24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• cain
    na pont most kell nekem külföldre mennem...
  • Terawatt
    Már szinte hallom is a hangos felsírásokat a worldwide audience "okos felétől".
  • Fpocok
    1500 béta kulcs a hétvégére.
  • PiszkosFred
    "Please be aware that this is not the build currently on our PTS that has been in the news recently. That version is still in testing and is being refined on our PTS server before it is ready for a mass test. This test focuses on the overall stability of the game’s underlying infrastructure. Our goal for this test is to have very short – or no – login queues and to have an overall smooth user experience for our worldwide audience."
  • j0nNyKa
    nem, nem tudok, tehát át kell másolgatni meg ilyesmi, nem elég egy darab mappát átnevezni. tényleg nem elég, tehát nem 5 mp megoldani a problémát.
  • SANTANTICA #10569
    picit frissít is a kliens
  • BryceHUN
    The Elder Srolls Online bétakulcs a PC Guruval!

"Fontos: összesen 250 kód áll rendelkezésünkre, szóval ha biztosan szeretnétek bétázni, akkor mihamarabb írjatok e-mailt!"
  • Ubi™
    Nekem rossz volt a launcher verziója és nem frisítette magát sehogy sem. Leszedtem a hivatalos oldalról újra a Install_ESO_Beta.exe-t és újratelepítettem, utána már jó volt. Csekkold le. Launcher version: 1.3.5.732111. Ha ennél kisebb a tied, akkor szedd le újra.
  • Torzonborz
    Olvasni tudsz e bammeg...
  • j0nNyKa
    átnevezni a mappát úgy hogy a végén legyen egy " EU" string az mitől nehéz?
  • drop
    MA5E3F79WRMW9ECFCTDJ esetleg ha nincs valakinek
  • Torzonborz
    Fred nem tudod van más megoldás az újratelepítés megkerülésére az EU-s könyvtár létrehozás -> másolás verzión kívül ?
    Launcher nem érzékeli így a foldert pedig EU régió van kiválasztva.
  • Munkie
    Én szereztem egy kulcsot, próbáltam regelni és nem fogadja el, így feltételezem akinél már ott van, hogy "Beta Access" automatikusan mehet a kövire (az előzőkből). :)
  • BoneDragon
    Ez jó hír, köszi.
  • warcat
    Máshol is van giveaway,azért kértem egy kulcsot meg is jött.
    Érdekes lesz,mert wildStar hétvége is lesz :D
  • PiszkosFred
    Automatikusan résztvevő vagy elvileg. Legalábbis nálam nem kellett új key, csak egyszer, a legelején.
  • Ubi™
    Mindenki csekkolja a postaládáját, nekem már elküldték.
  • BoneDragon
    Amúgy aki az előző betaba benne volt, az automatikusan bekerül a kövibe, vagy megint kulcsot kell szerválni?
  • Ubi™
    Én meg megyek veszek lottót.
  • Rannah
    Lehet, hogy mégis lesz hétvégén béta?

MMORPG BETA Giveaway
  • PiszkosFred
    Na, bétázunk a hétvégén.
  • PiszkosFred
  • Barbosa
    Legalább még egy 0-val toldd meg (de szerintem még az is bőven alatta lesz).
  • j0nNyKa
    ahahahaha igen :D

nem tudom hány file lesz a vége, ~5000-nél ott hagytam, reggelre csak végez
    nem kis munka van ebben a tesoban, azt már látom (200 millióból mondjuk érthető... :D)
  • Terawatt
    Biztos láttad a skyrim phone call prank videókat youtubeon. Képzeld el ebből mennyi mindent lehetne csinálni.
  • Ubi™
    Crafting Basics
  • Nephin
    Neked bármikor. :P :D

Mivel a játék feltűnően sok környezeti hangot használ (legalábbis imádtam hallgatni a mindenféle zajokat legutóbb is), csak ha ezeket nézzük, az is gondolom több ezer tétel. Együttérzek, ha ez segít. :)
  • j0nNyKa
    köszönöm!!4

cain: értem én, de eddig ez a bioware buzulása volt (megjegyzem imádom a fullszinkront, csak amikor így úszok a hang file-ban, akkor pont ütném aki kitalálta)
  • cain
    sokat. fullszinkronos minden swtor óta.
  • Nephin
    Sokat? :P
  • j0nNyKa
    igen igen kb mind olyasmi, mindenesetre 3000 wav file-nál járok, és továbbra sincs se eleje se vége

mennyi hangot vesznek ezek fel egy mmo-hoz te jó isten ?!
  • Terawatt
    Igyad a kávét dögivel.
  • cain
    ezek túlnyomó része gondolom egy néhány másodperces effekt, szóval méret alapján jó jelöltjeid lesznek. :)
  • j0nNyKa
    fred: sikerült elkezdenem extractolni a hang file-okat a .dat file-okból, öhm... hát így most járok 850 .wav file-nál, és lövésem nincs, hol lesz a vége
    ebből kivadászni a zenéket, amik neked kellenek... hátjólesz :D
  • j0nNyKa
    huhuhu köszönöm
  • Ubi™
    *saját
  • Ubi™
    Igen, ahogy Nephin írja. Megvették a Hero engine, de csak azért, hogy azon modellezzék a sajáz grafikus motorjukat, és abban a fizikai motor Havok. Ami egyébként nem kötődik hardverhez, úgy mint az nVidia Physics, ezért jobb keresztplatformos megoldás.
    Info
  • cain
    nem hiszem el, hogy ez a baromság még mindig tartja magát.
  • j0nNyKa
    vannak itt köztünk modderek (vagy bárki akit érdekelnek a nyers file-ok, pl. textúrák, ui elemek és társaik) ?
  • Kryon
    Kinézete alapján valami Hero Engine átiratra gondoltam eddig én is (azt bámulom 2 éve, és egy alapos átírás szerintem még belefér, a "nem Hero Engine" nyilatkozatba). De mivel úgy olvastam, hogy azt az Nvidia támogatásával fejlesztették, és ezért Physx került bele, nem valószínű hogy átírnák Havok-ra, bár nem értek hozzá.