24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Terawatt
    Ha az addonra gondolsz akkor szerintem ez az amit használ.
  • Player16
    Ez a unity hud?
  • Terawatt
    Igényes vidi.
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na jó, de nem tudjuk miért csapták ki Pelagiad helyőrségéből, csak annyit, hogy hibázott, emberek haltak meg, és büntiből küldték az isten háta mögé. Mindenki megérdemel egy új esélyt. Amit az invázió alatt tett a faluért (bár inkább mi voltunk azok:)), számomra biztossá tette, hogy ha hibázott is korábban, nem önös érdek miatt. Seyne is jött vele ide, hűen követte, vagyis akármi is történt, kitartott a parancsnoka mellett. Nekem szimpatikusak voltak, sajnáltam őket.

A menekülteket pedig katonák és harcosok/vadászok kísérték, saját bázisra tartottak, a fene sem gondolta, hogy ennyire bénák, hogy alig élik túl páran... Bár az vicces, hogy később szétszóródnak a világban, és folyton összefutottam velük a nagyobb városokban :)
  • ShaiHulud
    jahat vegulis civil menekulteket sokkal "humanusabb" meszarszeken hagyni, mint a lefokozott katonakat :D amugy en alapbol a kikotot vedtem es utana is halt a maradek menekult, gondoltam az erodben csak megvedik magukat bakker.
  • Nephin
    Szerintem nem. :)
  • PiszkosFred
    Hát bmeg, hova kerültem? :D Én meg képes voltam újrakezdeni egy karaktert, mert...

Megkedveltem Ranát és Seynét, és én hülye a menekülteknek segítettem, nem nekik - meg is lett a következmény. Amikor láttam a felravatalozott testét az ostrom végén, rá 20 secre már ment a DELETE a karakterválasztón, és egy perc múlva megint ott álltam a próféta előtt. :) Tudom, elmebeteg dolog.
  • ShaiHulud
    Galád! v2.
  • Count Adyn
    Miután a szeme láttára megnyúzom az anyját egy kis rawhide ért:D
  • Lengyel2
    Én amikor hétvégén lecsaptam az egyik darazsat (Wasp?), legnagyobb megdöbbenésemre ott a szemem láttára szült egy kicsit, aki viszont sérthetetlen volt, viszont ezzel szemben elkezdett követni, mintha a pet-em lenne, és a következő teleportig nem is tudtam lerázni. Gondolom, azt hitte, én vagyok az anyja... :(
  • Eksz
    Igen, azert mondom.
  • ShaiHulud
    ilyen is jar a preorderhez nem?
  • Eksz
    Hat inkabb ez a cukisag rohangaljon mellettem mint az az ostoba majom. :f
  • Nephin
    Galád!
  • ShaiHulud
    en lecsapnam a kicsit is :D
  • Running
    Remélem hasonló sorsa jut, aki lecsapta a mamit.
  • MaRee
    Ha még nem volt:

• Ahet
    Hátha valakinek jobban fekszik, újabb Skill Calculator.
  • PiszkosFred
    Annyira nem "korai" már, de nyugi, javítva lesznek a bugok. A nagy része biztos. Bár, egy Bethesda játéknál (még ha csak kiadó jelenleg, nem fejlesztő) a bug az induló csomag szerves része :)
  • Sheltem
    Nem akarok "megmondóember" lenni de sajnos ez sem teljesen igaz :)

Szombat éjszaka nem tudtam aludni(k*rva influenza) 4kor(!) visszaültem a gép elé senki nem volt az adott bossoknál(sem a szobában) és ugyanúgy bugos volt...

Sajnos.
    De mondom nincsenek illúzióim ez egy korai béta ha jól tudom újra elővéve a "stress test"hez és bízok bennük mert az összes elder scrolls a szívem csücske egyikben sem csalódtam eddig.

• Nephin
    Többünket (a játékot bétázástól évekig játszókat) egyébként a Lotrora emlékeztet az ESO több szempontból (a pozitívak közül).
  • Nephin
    Igazából ezeknek a "bugoknak" a nagy része csak a direkt koncentrált tömeg miatt volt. Pl. egy pavilonban jelent meg egy boss, ha a területen x ideig nem volt aktivitás. Ez egy normális sűrűségű shardon simán megvan, de itt az összezsúfolt tömegből valaki mindig beugrált, másodpercenként újak jöttek és egyenesen befutottak oda stb., persze, hogy nem volt respawn.
  • ShaiHulud
    erdemesnek erdemes, de ki tudja megallni, hogy addig se jatszon vele?:D
  • Sheltem
    Persze, nyilvánvaló amit írsz :) (nem is értem miért írtad le hiszen ez egyértelmű) de nagyon kevés mmo van ami igazán tetszik(1db)

Ez a lotro és ott sajnos ha kijön valami új kiegészítő akkor 1(max 2) hónapig tömegnyomor aztán már alig lehet összehozni 12 embert raidre még hétvégén is.
    Persze nem mindig volt így...a lotro fénykorában más volt minden.
    Itt viszont remélem, hogy ilyen probléma nem lesz.
    Jó lenne már egy igazán (számomra) jó mmoban elpöcsölni pár évet :)
  • Kryon
    Creative use..., mekkorákat lehetne trollkodni :D
  • Sheltem
    Azért persze volt olyan is a bugos questek között ami megoldható volt...

