24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ubi™
    ost2.zip-ben jó pár file 0 byte. Legalább is nálam, és a Cavendish_Trailers_TESO_-Fatalism.mp3 sincs benne.
  • j0nNyKa
    igazából mind1, mert mindent kiszedtünk, ami kiszedhető :)
    úgyhogy vagy ez, vagy semmi, de egyébként erre az 1-2 hétre már mind1 is, utána meg -gondolom- torrenten úgyis fent lesz az ost
  • Nephin
    Én is csak otthon tudom este, ha akkor is jó még.
  • j0nNyKa
    ez a Cavendish_Trailers_TESO_-Fatalism.mp3 1:15től.. nem sok életcélom van, de ha ez felcsendül ingame, boldogan halok meg esküszöm
  • ShaiHulud
    ah fasza nem vettem eszre az egyben letoltest koszi:D
  • Ubi™

Köszi, hogy összevadásztad, legalább lesz mit hallgatni a kezdésig.
  • j0nNyKa
    hopp elnézést, javítva vannak a linkek (/upload részt kell kikapni)
    egyébként ha krómban szar a lejátszás és/vagy a letöltés (nálam az), firefoxban jó lesz
  • Ubi™
    http://kocsog.eu/upload/teso/ost.zip
    HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
  • ShaiHulud
    03.30., azthiszem valamikor este. de jo lenne tudni orara pontosan.
  • ShaiHulud
    kar hogy geci lassu itt a meloban a net es alig tolti be oket, legtobb igy negyedenel megall:(
  • MaRee
    Megtámadhatatlan logika Earlysek mikor is kezdhetnek?
  • j0nNyKa
    ez pedig a második adag, szintén lehet duplikáció (ezen belül is, meg az előző adaggal közösen)
    szerintem ez a 2 csomag lefed mindent, amit ki lehet hámozni a kliensből
    (Cavendish_Trailers_TESO_-Fatalism.mp3 a 2. adagban gecijó )
  • ShaiHulud
    az tuti hogy parat mar hallottam ezek kozul ingame felcsendulni.
  • PiszkosFred
    Mindenképpen, de csak otthon tudom részemről, este felé.
  • PiszkosFred
  • j0nNyKa
    elvileg itt van a teso soundtrack tokkal-vonóval, csekkoljátok már légyszi, hogy szerintetek is az-e (összevadászott, lehet benne duplikáció, meg ilyesmik)
  • Susarc
    belegondoltatok abba,hogy már csak 1 hét a megjelenésig??

levezetem:

ezt a hetet már nem számoljuk,mert már mindjárt úgyis vége:P utánna van a jövő hét az EGY utánna jövő hétvégén pedig már tudunk játszani tehát ezt így összedva kijön,hogy egy hét :D

• Ubi™
    Arra a megállapításra jutottam, hogy sajnos a skill calculator-ok néha teljesen hülyeséget írnak egy-egy skillről vagy hamis értékeket, szóval arra ne nagyon építkezzetek. Én inkább a hétvégén csinálok egy videót az összes skillről és azt fogom nézegetni.
  • j0nNyKa
    köszi mindkettőtöknek
  • Nephin
    A főcímet és a videókat ő csinálta, a többihez felhasználták a korábbi zenéit az ES-jáétékokból itt-ott.
  • ShaiHulud
    elvielg nem.

http://www.elderscrollsonline.com/en-uk/news/post/2014/02/26/creating-eso-music

"Jeremy Soule worked on the title theme and music for cinematics, but in a way, he contributed much more than that, with his earlier Elder Scrolls soundtracks being such fantastic music for us to work with and carry on the spirit of. The Elder Scrolls series has big musical shoes to fill thanks to him, and we hope we've risen to the challenge."

