24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Terawatt
    Jó adag szép tájképek.
  • thegodhimself
    az a gond általában hogy más build lesz jó szintezéshez, más lesz jó pvp-e és megint más pve-e. éppen ezért van a wow-ban dual talent két különböző build között tudsz váltani akármikor és most fogják behozni, hogy 3 különböző build-ed lehessen egyszerrre.
  • Terawatt
    Nincs mit. :) Relatív sokat gondolkodott nekem a hülye pregame videók miatt és ezért is néztem utána.
  • SANTANTICA #12062
    Viszont szépen működik a videó skip.
    A START-ra azonnal a login kép jön fel.

SET SkipPregameVideos "0"-t "1"-re

Köszi mégegyszer!
  • cain
    ebben a játékban az.
  • Nephin
    Ezért mondtam, hogy az új patch hozott változásokat ezen a téren, meg kell nézni, miket. :)
  • SANTANTICA #12059
    De ha rá vagy kényszerítve? Mert kb 3 skill után mindened elfogy?
    Ha sokkal progresszívebben növekednének a szintekkel a statok is, akkor lehetne szétosztani jobban.
  • amikkamakka
    Én is próbálkoztam vele valamelyik nap, játékban még nem teszteltem, de nálam állítható minden.
  • Munkie
    Öhm. Oké. Köszi.
  • Terawatt
    Tank? Az nem taartáj a staff mög személyzet??
  • Nephin
    :D
  • PiszkosFred
    Tudod, hülyegyerek 101... kard és pajzs TAAANK, éééérted, TANK! Resto staff healer te kretén, érted, gyó-gyí-tó! :D
  • Munkie
    Merre? Én keresem, de itt alig van valami, lehet persze hogy rossz oldalra bukkantam. x)
  • Count Adyn
    Jah mikot bukod a szinted mert megszakadt a net az marhára motiváló:D
  • Although
    Mivel azért ez nem egy hagyományos rendszer, szerintem érdemes megnézni a TESO wiki oldalt ott konkrétan megnevezik melyik skill fa minek felel meg(dps offtank,etc.) classoknál. Ha valaki esetleg még nem tudja.
  • Although
    Érdekes ötlet mint az obliba, a börtön, után elvesztettél pár szintet. Így van, ez az ügyességről szól, ahogy néztem mostmár a végleges classokat meg fejlődésfákat, pont olyan egyszerű az egész rendszer ahogy elképzeltem anno. :)
    Azért így is tud jó lenni, ha jó a sztori, és nem arra figyelsz jó e a builded, amit használsz, hanem leköt az ugrálás meg szaladgálás :) Persez sokunknak ebből max a történet lesz érdekes.
  • Nephin
    A Radeonproban nem lehetett aktiválni a SweetFX-et... írták, hogy SMAA (azt hiszem ez volt) ki, FXAA be, de ekkor is szürke maradt.
  • Nephin
    Nem, Radeon, de itt olyan infó volt, hogy simán kell mennie, ha bemásolod a SweetFX-et a játékhoz. Nálam nem megy a crash miatt.
  • ShaiHulud
    persze regen amikor nem volt mas dolga az embernek csak jatszani, akkor talan belefert, de most hogy leul jatszani kicsit, nem ferne bele ha meg buntetne is a jatek...tuti jatszanek massal inkabb.
  • Ubi™
    1 másodperccel megelőztél.
  • Ubi™
    nVida kari? Ez talán segít. Én csak este tudom kipróbálni.
  • amikkamakka
    Itt az 1.4-es ajánlják hozzá de ehhez a radeon pro is kell úgy látom
  • Susarc
    már én is elkényelmesedtem:P ,de mi anno az ilyesmiket teljesen természetesnek vettük....
  • ShaiHulud
    kurvara nem orulnek, mert en pont azt elvezem mmokban ha solozni tudok valami olyan kontentet ami nem solozasra lett kitalalva. ez meg eleg sok halallal jar.
  • Nephin
    Nekem is crashelt a játék.
  • Susarc
    ezek a mai gyerekek nem tudnak veszíteni......