Pl nem azt választotta az ember hogy kövesse az adott illető, hanem ellenszenves válasz után szétvágtam 2 felé akkor quest complete.

De lvl6-7 ig 4-5 bug...sokallottam hogy őszinte legyek.
    Azért fura, mert se Oblivionban se Skyrimben (se Arenaban vagy Morrowindben) nem emlékszem ilyesmire.

Persze tudom ez egy jóval nagyobb terület lesz stbstb de azért jó lenne ha javítanák, én ugyanis komótosan szépen szeretném lehetőleg (majdnem az) összes questet megcsinálni amit csak lehet.
  • yesname #11591
    "léptennyomon játékosokba botlok" - Ez más MMO-ban is így van. Hogy mennyire az "előfizetők" számától függ.
  • Sheltem
    Piszkosfred jóval nagyobb tapasztalatod van a bétában mint nekem szerintem, de sajnos amit írtál az sem oldotta meg.

Ugyanezek a questek a sorcimmal is ugyanúgy bugosak voltak.

Tehát relog, új karakter kreálás semmi nem oldotta meg(és itt most nem csak a pénteki napról beszélek, ezek vasárnapig ugyanúgy bugosak voltak).

Én azért reménykedem.
  • PiszkosFred
    Elvileg csak mobok és npck kapnak "testet", a játékosok nem. Pedig mekkora lenne, leülni a bank elé székekre, és szedni a belépődíjat. :) Vagy kisajátítani a lávatenger közepén álló Mundus Stonehoz vezető egyetlen hidat, mondván "fizess vagy.. ússz" :)
  • Nephin
    Csak az NPC-kre lesz CD.
  • Kryon
    "léptennyomon játékosokba botlok" - Ütközésvizsgálat után szó szerint... :)
    Már most is mókás 20 játékos közt kijelölni valamit :D
  • PiszkosFred
    Sajnos nincs jó hírem. Ezek végleges hibák, nem fogják őket kijavítani. Sőt, lehetőség szerint még többet raknak bele a premierre :)

Ha lesz következő béta, akkor egy tipp: egy relog megoldja ilyenkor, vagy ha 2-3 relog után sem jó, akkor érdemes gyors kreálni egy új random karakert, kilépni majd vissza a bugos küldetéses karakteredhez. 90%-ban megoldja a szituációt.
  • Bandras DaSilva #11585
    Ez javult sokat az előző betahoz képest. Általában akkor akad ki a cucc, ha vki használja az adott tárgyat vagy megidézi a bosst vagy mobot az adott helynél aztán vagy meghal vagy pedig elmegy anélkül, hogy megcsinálná. Akkor kicsit kiakad a dolog. Ugyanez van akkor is ha egyszerre többen klikkelnek.

Ezt reportoltam nekik párszor én is meg gondolom még sokan és remélhetőleg kitalálják, hogy kell megoldani ez alatt a maradék egy hónap alatt.
  • Sheltem
    Érdkes számomra pont az volt a legpozitívabb ami itt sokaknak negatívum, hogy "van élet" rendesen a játékban léptennyomon játékosokba botlok.

Engem sokkal inkább bosszantott az, hogy nem tudom vajon a startra fixálják e a bugos questeket...Jó lenne tudni és hinni, hogy csak azért volt 4(!) questem megoldhatatlan( hol nem éledt a boss, hol nem tudtam a szobában searchelni az adott itemet stb) mert ez egy korai build volt...
    Szeretném hinni...
  • Kryon
    Régi mmo bölcsesség, hogy megjelenés után érdemes várni 2-3 hónapot.
  • yesname #11582
    Akkor miért küldözgetsz játszani vele?
    De a mondanivaló lényege látom nem jött le. Nem csodálom... :D:D:D
  • PiszkosFred
    Ezért mondom, hogy ne egy stressz teszt alapján gondolkodjunk, mert most tényleg 20-30 ember mozog egy barlangban, ami vicc. De most össze is lett terelve a nép, eu és us, mint a birkák a nyírás előtt, egy szűk karámba. Ez volt a lényeg, hogy mennyit bír a cucc, mekkora limitnél mekkora a töltési idő, mekkora a lag, stb. Múlt héten 5 perces töltések voltak, viszont tökéletes pvp. Most instant loading time, de lagos pvp.

Premier után oszlik majd a nép eleve két szerverre, azon belül is több shardra, nem lesz ekkora nyomor.
  • ShaiHulud
    csak az a baj, hogy aki az elejen kezdi, annak tomeg lesz vegig a legtobb helyen, mert kb hasonloan haladnak. az aki mondjuk 1 honappal a kezdes utan csatlakozik annak mar jobb lesz a helyzet tomeg szempontbol.

de ott van az is hogy a betaban ugye egyutt van NA meg EU meg kitudja kik, retailben meg kulon lesz a ket regio, tehat mar amiatt is kevesebben leszunk, feltetelezve, hogy minden retailban kezdo jatekos betazott is.

amugy a vilagban kint levo heroic helyeknel meg pont hogy keves ember volt, a baj a kis public dungeonokkel van, ott valahogy midnig sokan voltak. Kint a kulterben jobban szetszorodik a nep.
  • Bandras DaSilva #11579
    Ebben teljesen egyetértünk. Szerintem is kellemesebb lesz a légkör megjelenéskor.
  • cain
    nem értem, hogy ennek mi köze van ahhoz, amit írtam.