24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Munkie
    Komoly dilemma, érdekelne ki mit gondol:

Most, hogy kezd körvonalazódni bennem a raceclass kombó launchra, azon filózok, hogy névnek milyen nevet érdemes megadni. Igazából amióta online játékokban jelen vagyok (2001-2002?!) mindig valami szimpla nevem volt, s már hosszú évek óta (még anno lineage 2ben indult) "Munkie" és ennyi.

Aztán WoWban lett divat, hogy "alt" karaktereket roppant fantáziadúsan jelöljünk meg, "Munkielol" "Munkieqt" (csak hogy példákat hozzak). Viszont itt elgondolkodtam, hogy választott fajnak megfelelőt kéne összehozni. DE! ahogy nézegettem a friendslistet, guildrostert... mindenhol az login név van (kivéve group + raid frame -en). Na így döntse el az ember, hogy számít-e. Ráadásul playerek feje fölött sincs megjelölve a név (vagy csak én nem találtam a bekapcsoló opcióját).

Vélemények? :D
  • Ywalar
    Köszi ezt még én kérdeztem anno. Így viszont azért nem olyan összetett a tankolás. :)
  • PiszkosFred
    Ebben én is bízok, mert macro és emote lista hiányában csak gépelve működnek, ami jó, csak lassú :)
  • Susarc
    remélem erre lesz addon :D
  • PiszkosFred
    Küldd át a listát msg-ben, hátha van valami olyan rajta, amin átsiklottam eddig. Már én sem tudom követni mi merre hány méter. :)
  • Munkie
    Már gyönyörű lista van az ESO könyvjelzőmben, mehet ez is oda, köszi! :D
  • PiszkosFred
    A 100+ emote listája és mindez mozgóképként (gif) rögzítve
  • nomiss
    nem szeretem a videóit mert torzítja s játékról alkotható képet azt hogy mindig olyan videót csinál ahol 1 lövés ütés minden mert 4-5 szinttel kisebb mobokat választ...
  • Ubi™
    Az 323 gold lvl 43-on és egy hosszú quest végének a jutalma. A többi stimmel.
  • Susarc
    325 arany egy Boss lootból 39-en.....
  • Kryon
    Majd a következőn :)
  • Susarc
    gyilkos a NB íjjász! most én is azt tesztelgettem
  • PiszkosFred
    Remélem nem, mert zsúfolt a hétvégém :)
  • drop
    39 insta
  • Susarc
    WTF??? hétvégén ütközés lesz?:D
  • PiszkosFred
    Elvileg minden XP amit kapsz (quest, kill, exploration, stb) növeli minimális százalékban a standard skilleket (class, weapon, armor, world).

A guild, craft, pvp skilleket nem, azok csak speciálisan növelhetőek, a skill típusnak megfelelő tevékenységgel.

(Leszámítva a könyveket és a kveszteket, ahol esetleg skill növelés a reward - de ez egyértelmű)
  • thegodhimself
    a destro staff legalább ilyen durva és cc-zni is lehet vele sokféleképpen. ezek meg nem azért erősek mert ijjat használnak, hanem azért meg nightblade képességekkel felbuffolják az ij sebzését, nézd meg a rotáját gyakolatilag folyamatosan tudnak stealth-ból lőni, vagy stun-ba rakott célra úgy meg tényleg brutális.
  • thegodhimself
    hát nemtom azért az a bleeding dot amit felrak elég durván sebez.. éppenhogy 2x1h-val nem éri meg menni.
  • thegodhimself
    elvileg az nő amit használsz. viszont velem többször előfordult, hogy master ládát nyitottam és nőtt a shadow vagy az assasination skill töle.
  • Bandras DaSilva #11885
    Igaz, azt el is felejtettem.
  • Ubi™
    A könyvektől is nőhetnek a skillek, szóval érdemes az összes könyvespolcot matatni.
  • Bandras DaSilva #11883
    Akkor nőhet ha bizonyos questeket megcsinálsz. Akkor szoktak nőni azok a skillek amik ki vannak pakolva de, hogy őszinte legyek, nem teszteltem, de lesz még mit megnézni:)
  • ShaiHulud
    hat ugye ez az ami a kerdes, hogy ha be van teve ket resto staff heal meg 3 2handed skill es te csapkodsz a 2h karddal, akkor no vajon a resto staff line is vagy sem. kicsit jobban belegondolva szerintem nem fog noni, mert akkor a 2 resto staff heal is inaktivva valik nem?

fene tudja, ez marad kov betara tesztelesre:D

viszont, ha mar teszteles: nem tudom olvasta-e valaki a beta lazban, penteken irtam hogy teszteltem a shieldblockot. korabban tema volt hogy a shielddel valo konstans blockolas eszi-e a staminat vagy csak a tenyleges utesek blockja, na azt teszteltem es csak akkor ment le a stamina ha tenylegesen meg is utottek, amig allt a mob addig ment tovabb a stamina regen akkor is ha feltartott shielddel alltam ott.
  • Bandras DaSilva #11881
    :)

Ja, sztem is elég jó. Legközelebb kicsit máshogy rakom a skillpontokat és akkor jobb lesz, mert legutóbb gyakorlatilag mindenhova pakolgattam, mindent morpholtam, hogy megnézzem jó-e, aztán nem mindig jött be.

