24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aztaku.... Akkor itten ménes lesz tartva! -
4900 és 9k volt a kövi 2. -
cain #9160 már aki azt vette. és annak is csak a felszabadulás ünnepétől. -
Azt hittem az elfek csak servant, peasant vagy slave lehetnek /kappa -
Johika #9158 A vendornal 20 slot 2400g volt, tovabb nem neztem de gondolom hasonlo utemben dragul. Mivel kell penz a kraftra is jocskan, a javitasokra is, igy az a napi egy slot is jol johet. :) -
igen de lova mindenkinek lesz kb az imperialból -
és egy high elf dragonknight? -
cain #9155 a lőetetéshez nemcsak lókaja, hanem ló is kell ám. -
Hja értem :) Így már oké. A kérdés csak az, hogy melyiket válassza az ember? Az inventory bővítás instant de drága az első 10-es után, a ló pedig konstans 250g/slot, de csak napi +1 hellyel tudod csak bővíteni, ami 10 slot esetében másfél hét barátok közt is. -
Dragonknight=Mundo, LeBlanc tier
High elf=Jungle Heimer tier
-
Johika #9152 Arra gondoltam, hogy vendornal az ujabb es ujabb 10 slot bovites ara egyre magasabb, ha a lonal a +1 slot mindig 250g, akkor alacsony szinten az az olcsob fejlesztes. Kesobb ugyis mindent maxol az ember. :) -
warcat #9151 Nyugi,én is nehezen találtam meg.Nagyobb városokban van a piacon,a bolt cégére egy erszény.Elsőre szerintem nehéz kiszúrni de aztán menni fog. -
nomiss #9150 noob kérdés , de hol vagy milyen árusnál lehet bővíteni a táskát ? -
cain #9149 jahogy rp fluff. oké, már azt hittem ilyen skyrimes elugrálás nyílvessző elől. -
Szerintem nincs összefüggés a kettő között, de ez csak tipp :), nem volt idő ezt megnézni. 20 óránként +1 slotot tudsz adni a pacival, és ahogy elnéztük a csíkot, ez a végére akár 100 slot is lehet (max a sprint/kitartás marad a lónak alapállapotban). Nem hsizem, hogy a ló fejlesztés összefüggene az inventory és bank fejlesztésével. -
Johika #9147 Tudom, de mint korabban leirtam azert furcsa ez az egesz pre-orderes tema, mert a jatek teljes arat kerik el erte. Regebbi MMO kezdeseknel early kezdesre megvolt mar a vegleges key dobozos/digitalis valtozathoz is. -
Johika #9146 Tudom hogy csak 1 slot +t ad. De ha megveszed 400g ert az elso es 2000g ert a masodik inventory bovitest, utana olcsobb lesz szerintem a lonal elerheto 2500g-ert vasarolt 10 slot mint a vendornal a kov. 10 slot ara. :) -
cpuma #9145 staminát használni lehet sprintelni,
epic: fémeztelen orc, lehagyja az imperial lovasokat :) -
LadyWhox #9144 Tudtommal, ha 3. féltől veszed meg pl. az imperial edition-t akkor is csak explorer early access-t kapsz. Legalábbis ez van sokaknál... -
Azért az az lóra pakolás más, mint gondoltuk korábban. Leteszteltük a hétvégén (én is, Eksz is, meg talán mások is), maradjunk annyiban, hogy nem egy instant saddlebags addon :) -
LadyWhox #9142 Ok, csak közben kiderült, hogy aki 3. féltől vette a játékot. pl. Mint énis GMG-től annál érdekes a dolog.
A GMG-től azt írták, hogy valamikor a megjelenél előtt küldik ki a kulcsokat és a fél net azon remeg (érthető), hogy ellentétben azoktól kik a hivatalos oldalon vették meg a játékot, ők is fognak-e tudni majd játszani az early access-ben az imperial fajjal?
