapni... amíg nem törlik ezt is, mert egyszerűen túl nagy a "visszaélés" vele. (vagy túlteng a kreativitás ^^)
  • j0nNyKa
    csak ha előrendelsz mellé egy időgépet is, de arra nincs gmgn voucher kód
  • MaRee
    Hát nyilván ha már megjelent, akkor nem tudod előrendelni :D
  • Whysper
    A megjelenésig lehet előrendelni csak mert most költözöm külföldre és azzal a bankkártyá tudom majd elővásárolni
  • Munkie
    Nem vicces! Ismerőseim kinevetnek, hogy a hülyegyerek a szakdolgozata helyett ezen izgul... :)
  • Nephin
    :D
  • Munkie
    24 éves "vén" fejjel, én is hiányolom. Kicsit felvidítottam magam egy IE előrendeléssel, na de akkor is... még 46 nap... :)
  • Count Adyn
    Úgy megszoktam hogy lehet játszani...:D
  • Whysper
    ;) ÉS egy Elf eteti? 8)

Amúgy utálom ezt a játékot. Mert most nincsen és a többi játékkal meg nincs kedvem játszani amivel szoktam! 8)
  • Johika
    Khajiit gyermek taplalasa
  • MaRee
    Csak viccelt.
  • Whysper
    Most pénteken?
  • Terawatt
    Egy kis pívípí spoiler alatt. Ettől a manustól Fungal Grotto insta, meg egyéb gameplay is van.
  • Munkie
    Kipróbálva:

Items bought
    The Elder ScrollsŸ Online: Imperial Edition - PC $64.00
    Payment type: PayPal
    Savings: -$15.99
    Total $64.00
  • PiszkosFred
    Ha már droggfüggő :) Ebonheart kveszt spoiler:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amikor az Argóniaiak berágnak az elfekre Ebonheartban, mert azok megmérgezik/ték a HIST (fájukat). Aztán amíg segítünk nekik meggyógyítani a fát és összeszedjük az alapanyagot a gyógyírhoz, ezek elkapnak egy drogos idióta dunmert, aki bódult állapotban nyalogatta a fájukat :) (persze, felbujtották rá, de hát egy drogost könnyű rávenni a dolgokra) Szegény nyomorult meg nem érti, hogy most mi történik, és miért akarják hirtelen meglincselni az Argóniaiak.

• Terawatt
    Kész witcher lesz belőle. Drogfüggő gyík. Elég jónak tűnik, főleg ha tovább heggeszted a Siphoning ágat hozzá.
  • ANDAXINx
    A klánban kicsit theorycraftoltunk egy alkimista argonian nightblade-ről, nem tudom jól látjuk-e. Valami brutálisan tudja nyelni a gyógy-, kissé kevésbé a magicka italokat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Siphoning passive, Catalyst: +X% potion effectiveness
    Racial passive, Amphibious: +X% potion effectiveness
    Racial passive, Quick to Mend: increase healing recieved by X%
    Alchemy passive, Medicinal Use: potion resulting effects last X% longer

• Munkie
    Találtam egy 20% -osat, ha valakit érdekel:

3MCRLE-CG7AF1-G7T08U
  • Munkie
    az első nem működik már 1-2 napja, gondolom levették.
  • TVelvet
    nekem mindig azt írja, hogy unable to add voucher. US vpn-en keresztül vagyok.
  • j0nNyKa
    itt nézelődj mester, ahogy látom a YOGCST-BESTYT-EVERRR működik most (?!) általánosan, illetve TESO-ra kifejezetten ez: E0VXS0-T1IEIV-CZHSPO
  • BoneDragon
    51 nap múlva.
  • TVelvet
    hülye kérdés, nincs valakinek couponja gmg-hez? 25% azért elég jó discount. :)

köszi!
  • Johika
    3-4 het kb. :)
  • cain
    Péntek 18:00 - Kedd 5:59, vagy picit előbb, vagy kicsit tovább, vagy egyik sem!
  • Nephin
    Mikor lesz a következő béta?
  • j0nNyKa
    nem is nézem meg :P
    majd szépen magamnak megoldom én a tájra csodálkozást release után, de köszi azér :)