szoval kb annyit hogy a korabbi zeneket o szerkesztette TES jatekokhoz es ennyi :D
  • j0nNyKa
    sorry még egy pici teso ost off: fred (vagy bárki aki tudja), az a kijelentés, hogy Jeremy Soule készítette (nagyrészt vagy teljesen, nem tudom) a teso soundtracket, mennyire lehet helytálló?
  • j0nNyKa
    én kiadtam szakdolgozat témának (open source mmorpg), rá is cuppantak sokan, de nyilván semmi olyan húdekomoly tehetséget nem láttam, akivel / akikkel érdemes lenne foglalkozni
    pedig érdekelte nagyon a fejlesztőket, és többen is a mágus világát célozták be, szóval picit sem hülyeség
  • Nephin
    Szerintem ne a hazaiak és ne böngészőset, de többen már régóta mondjuk beszélgetésekben, hogy ideális terep lenne egy MMO-hoz. :)
  • Susarc
    a hazai szoftware fejlesztők miért nem pattintanak össze egy MAGUS MMO-t?:P :) akár még broweres is fain lenne!
  • Susarc
    Arel pap az nagyon tápos ígyis-úgyis:) harcos KÉ-je meg TÉ-je van :D azthiszem :D
  • PiszkosFred
    Na megelőztél, épp' ezt akartam írni :)
  • ShaiHulud
    na meg az sem utolso, hogy az ilyen hivonepseg altalaban elohalottakkal talalkozik azok ellen meg nem tul hasznos a vagofegyver. csontvazakat buzogannyal lehet szetzuzni jol :)
  • Whysper
    Sz.tem csak univerzum függő 8) MAGUS-ba AREL pap íjász! Legalábbis a kedvelt fegyverzete sőt kard is tudtommal. Szóval itt szerintem annyira szabad akármit akárhogy akarod is! 8)
  • SANTANTICA #12401
    Lehet még is csak jó az a ló az elején már :)
  • drop
    értem kösz
  • PiszkosFred
    Meg régi :) Minden standard account upgradelhető lesz, ezt már korábban is elmondták. DE!! A preorder bónusz - kötetlenség többek között - CSAK és KIZÁRÓLAG most szerezhető, "unlockolható", a pre-orderrel. Premier után már nem.
  • drop
    The Elder Scrolls Online Hi, Andy! Starting April 4th, 2014 all customers who pre-purchased the Digital Standard Edition can upgrade to the Digital Imperial Edition by visiting The Elder Scrolls Online Store (https://store.elderscrollsonline.com). This will allow them to receive the exclusive collection of in-game rewards available from the Digital Imperial Edition. This upgrade service will be available from April 4th, 2014.ez jó hir
  • j0nNyKa
    tehát egy buzogánnyal rohangál, hogy ne ontson vért - mer ha valakit fejbebasz vele, az nem fog vérezni
    seems legit
  • MaRee
    Ez akkora baromság :D Sosem értettem miért nem használhatnak a clericek szúró-vágó fegyvert, de a google segített:

The bit about edged weapons was from Gary's reading the old stories about Archbishop Turpin [ed: later clarified to be Bishop Odo], who wielded a mace because he didn't want to shed blood ("who lives by the sword dies by the sword").

Remélem a dolog pikantériájaként akkor egy buzogánnyal loccsantották szét a fejét
  • Nephin
    Hmm, ebben mondjuk van valami, bár a sima lövések nem kerülnek semmibe. Kis odafigyeléssel megoldható a staff is, szerintem.
  • Susarc
    mondjuk én már úgy emlékeztem,hogy csak bizonyos szférákat használok/ergo Isten hívő függő is volt/ nem használhattak szúró/vágó fegyót:P
  • Susarc
    jól van! látom képben vagy! :)
  • Terawatt
    Áhhá ! D&D szabályai szerint nézzük a "cleric"et amire gondoltam, akkor a 3. kiadásban eltörölték az only blunt weapon megkötést.
  • Munkie
    Igen, van kb 2-3 olyan spellje a templarnak, ami bizonyos helyzetekben, akár alapesetben is nagyon hasznos... kaphatott volna a sorci is classból egy heal ágat :P