Ezért gondoltam, hogy lehet a distribútorok kicsit előbb küldik ki a végleges kulcsokat, hogy ezt a problémát megoldják.. -
Johika #9141 Ez szamomra azert furcsa, mert a pre-orderrel megveszed az early lehetoseget, ami arra jogosit, hogy 5 nappal elobb kezd el a teljes jatekot annak teljes tartalmaval. -
cain #9140 sprint speed mire jó? -
cain #9139 ok, ez vállalható kompromisszum. a lényeges előnyök megmaradnak. -
ShaiHulud #9138 n aakkor igy:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NTQMINsV170 -
LadyWhox #9137 Support megerősítette:
"You can choose imperial race during your 5 days early access you just wont get the items with it until the 4th." -
cpuma #9135 igen, van mélyen bennem egy érzés, hogy jó lenne, csak azt nem tudni, hogy mire :)
-
Johika #9134 Ezt mindenki maga donti el. Reszemrol biztos hogy hasznalni fogom a lovat, de nem utazasra mert TES vilaga gyalog jo, hanem malhas oszverkent. Ismerve magam mindent felszedek, mert valamire meg jo lehet. :) -
szerintem mindennek van létjogosultsága :)
illetve ha nagyon szigorúan hardcore módon akarsz malmozni a számokkal, arról meg úgysem tud senki semmit ebből az első 20 szintből -
Whysper #9132 Én nem fogom kihasználni ezt a lehetőséget! olyan jó volt végre futkosni meg látni ,hogy OHH anyám 14k gold egy ló . Na végre meg kell érte küzdeni erre aki most veszi meg 100 gold. Nem is értem full setet meg fegyveret miér tnem adnak hozzá meg 200% extra xp boostot! 8) -
LadyWhox #9131 Basszus..ennyire lusták vagytok visszaolvasni?
Nemrég írtam:
"When will I be able to redeem the digital items from the Explorer’s Pack or Imperial Edition?
Updated 01/30/2014 06:14 PM Published 01/23/2014 04:42 PM
On PC / Mac, the earliest players will be able to receive their digital items from the Explorer's Pack or Imperial Edition is April 4th. On or after this date, their items will be sent to them via in game mail upon their first login. This mail will not expire and a full mail box will not prevent its arrival."
-
cpuma #9130 Sziasztok!
játékról, bétáról minden el lett mondva, véleményem csak fedné.
Egy plusz pozitívum: a hangulat magával ragadó, szerintem ezt jobban átérzik, akik már a 90-es évek végén rpg-ztek - és ott nem a grafika vitte el a játékokat :)
szóval előrendelve.
már csak azt nem tudom, hogy mivel és hol fogok kezdeni.
Idő telik karakter generálással -> gondolkozott valaki eddig orc nightblade-en? hp reg felnyomva, medium armor, sprint sebesség feltuningolva -> egyre inkább érlelődik bennem, hogy lenne létjogosultsága -
aaaaaah értelek stimm, valóban 
válasz gombbal tiszteljük meg egymást légyszi :) -
Munkie #9128 arra, hogy miért nincs szó az oldalon konkrétan impeditről.(accountban). lévén early acces kulcsot kaptunk külső helyről és még nem az impedit kulcsát. :) -
Johika #9127 Ugy emlekszem errol volt itt is valami, hogy ha nem hiv. oldalon vettedd, nem jelezte az Imperialt. De azt irtak hogy javitva lesz. -
Mondjuk én a digitális impet a bethstoreból vettem meg - talán még másnap -, gondolom ezért jelent már meg azonnal az accounton. A dobozos majd a CDG-től érkezik, de az ráér.
-
mire is jöttél rá? :) -
Nephin #9124 Tapasztalataink szerint ez csak azoknak működött, akik a hivatalos oldalon vették. -
Munkie #9123 és rá is jöttem, hogy miért (bár másoknak lehet egyből leesett...)
ugye emailben egy kódot kaptam(unk) egyelőre, és ehhez a segédlet:
HOW TO REDEEM YOUR EARLY ACCESS CODE:
1. Go to account.elderscrollsonline.com
2. Follow instructions to create your account
3. Select the REDEEM CODE button
4. Enter the EARLY ACCESS CODE in the space provided
4. pontot emelném ki, ez még csak egy early acces code. remélhetőleg ez is elég lesz a bónuszokhoz... -
Johika #9122 De eszre vehettetek, hogy beta alatt az imperial pre-orderesek vehettek 100 goldert lovat. Tehat aki tudott venni annak tuti imp. preje van. :)