24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #10214 A staffok magickásak. -
ShaiHulud #10213 hat de pl anno classic wowban is a pvpre staminara gyurtunk foleg es nem a damagere.
de pont azert tetwszik a rendszer nekem, mert lehet olyat hogy healthre gyursz es akkor csak damage spelleket hasznalsz, meg lehet olyat hogy leszarod a healthet, es spelldamagere mesz, es melle beraksz par defenziv kepesseget is. vagy staminara is gyursz hogy a fegyver normal/power attack is jol sebezzen illetve legyen max staminad elgurulni, blockolni, sprintelni.
tenyleg staff normal attack mibol skalazodik vajon? staminabol vagy magickabol. remelem stamina, es akkor van ertelme casternek is staminara is rakni. -
Nephin #10212 A karakterkreálásnál választanod kell a frakciók közül, majd ezután fajt is. Ha preordereltél, akkor bármelyik faj lehet, ha nem, akkor csak az adott frakcióba tartozók. Belépés uitán bármelyik klán tagja lehetsz, de ha nem a frakciódba tartozik, akkor csak a shop és a chat közös, semmi más, tehát nem tudsz velük játszani gyakorlatilag. -
ShaiHulud #10211 van par addon ami mutatja mennyit sebeztel, illetve a spell tooltipje is irja a damaget. ez is kerdes pl hogy a tooltipen irt ertek tenyleg a valos, vagy azt meg modositja utana valami mas is. pl spell damage erteket hogy szamolja bele, meg sok mindent kell tesztelni majd:D multkori beta tesztnel ezek annyira nem erdekeltek, mert a hangulat ragadott meg :) most is csak azert erdekel mert felmerult itt par hozzaszolassal elobb. -
Susarc #10210 szivesen letesztelném ezeket,de mivel se combat log se semmi ezért marha nehéz lesz......
a mobok/ellenfelek is csak egy piros csíkkal rendelkeznek sehol egy számadat ,sehol semmi bármi,akármi amivel lehetne kicsit matekozni meg elmélkedni a dolgokon és megfelelően "megépíteni" fejleszteni a karakteredet.....ezek szerintem nagy hiányosságok és nem "CHEAT" ahogy azt sokan előadták!
ahogy a gyerek is mondja hiába van DPS-ed ha meghalsz....ezért lowabb DPS-t csinál egy ilyen karival viszont mondjuk 5x annyi ideig tart megölni....ergó sokkal kifizetődőbb, csak éppen pont azt cseszi tönkre ez a mechanizmus ami a lényege lenne az adott classnak.....
ha mindenki elkezd STAMRA buffolva játszani én eret vágok -
ShaiHulud #10209 szeritnem a karakter generalasnal ki lehet majd jelolni a preordereseknek a faction ikont is azzal meghatarozva hogy melyik odlalhoz krealod a karit. aki meg nem preorderel annak meg ugye megvan hatarozva hogy pl a breton az daggerfall covenant az nem is lehet akkor masik factionben vele. -
Ashyn #10208 Ez minket is érdekelne... A guildekhez való csatlakozással kapcsolatban is vannak még kérdéses részek -
kérdés még mindig nem tudom hogy lesz a frakció választás?
1.csinálok bármilyen fajt és npc vagy küldinél választhatok frakciót értem a börtön után
2. oda kerül ahol guildem tartozik
lehet megvolt már válaszolva de lusta vagyok xd -
ShaiHulud #10206 na a lenti videoban, -ahol a csavo az overchargerol dumal- lathato hogy ide-oda varialja a max magicka gearjet, de a spelldamage az vegig fixen 84-en van neki.
na most ugye ami a kerdes hogy ettol a magickat hasznalo spell sebzese meg valtozhat kulon a max magickatol is, aminek nem latom az ertelmet miert is kene neki. szerintem ha a magickara rakna mondjuk 30 pontot akkor a 84 helyett lenne neki 114 spell damage (feltetelezve hogy 1 pont 1 spelldamaget ad, es hogy itt meg nem overchargol)
na meg kerdes az is hogy adott spellek mennyire scalelnek a spell damage ertekebol.
-
ShaiHulud #10205 jo de O az alapjan csinalta, hogy elmondasa szerint a max magickabol kapja a spelldamot es nem a magicka ertekbol, ami szerintem bullshit, illetve ha igy van megis, akkor pedig ezen kene valtoztatni. nehogy mar a max magickam hatarozza meg a damagemet is:D kov betahetvegen lekell ezt tesztelni, bar nins 50es karink, de majd kell vadaszni max magickas geart, csak van valami, vagy buff.