• Munkie
    Light attackja is van meg Power Attackja is amúgy. Szerintem mind2 korrekt. Én Bandihoz hasonlóan (Bandras DaSilva :D) resto staffal csapattam nekik, a heavyje egy channelinges spell, sőt van rá külön passzív, hogy a végső sebzése healeljen. Remek cucc.
  • Whysper
    Most neztem En is egy yemplatos videot ket kezes csak a charge miatt volt a tobbi dps templar meg resto. ;)

Amugy nem csodalom a sok rangedet. Egyszerubb mint meleevel...pvpbe biztos. ;)
  • Whysper
    Ez klassz. En fogom a nagy csatabardomat es alig sebbzek vele. ;) ha csak nem spammolom azt a skillemet amiy csak kesobb tudtam kirakni aszem rank 20-tol.

Ugy latom tenyleg nem eri meg a ketkezes fegyver skillel menni..remelem ezen javitanak azert.
  • Bandras DaSilva #11877
    Ja, van az a power attack vagy minek hívják, simán jó volt. 2-3 ütésből (inkább castol vmit) lementek a mobok, ha 2-3 volt, akkor kellett egy kicsit mozogni, de simán lement 2-3 hasonló szintű vagy magasabb szintű mob, meg ezekkel a bossokkal sem volt semmi gond. Minden ment simán.

Mondjuk az is volt a terv, hogy csak pure healert csinálok, szal nem volt egy másik spellem sem, egyéb fegyvert meg direkt nem használtam, hogy megnézzem úgy milyen. Meglepően jól ment.
  • Munkie
    Amúgy tényleg, szarásig van minden pvp videó íjászokkal... elég gány. :D
  • j0nNyKa
    túl sok lesz az íjász :C
    cry mode on
  • Running
  • Whysper
    En nem probaltam csam kerdem. Healer staffal hogy fejlodtel? Auto attack?
  • Whysper
    Szoval ha van 3 2 handed weapon skill meg ket resto akkor ha healelek akkor fejlodik a fegyver skill is meg forditva,ha azokkal utok akkor fejlodik a heal spellem?
  • Bandras DaSilva #11871
    Én egy heavy armoros healer templarral futottam az utóbbi betakban resto staffal. Teljesen jó volt minden. Lazán lehetett leverni bármilyen mobot, groupban jó volt a heal. Olyan lvl 10-12 körül, amikor elkezdtem az első dungoenöket, akkor kicsit hamar fogyott a magicka, de később nem volt már azzal gond.

Ráadásul mivel eléggé teszt kari volt, kipróbáltam vele több skills is és kiderült, hogy nem minden éri meg, szal volt pár rosszul elköltött skillpontom is.

A következő betan kipróbálom a sorc healert, de nekem a templar healer nagyon tetszett. Pvpben is jó volt, sok aoe heal van meg pajzs, stb stb.
  • ShaiHulud
    egyebkent nem kizart hogy fegyverhez jon valami minimalis xp akkor is ha nicsn kiteve egy aktiv ability se abbol az agbol, de azzal normal meg power attackolsz, bar en probaltma egy darabig a dragonknightomnal aki 1h+shieldes volt, hogy milyen a 2h, de nem vettem 2h skillt a linebol. nem nott semmit, igaz nem is hasznaltam sokat, es nem ellenoriztem le utana hogy a csik ment-e valamit felfele.
  • Munkie
    Kövi bétán megnézem.
  • ShaiHulud
    szerintem akkor is kene nonie, mert ki van rakva a barra. de ebben nem vagyok biztos. azt tudom hogy pl class abiltyknel ki volt teve nekem 2 agbol is spell es volt amit nem is hasznaltam es megis nott az a line is. fegyver mondjuk mas kerdes mert azt konkretan a kezedbe is veszed, lehet ott van +1 check hogy aktivan equippelve is van vagy sem. de szerintem nonie kene.
  • Munkie
    Igen, pont ez érdekelt. Fain! Köszi. :)
  • ShaiHulud
    viszont aktivan nem kell hasznalni azt a spellt amit kiraktal, szoval ha ki van teve mondjuk 2 templar spell es 3 resto staff spell, de te csak a 2 templart nyomkodod attol meg noni fog a resto staff skill line is minden killnel, quest completenel, explorationnel.
  • Munkie
    És ha rakok ki a más fegyverből, de ismét csak más fegyvert használok? (Ergo attól még rajta lehet a gombon, csak inaktív)