24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Munkie
    — 2/11/2014 5 days early access to the game before the official launch

(+ BETA van még ott)
    nyilván az 5 nap (és hogy külső helyről vettem) eredményezi, hogy logikusan impeditről van szó. nem is aggódom, csak jeleztem, hogy nálam sincs szó (emailen kívül amit a bolttól kaptam).
  • Johika
    Teljes arat fizettel, ezert a tapasztalataim alapjan, mint irtam elvben mindent meg kell kapnod az earlyvel, es az accontnal elvben jeleznie kene hogy mid van. Itt meg nem neztem mivel dobozost impet szeretnek, es CD galaxis meg nem szolt hogy van pre lehetoseg. Igy varok meg kicsit de ha hetvegeig nem lesz akkor marad digital imp. Azt hivatalos oldalrol veszem akkor latom mar hogy mit ir majd. :)
  • cain
    5 days early access to the game before the official launch
    beta access
  • PiszkosFred
    Billing historyt nézd meg
  • cain
    getgamestől ditó így van.
  • Munkie
    hát én GMG-nél vettem imp.edit-et és miután a kapott kódot beírtam, ezt írja az accnál:

Elder Scrolls Online
    Member Since February 5, 2014
    Beta Access
    Early Access

Én itt egy szót nem látok imp.editről
  • Nephin
    Nem a hivatalosról vettem és nekem sincs ott az imperial kitétel, csak az 5 nap utal rá, egyedül az eraly access van fent.
  • Nephin
    Legyen így. :)
  • Johika
    Itt plane igy lesz, foleg digitalnal, mivel elore fizetted az egesz arat. Altalaban pre-order eseteben csak egy reszet fizeted a jateknak mind digital mind dobozos vasarlasnal, es azt beszamitjak amikor megerkezik doboz ill. digitalis key.
  • Barbosa
    Thx!
  • Johika
    Ha Imperial pret veszel, akkor az accodnal az lesz irva a kod hozza adasnal, hogy imperial pre-order. Minden edigi MMO aminel volt pre order es CE/Imperial(gyujtoi) valtozat, annal az earlyben megkaptal mindent ami jart hozza ingame. Igy volt SWTOR, Warhammer eseteben aminel dobozost rendeltem es ez volt TSW eseteben is aminel digital+life time-ot vettem.
  • Barbosa
    A lentebb linkelt brazil retailernél írják, hogy az online vásárlás esetén kapsz egy kódot (amivel 5 napot és explorer packot kapsz), majd kapsz egy másikat amivel megkapod a játékelérést és az Imperial edition content-et. Az Ubi által bemásolt visszaigazoló levélben az látszik, hogy az accountjához egyelőre 5 nap early access-t adtak hozzá. Más helyen vásárolt kódokra milyen visszajelzéseket kaptatok?
  • Johika
    Nephin, regi motoros vagy mar a MMO-k vilagaban, ha imperial earlyvel kezdesz mindent kapsz ami az imperialhoz jar. Ezt irja is az accontnal hogy milyen pre, enyi. :))
  • Johika
    Amit meg jo tudni, hogy digitalnal az early lejartaval elkezdodik a 30 nap ingyen jatek. DObozosnal ha jatszol az earlyvel, de nem adtad meg hozza a vegleges kodot akkor early lejartaval nem tudsz tovabb jatszani. Akkor fog kezdodni az ingyen 30 nap amikor hozza adod a vegleges kodot. Ha az elejen megadtad azt is akkor az early vegen mint digitalnal.
  • Nephin
    Azt biztos kezdhetsz, a pet stb. jön később elvileg.
  • Johika
    pre/early kodok: digital verzioknal itt megvetted mar a jatekot, nem csak a pre-ordert. Dobozosnal altalaben egy reszet fizeted a jateknak a prere, aztan beszamitjak a vasarlasba, ott tehat 2 kod lesz.
  • MaRee
    Főleg ha nem lehetne az explorers packot használni az earlynél, aki mondjuk orkot akar kezdeni EP-nél mint én, az bszhatná ha várni kell a rendes megjelenésig.
  • Szaruman
    Abból nagy parasztlázadás lenne, ha nem lehetne earlybe impet kezdeni. Ezt még le is szarnám saját részről, de annak örülnék, ha a gebére nem kellene napokat várni.
  • cain
    az attól függ, milyen racial traitjei lesznek.
  • PiszkosFred
    A retailnál még meg is értem, ha két kódból áll össze nekik az account - bár ez sem elfogadható. De a bethstore digitálnál már most kész a vásárlás, ott kizárt, hogy csak 04-04 után lehessen Imperialt.
  • Munkie
    Van itt egyáltalán olyan, aki Imperialt szeretne kezdeni? :D (Leszámítva a kiváncsiságot, ami a faji skillek miatt van, de azt remélem egy bétában még előtte meg lehet nézni)
  • cain
    az nagyon csúnya lenne.
  • Running
    Nehogymár ne tudjak korai belépéssel Imperialt indítani, ez baromság.
  • Nephin
    Igazad van, "their digital items ", tehát csak a cuccok jönnek akkor (pet, mount, gyűrű stb.), a hozzáférések gondolom instant.
  • Johika
    Earlyvel minden elerheto amit az megvett verzio ad. A pre-order kod hozza adassal ki is irja hogy standard vagy imperial pre.
  • PiszkosFred
    Szerintem a szabad faj-szövetség választás és az Imperial karakter már elérhető lesz 30-án azoknak, akik a hivatalos oldalon vették meg, aranyáron a játék vmelyik verzióját. A viszonteladóktól vásárlóknak (kódosoknak) lesz csak 5 nap difi. Legalábbis nem látom értelmét 5 nap után újrakezdeni, csak mert Imperialt akarok és a bethstoreban vásároltam.
  • Barbosa
    Köszi a segítséget!
  • LadyWhox
    When will I be able to redeem the digital items from the Explorer’s Pack or Imperial Edition?

