24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Jó adag szép tájképek. -
thegodhimself #12064 az a gond általában hogy más build lesz jó szintezéshez, más lesz jó pvp-e és megint más pve-e. éppen ezért van a wow-ban dual talent két különböző build között tudsz váltani akármikor és most fogják behozni, hogy 3 különböző build-ed lehessen egyszerrre. -
Nincs mit. :) Relatív sokat gondolkodott nekem a hülye pregame videók miatt és ezért is néztem utána. -
SANTANTICA #12062 Viszont szépen működik a videó skip.
A START-ra azonnal a login kép jön fel.
SET SkipPregameVideos "0"-t "1"-re
Köszi mégegyszer! -
cain #12061 ebben a játékban az. -
Nephin #12060 Ezért mondtam, hogy az új patch hozott változásokat ezen a téren, meg kell nézni, miket. :) -
SANTANTICA #12059 De ha rá vagy kényszerítve? Mert kb 3 skill után mindened elfogy?
Ha sokkal progresszívebben növekednének a szintekkel a statok is, akkor lehetne szétosztani jobban. -
amikkamakka #12058 Én is próbálkoztam vele valamelyik nap, játékban még nem teszteltem, de nálam állítható minden. -
Munkie #12057 Öhm. Oké. Köszi. -
Tank? Az nem taartáj a staff mög személyzet??
-
Nephin #12055 :D -
Tudod, hülyegyerek 101... kard és pajzs TAAANK, éééérted, TANK! Resto staff healer te kretén, érted, gyó-gyí-tó! :D -
Munkie #12053 Merre? Én keresem, de itt alig van valami, lehet persze hogy rossz oldalra bukkantam. x) -
Jah mikot bukod a szinted mert megszakadt a net az marhára motiváló:D -
Although #12051 Mivel azért ez nem egy hagyományos rendszer, szerintem érdemes megnézni a TESO wiki oldalt ott konkrétan megnevezik melyik skill fa minek felel meg(dps offtank,etc.) classoknál. Ha valaki esetleg még nem tudja. -
Although #12050 Érdekes ötlet mint az obliba, a börtön, után elvesztettél pár szintet. Így van, ez az ügyességről szól, ahogy néztem mostmár a végleges classokat meg fejlődésfákat, pont olyan egyszerű az egész rendszer ahogy elképzeltem anno. :)
Azért így is tud jó lenni, ha jó a sztori, és nem arra figyelsz jó e a builded, amit használsz, hanem leköt az ugrálás meg szaladgálás :) Persez sokunknak ebből max a történet lesz érdekes. -
Nephin #12049 A Radeonproban nem lehetett aktiválni a SweetFX-et... írták, hogy SMAA (azt hiszem ez volt) ki, FXAA be, de ekkor is szürke maradt. -
Nephin #12048 Nem, Radeon, de itt olyan infó volt, hogy simán kell mennie, ha bemásolod a SweetFX-et a játékhoz. Nálam nem megy a crash miatt. -
ShaiHulud #12047 persze regen amikor nem volt mas dolga az embernek csak jatszani, akkor talan belefert, de most hogy leul jatszani kicsit, nem ferne bele ha meg buntetne is a jatek...tuti jatszanek massal inkabb. -
Ubi™ #12046 1 másodperccel megelőztél.
-
Ubi™ #12045 nVida kari? Ez talán segít. Én csak este tudom kipróbálni. -
amikkamakka #12044 Itt az 1.4-es ajánlják hozzá de ehhez a radeon pro is kell úgy látom -
Susarc #12043 már én is elkényelmesedtem:P ,de mi anno az ilyesmiket teljesen természetesnek vettük.... -
ShaiHulud #12042 kurvara nem orulnek, mert en pont azt elvezem mmokban ha solozni tudok valami olyan kontentet ami nem solozasra lett kitalalva. ez meg eleg sok halallal jar. -
Nephin #12041 Nekem is crashelt a játék. -
Susarc #12040 ezek a mai gyerekek nem tudnak veszíteni......
pedig ha tudnák mennyire motiváló és megerősítő lenne ha ahogy te is mondtad fasza kis szintvesztéses/statvesztéses/cuccvesztéses halál lenne:P -
Ubi™ #12039 Valaki tesztelte elindítás szintjén a SweetFX-et (1.5.1-es verzió) az új buildben? Nekem kikapcsolt effektekkel is már indulásnál crash-el a kliens. GTX 770-el próbáltam, de más játékokkal nincs gondom vele. A régebbi verziókkal sem megy, ugyan úgy crash-el. -
ShaiHulud #12038 az otlet sem jo szerintem, azt a hatast erne el, hogy az ember ne akarjon kiserletezgetni es varialni. pont az a lenyeg, hogy szabadon lehessen valtoztatni a buildeket ide oda, ahhoz meg kell hogy legyenek unlocked spellek/abilityk. akkor lenne talan jo, ha vegtelen elerheto skillpont lenne, de meg akkro se lenne sok ertelme, mert akkor meg ugye minek levonni:)
szerintem nem cel az hogy limiltaljuk a varialasi lehetoseg, miert is jo az? -
Mármint nem "én", hanem a rendszer döntené el értelemszerűen. De mi alapján mondaná meg, hogy újabb pvp rang kell a visszaszerzéséhez, újabb szintlépés, újabb guild/mainsztori, stb?
#12034:
Én ráérek, ha nem dolgozok is fizetnek :), simán belefér az időbe, hogy egy ötletet elküldjek/jünk nekik. Ha valahol, akkor az ESO-nál igenis van esély az ilyenekre. De ha nem, akkor is jobb, mint melózni. -
Ez túl hc? Ez még easy mód. Az lenne HC, ha halálkor vesztenél mondjuk 1 szintet. (Megjegyzem ennek örülnék. :) De ez nem az a játék, ami a régivágású RPG-seket akarja kielégíteni. ) -
Azért nem kéne eldöntened, mert bármely módon visszakaphatnád. A régi szintvisszaesés módszert választanám személy szerint. -
cain #12034 felesleges, túl hardcore, ebbe a játékba nem menne át. még halálkor sincs semmilyen penality, csak armor decay. -
Az ötlet jó, csak pontosítani kell a dolgokat, aztán mehet "suggestion" címmel a fejlesztőknek. Hátha. -
cain #12032 igen? megcsinálom újra azt a questet a questlineból, ami adta? kicsit gondoljuk már ezt át. -
Nephin #12031 Én kifejezetten vadászni fogok a "stamina minek a sorcinak" mottójú varázslókra...
-
"Úgy szerzed vissza, ahogy megkaptad."
-
Miért kéne eldöntened? -
Vegyük obliviont példának. Ott elkaptak, bebörtönöztek akkor vesztettél pontokat bizonyos jártasságokból, amit egy adag hadonászással vissza tudtad szerezni. Itt skyshard + quest, (+pvp? bent voltam és egyszer csak nyakamba ugrott egy skillpont
) ami véges számú pontot ad. Ha bejön a thief guild akkor szerintem lesz valami hasonló büntetés, mint ami az oblivionban volt a fenti példa alapján.
-
És mi alapján döntöd el, hogy küldetést kell csinálnod, 3 SS-t összeszedni vagy újabb szintet lépni, esetleg pvpzni a pótlásért? -
Fiatal lehetsz ha még nem találkoztál olyan játékokkal amiben ez megtörténik. :) Úgy szerzed vissza, ahogy megkaptad.