-
Chris #10204 A hét hsz-e... :D -
Eksz #10203 Bizom benne, hogy nem, de ha ez igymarad launchig akkor bizony:
-
Susarc #10202 elég ha megnézik a srác videóját:P a 49-es healthről:)
mintha ADD ben életképes lenne egy Wizard 8-as IQ val meg 20-as Constitutionnal:P -
Forrás? -
Nem tudom, biztos lesz valami megoldás, finomhangolás majd ezzel kapcsolatban. Részemről segghülye vagyok az egészhez. Azt tudom, hogy lesz soft cap/overcharge, ezt már fél éve elmondták - megakadályozandó a statok elszabadulását -, de ezek szerint túl alacsony. Vagy valami ilyesmi.
Az én tudományom odáig tart, hogy mennyi expertise meg hit kell wowban :) De, ha itt tényleg arról van szó, hogy "KÚÚÚRVÁRA ELBASZTÁK a rendszert", akkor remélem, lesz aki szól nekik, és van még 40 napjuk korrigálni, és pár értéket átírni. -
Szegény Szabo Gabi, élőben néztem anno a eurosporton :) -
MaRee #10198 Na, ugye hogy kell az az ütközésvizsgálat, végre így normálisabb harcok lesznek(tudom, hogy csak pve). -
+++++
-
Susarc #10196 pontosan! nem hiába rettentem meg,hogy egy ilyen game changer dologra most a finishben eszmélünk rá -
Susarc #10195 lehetne statokhoz kötni 1-2 spellt vagy abilytit....ez nagyon gáz lenne ha így maradna -
Chris #10194 A videó alapján elég szörnyűnek tűnik ez a rendszer. Ha jól értem gyakorlatilag "dönthetsz", hogy damage dealerként hatékonyságban kb. +15-20% dmg növekedést választasz vagy +100% hatékonyságú tankosságot, ill. tankként fordítva? Úgy tűnik ezt a módszert választották a készítők a balanceolásnak vagyis inkább a glasscannonok letörésének.
Olvasom még, hogy ez a rendszer az armor-típusok használatát is a feje tetejére állítja? Ténlyeg a medium armoros nightblade a legjobb tank most a játékban? Azt írják full heavy armort nem is éri meg hordani, mert elveszi a plusz armorors skillek létjogosultságát a cap miatt.
Azért ezekre a dolgokra még aludhatnának egyet-kettőt.
-
-
Berennior #10192 úgy rontottam el valamit* -
Berennior #10191 Na, amilyen "okos" vagyok úgy rontottam el az Elder Scrolls Online mappájában valamit. :D Úgy, hogy most tölthetem le az egészet elölről. Péntekig csak lejön :D -
Eksz #10190 Keddi bejelentesig belefer par!
-
Berennior #10189 köszi -
nomiss #10188 na most én leszek a hét noobja , de mi is az enemy Collision detection ?
-
Eksz #10187 Allitsd at eu-ra a regiot es masold at a "The Elder Scrolls Online" konyvtar tartalmat a "The Elder Scrolls Online EU" mappaba, majd inditsd ujra a launchert, es bal fent valaszd ki az Eu betat. -
Berennior #10186 Most nézem, hogy megint 21GB-t akar letölteni. :( -
Berennior #10185 Üdv.
Ami le van töltve kliens az használható lesz a következő béta hétvégén? - természetesen upgrade után -. vagy le kell tölteni egy újat? -
Eksz #10184 "Very soon." ...
-
ShaiHulud #10183 jaj istenem ennel korulmenyesebben nem is lehetne valtogatni a classok, armorok, nemek kozt... de idegesitoen csinalja :D -
Arhenius #10182 Imperial Armor Preview
-
Arhenius #10181 Legfrissebb hírek szerint a legújabb closed béta patch-ban benne van az Enemy Collision Detection, de csak PvE-n és csak NPC-k ellen, de már ez is haladás. -
Arhenius #10180 Fene tudja, én is várom, de nem akarok játszani a bétával, inkább élesben fedezném fel a játékot.
Szerintem nekem marad a pvp ha majd valaki stream-olja...
-
Ashyn #10179 Vagyunk így ezzel páran :) -

Már kezd felemészteni az elvonási tünetek.
-
Arhenius #10177 Az rendben van, de mivel rajta van a karakterlapján ezért valószínûleg mindenki számára megszerezhető.
-
https://twitter.com/TESOnline/status/437297009062838272
"We will be announcing the next #ESO beta event very soon, so be sure to keep an eye on our social channels & official website!" -
Nephin #10175 Mondjuk nem tudom, mennyi volt az értékből a PvP-s bónusz (tele volt a karakterlapja velük), aztán a boonja a Mage volt (max magicka +), az összes light armorján max magicka bónusz és ráadásul high elf (szintén magickabónusz)... :)