Updated 01/30/2014 06:14 PM Published 01/23/2014 04:42 PM

On PC / Mac, the earliest players will be able to receive their digital items from the Explorer's Pack or Imperial Edition is April 4th. On or after this date, their items will be sent to them via in game mail upon their first login. This mail will not expire and a full mail box will not prevent its arrival.

Neked van igazad.
  • Nephin
    +1
  • j0nNyKa
    szvsz jól írod
  • LadyWhox
    Szerintem Early access alatt is megkapjuk majd.
    Gondolom a körábbi kezdés előtt megkapjuk a második kódot.
    S ha letelik az 5 nap akkortól fog pörögni a 30 nap.

Bár lehet, hogy nem...
  • Barbosa
    Sziasztok!

Gondolkozom azon, hogy előrendeljem az Imperial editiont. Jól értem, hogy a következők szerint megy az early access/launch?

Vétel után kapok egy kódot. Ez 5 napos early access-t ad, valamint az explorer pack-ot (bármelyik faj bármelyik alliance-ban, vanity pet, treasure map). Launch date előtt (feltehetőleg az early access alatt) pedig kapok egy másik kódot (retailer-től?), amivel megkapom a 30 napos hozzáférést. Aztán Április 4-én megkapom a többi bónuszt (imperial karaktert, lovat, xp bónuszt és még egy vanity pet-et). Tehát early access alatt se imperial karakter, se ló, se xp bónusz.
  • LadyWhox
    igen.
  • Munkie
    az 25% -os voucher volt, ugye?
  • LadyWhox
    GMG-n nekem 60 dollár volt az imperial.
  • Running
  • Jockey
    most jut eszembe imperialt vettem szal mind1 mert barmilyen race indithatok:-p
  • Jockey
    Nagyon örülök: szinte csak orc karaktereket csináltam és bretont-t, jó döntés..:-)
  • Ubi™
    Köszi a tippet, most rendeltem meg Imperial-t, átszámolva 14.758 HUF volt. Be is regeltem az oldalon.

REDEEM CODE
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Congratulations!

You have successfully redeemed a Key Code for The Elder ScrollsŸ Online. These items...

5 days early access to the game before the official launch

...are in the process of being fulfilled to your account

Thank you,

- The Elder ScrollsŸ Online Team
  • s0n1c
    Fasza!