24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ubi™ #12510 Na letöröltem az EU könyvtárat és nem nyammogott érte, végre nem foglal dupla helyet. Persze előtte átállítottam EU-ra, meg újraindítottam. -
cain #12509 a világleírások tényleg jók, a rendszer is egész jó lehetett volna, ha a 80as években jön ki. -
Ubi™ #12508 Ez hogy jött ki? Marc 17. az hétfő. -
Nem. Ez hétfő hajnal. -
nem volt még ott, mikor linkeltem -
nomiss #12505 March 14th at 5PM GMT until Monday, March 17th at 3:59AM GMT.
ez kedd reggelz jelent befejezeskent ugye ? -
Susarc #12504 csak 5 béta invem van még kábé:D meg sztem itt mindenkinek:D
eddig mit csinéltál bazzz?D -
Köszi papa! Benne vagyok! -
Susarc #12502 igen sajnos....mondjuk vannak ezek a kickstart project-ek,de pl. egy MAGUS-t azért előtte megkéne ismertetni a külfölddel is!
pedig a rendszer meg világ sztem mestermunka -
cain #12501 pont feleannyi, mintha kétszer annyiba kerülne. :) -
Reworked the re-spec cost to 100 gold per skill point. This results in a very similar cost as the old formula for the first 60 skill points, and a significant reduction in the cost beyond that.azért kicsit sok lesz nem -
Ubi™ #12499 Közvetlenül nem tudod kiválasztani, de ha a party tagok nem egy helyen vannak, akkor kiválasztod melyik party taghoz akarsz átmenni, és ugyanarra kerülsz a legközelebbi shardhoz. -
thegodhimself #12498 van de csak drop-ból. -
0,18 ott van vagy még újabb kell? -
Nephin #12496 Igen. Bár a csapatokat elvileg nem dobja szét. -
nomiss #12495 akkor azért van az hogy ha pl egy bugos q miatt relogolok utána tök más playerek vannak körülöttem ? -
Nephin #12494 Nem tudod és nem is kell, az a lényeg, hogy a partitagokkal együtt legyél. -
cain #12493 magusosat három dolog miatt, és mindhárom a pénz. magyart szintén három ok miatt, és mindhárom a pénz. csupán jó ötletekből már 10 éve sem lehetett jó mmo-t csinálni, a megvalósítás minősége ugyanúgy követelmény hozzá.
huennen erről elég sokat tudna mesélni. -
http://www.vg247.com/2014/03/11/the-elder-scrolls-online-weve-got-1000-beta-keys-to-giveaway/
http://www.computerandvideogames.com/453305/blog/giveaway-the-elder-scrolls-online-beta-keys/
http://www.mmogames.com/gamenews/26579/5000-elder-scrolls-online-beta-keys/
Ezt ajánlom, a leggyorsabb:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/502/Elder-Scrolls-Online-Beta-Weekend-Key-Giveaway.html -
nomiss #12491 hmm hogy lehet átmenni egy másik shardra illetve honnan tudom melyiken vagyok ? -
Csak nincs még új patch notes... -
béta fórum egyébként beenged -
Eksz #12488 A megaservert US-re illetve EU-ra allitva nincs mar a ket konyvtaras duplaletoltos bohockodas, yay! -
Ez van odaírva. :) Sőt, a launcherben külön van megaszerver fül, ahol választhatsz. -
Susarc #12486 bazzeee :D -
SANTANTICA #12485 Ezek szerint lehet majd EU-s ra is menni?
Ott is folytathatóak a karik?
Csak mert a PVP lag miatt jó lenne kipróbálni EU szervert is. -
Eksz #12484 "More #ESO beta invites have been sent. This is our final scale test, so join us this weekend!" -
Tudsz, bizonyos oldalak osztogatnak még kulcsokat, és nem lesz trial. -
Sziasztok! Bétatesztre lehet még jelentkezni? Esetleg lesz majd free trial kipróbálási lehetőség a megjelenésnél? -
-
SANTANTICA #12480 Ők nem velünk vannak szinkronban. (az átállással) -
Arhenius #12479 Az USÅ-ban most hétvégén volt óraátállítás. -
SANTANTICA #12478 Viszont 30-án van óraátállítás!
2014. Március 30. (vasárnap) 2:00 órakor 3:00 órára, egy órával előre kell állítani az órákat!
Azaz egy egész órával korábban kezdünk :D
(az 5 naposak meg vesztenek 1 órát az előnyből :D) -
Barbosa #12477 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt is vannak rift-ek, csak dark anchor-nak hívják őket. -
Whysper #12476 Amen. Bar a tobbi mmo indulasoknal indultam ki inkabb nem konkretan Eso betabol. Wow.rift.-be legalabbis vagy Gw2-be. Bar gw2-be a eventek miatt Riftbe meg a riftek miatt nem volt olyan zavar. Sot kimondottan erdekes volt. Bar itt nem talalkoztam olyannal ami csapatra osztonzott volna a pvp vagy dungeonon kivul. ;)
-
Ubi™ #12475 Most is elég szét voltunk dobva. Én akárhányszor group-ztam, mindig át kellett menni egy másik shard-ra. -
Nem értek hozzá, de szerintem ne a bétás "betereljük a játékosokat egy kis helyre a terhelés miatt" szituációból indulj ki, mert élesben több shard lesz, jobban oszlik a nép. Nem beszélve arról, amit ígértek korábban, vagyis a játékosokat szét fogja dobni a rendszer az igényeknek megfelelően (pve, pvp, solo, group, crafting, exploring stb orientáltságúakat egybe, stb). -
aztán felébredsz :)
egyrészt folyamatosan csatalakoznak az emberek (látod, mint pl te is), másrészt sokan nem egy karit tolnak, hanem többet, és random időpontokban kezdik az altot -
ShaiHulud #12472 akkor meg mar midnenki kezdi az uj karit mert rajott hogy amit csinalt meg se jo :D -
Whysper #12471 Jo lett volna elkerulni a betas szitut,hogy egy helyen 50-en vaygunk. Akkor meg varok indulas utan 1-2 napot addigra csak eltunik mar a nagy resze a kezdokrol. ;)