pedig ha tudnák mennyire motiváló és megerősítő lenne ha ahogy te is mondtad fasza kis szintvesztéses/statvesztéses/cuccvesztéses halál lenne:P
  • Ubi™
    Valaki tesztelte elindítás szintjén a SweetFX-et (1.5.1-es verzió) az új buildben? Nekem kikapcsolt effektekkel is már indulásnál crash-el a kliens. GTX 770-el próbáltam, de más játékokkal nincs gondom vele. A régebbi verziókkal sem megy, ugyan úgy crash-el.
  • ShaiHulud
    az otlet sem jo szerintem, azt a hatast erne el, hogy az ember ne akarjon kiserletezgetni es varialni. pont az a lenyeg, hogy szabadon lehessen valtoztatni a buildeket ide oda, ahhoz meg kell hogy legyenek unlocked spellek/abilityk. akkor lenne talan jo, ha vegtelen elerheto skillpont lenne, de meg akkro se lenne sok ertelme, mert akkor meg ugye minek levonni:)

szerintem nem cel az hogy limiltaljuk a varialasi lehetoseg, miert is jo az?
  • PiszkosFred
    Mármint nem "én", hanem a rendszer döntené el értelemszerűen. De mi alapján mondaná meg, hogy újabb pvp rang kell a visszaszerzéséhez, újabb szintlépés, újabb guild/mainsztori, stb?

#12034:
    Én ráérek, ha nem dolgozok is fizetnek :), simán belefér az időbe, hogy egy ötletet elküldjek/jünk nekik. Ha valahol, akkor az ESO-nál igenis van esély az ilyenekre. De ha nem, akkor is jobb, mint melózni.
  • yesname #12036
    Ez túl hc? Ez még easy mód. Az lenne HC, ha halálkor vesztenél mondjuk 1 szintet. (Megjegyzem ennek örülnék. :) De ez nem az a játék, ami a régivágású RPG-seket akarja kielégíteni. )
  • yesname #12035
    Azért nem kéne eldöntened, mert bármely módon visszakaphatnád. A régi szintvisszaesés módszert választanám személy szerint.
  • cain
    felesleges, túl hardcore, ebbe a játékba nem menne át. még halálkor sincs semmilyen penality, csak armor decay.
  • PiszkosFred
    Az ötlet jó, csak pontosítani kell a dolgokat, aztán mehet "suggestion" címmel a fejlesztőknek. Hátha.
  • cain
    igen? megcsinálom újra azt a questet a questlineból, ami adta? kicsit gondoljuk már ezt át.
  • Nephin
    Én kifejezetten vadászni fogok a "stamina minek a sorcinak" mottójú varázslókra...
  • PiszkosFred
    "Úgy szerzed vissza, ahogy megkaptad."

• yesname #12029
    Miért kéne eldöntened?
  • Terawatt
    Vegyük obliviont példának. Ott elkaptak, bebörtönöztek akkor vesztettél pontokat bizonyos jártasságokból, amit egy adag hadonászással vissza tudtad szerezni. Itt skyshard + quest, (+pvp? bent voltam és egyszer csak nyakamba ugrott egy skillpont ) ami véges számú pontot ad. Ha bejön a thief guild akkor szerintem lesz valami hasonló büntetés, mint ami az oblivionban volt a fenti példa alapján.
  • PiszkosFred
    És mi alapján döntöd el, hogy küldetést kell csinálnod, 3 SS-t összeszedni vagy újabb szintet lépni, esetleg pvpzni a pótlásért?
  • yesname #12026
    Fiatal lehetsz ha még nem találkoztál olyan játékokkal amiben ez megtörténik. :) Úgy szerzed vissza, ahogy megkaptad.