24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Valószínűleg megmarad arra is a karaktered, ha csak nem akarják megint újra a 1-17-es tartalmat hatodjára is. -
csimposz #11496 Szerintem már nem lesz itt sok beta, mindjárt megjelenés van. :) -
ha egy esetleges transfer funkciót is tesztelni akarnak, akkor éppen nem
de ezzel a tempóval a transfer kb olyan, mintha zöldre festett cigánygyerekeket akarnék a játékban látni
szóval ja, 99% wipe, ha _egyáltalán_ lesz eu teszt -
SANTANTICA #11494 Ha gondolnak egyet ott a TESO-ban és még éles start előtt ki akarnák próbálni egy béta keretében az eu-s szervereket is, akkor gondolom ott mindenki tiszta lappal indulna, azaz 0 karival nem? -
google első találat: bandicam -
SANTANTICA #11492 sajnos cserélni kell a bannert: "BÉTA: Most hétvégén, ma hattó! "
-
Munkie #11491 OBS, XSplit. Ezekkel streamelni is szoktak, de tudtommal felvenni és tökéletesek. Illetve tudomásom szerint az OBSnek kisebb a rendszerigénye (nem terheli annyira a gépet felvétel közben). -
MaRee #11490 OFF:
Fraps-en kívül tudtok valami jó videó felvevőt? -
Whysper #11489 ;) -
Munkie #11488 "Dance around Tamriel" x) -
Whysper #11487 http://www.youtube.com/watch?v=DBDNvxM2_Nw&feature=youtu.be -
Munkie #11486 GMGről vettem proxyval. És "kiskapu": csak a kosárbahelyezésnél használtam proxyt, vásárlásnál nem. :) -
Terms & Conditions Greenman gaming
"Purchasing a game via a proxy server or VPN, will result in the loss of the purchase and We will not issue a refund."
Hmm hmm megéri koczkáztatni? :D csak utánatok -
Főzéshez a recepteket és az alapanyagot is ládákban hordókban dobozokban találni. Az ételek stamina/magicka/hp buffot adnak bizonyos időre, de egyszerre csak 1 buffot engedett használni.(étel és ital együtt összesen max1!) Az italok meg regent adtak ugyan ezekre a statokra. -
ja jó elnézést 
500 ft az 500 ft végülis
-
brazil helyről proxival vettek páran igen (az általad linkelt nem tudom az-e, lényeg hogy a módszert eltaláltad) -
ó a 20-as megvan köszi, de és sóher vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
there's your answer then :)
egyébként sokkal kevesebbszer nincsen, mint amikor van, érdemes frissítgetni a lenti oldalakat sűrűn
btw 25%-ot valóban nem találtam hirtelen, de 20at igen - leírását tessék olvasni, éppen neked szól -
http://www.dealzon.com/deals/cheap-elder-scrolls-online#elder-scrolls-online-imperial-edition
link lemaradt -
Hmmm igen itt még van 60dolcsis Imperial, de azt írja csak amerikának. Ip alapján nézi a rendszer. Aki innen vette hogy csinálta , proxi szerver? -
Azt remélem tudod, hogy ezek között 0 db 25%-os van (ami nem expired) ;) -
Player16 #11476 "Lehet valóság alapja, vagy csak érzéki csalódásban volt részem?"
Szerintem érzéki csalódás!
Én mindig találtam elegendő vasat a blacksmithez,
sőt többet is mint amennyi kellett:)
de pl a "főzés" engem is érdekelne valaki próbálta?
-
attól függ hogy google létezik-e még :) -
SANTANTICA #11474 Hol lehetne kicsit többet megtudni a kraftolásról?
Stílusokról, könyvekről, upgrade itemekről, hol készíthető illetve csak bontásokból jönnek, vagy esnek is, vagy kraftolhatóak is?
Azt észre vettétek, hogy azon kariknak, akiknek pl fára van szükségük, folyton érclelőhelyeket találnak, azon karik akik meg vassal bánnak, lépten nyomon fába botlanak?
Lehet valóság alapja, vagy csak érzéki csalódásban volt részem? -
Köszi a válaszokat vettem a lapot. -
létezik még vajon 25%-os kupon? -
Barbosa #11471 5 napos standard-ra gondolt, de az csak a hivatalos oldalon van. -
SANTANTICA #11470 10.500
3 napos "elővel"
http://www.livekodok.com/index.php/component/k2/item/380-eso.html -
Munkie #11469 Minden Imperial Editionhöz 5 nap headstart jár, bárhol veszed. (Én pl GreenManGamingtől vettem 60 dollárért) -
Barbosa #11468 Vagyis 55. -
Barbosa #11467 Csak a hivatalos oldalon. 50 euroért. -
Hol lehet alap játékot venni 5 nap kezdés előnnyel? ( mert amiket láttam mindenhol csak 3 nap van, kivéve a hivatalos weboldalon de ott meg drága)
Illetve írtátok reggel hogy kb 10-be kerül a játék na én 12-ért láttam legolcsóbban de abba nincs preorder extra. Vagy az csak olyan "kb 10" volt? -
Ott sem volt és Secret Worldben sincs, de van erős gyanúm, hogy még sok MMO-ban megoldották ezt jól. -
Vanguard pvp serveren konkrétan ez ment ( open world , no instance még dungeonok sem ). Na az kihívás volt. :D -
SWTOR. Az a tökéletes megoldás ami abban van. Hihetetlen mennyire perfect. Ott nincs trainelés, nincs player-zerg "dungeon" questeknél. A TESO nagoyn tetszik és megfogott. Hangulata is. De questelésnél ami itt van az számomra is sajnos akkor minusz pont, hogy... hát nem tudom. Meglátom. Puding próbája az evés. Remélem sokkal több instance-olt dolog lesz, mert az, hogy egy bossos quest nem instanceolt számomra nem nyert. (Vagy legalább skálázódjanak a quest mobok.) -
Mióta a RIFT-emet elkavarta a posta azóta csak digitálisat veszek mindenből:P Mondjuk korrektek voltak mert küldtek másikat. Aztán 2 hét múlva megérkezett az első is:D -
köszi.... hát ez így kicsit gáz... mage előnyben -
Munkie #11460 Uh, jogos. Hát kell neked ilyen világjárónak lenni! :P Amúgy megértem, így tényleg macera. -
Nagyon sok ilyen volt a bétában. Alkalmi zenekaroktól kezdve a naked dancen át, lehetne még sorolni - iszonyat sok az emote és némelyik nagyon álleejtős. Oké, hogy bugos valami, és emiatt mérges az ember, na de lehet ezt viccesen is kezelni :) -
Susarc #11458 ezek nagyon hülyék :D