24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
tudod hagyom az egod duzzadni és nem írók neked te meg úgyis eltűnsz pár nap múlva addig meg élvezd a 15 perced amit életed legjobb pillanataként élsz meg -
Munkie #12590 Ezen besírtam :D
Ilyen ostoba lényt is rég láttam!
-
thegodhimself #12589 nem ugrál az, csak az is magas neked, hogy megnézd kinek válaszolsz mielőtt elküldöd. szóval hanyagold az írásaimat mert megérteni sem tudod és már nagyon unalmas vagy. -
Susarc #12588 ha valaki elhasználja írja már meg pls köszi -
thegodhimself #12587 te egy senki vagy, hogy bárkinek is megmond mit tegyen.
és jobban tennéd ha csak akkor írnál bármit is ha információ is van benne, nem csak okoskodás. kicsit unalmas már hogy 10 éves fanboy hülye gyerekek széttrolkodnak mindent és még csak fel se fogják mennyire ostobák. -
Munkie #12586 Ha a 25%-os nem menne, kaptunk egy 20%-osat!
H799RH-7L8NPP-RCKKT8 - GMG 20% voucher -
thegodhimself vv6 szintű egohuszárnak ment tőled elnézést kérek nem neked ment csak tableten írok és ugrál ez a vacak
-
Nem neked mondta, csak félrekattintott :) -
Susarc #12583 sebaj:D -
Susarc #12582 vává ez még nem a ló kód:D csak 2 beta key amiért vásároltunk tőlük:) -
nomiss #12581 ?? -
Munkie #12580 Hopp, elnéztük szerintem:
"Congratulations, you just received two BETA codes for the upcoming Elder Scrolls Online BETA event"
:D -
Susarc #12579 linkeltem már ,de sztem anno nem lőtte el senki! úgyhogy még lehet hogy használható
TESO 25% Off Z47X4-NMR2L-6JSJF greenmangaming-es kedvezmény -
Munkie #12578 Nekem is! Viszont két kulcs jött. (HÁTHA véletlenül kettőt küldtek
nézted melyik mit ad?
-
kíváncsi leszek menyi lesz a update ára sima verziónak -
cain #12576 megvan annak is az előnye:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!How I feel playing online games that I’ve tested, against the normal users
-
Susarc #12575 megjött a GREENMAN-es IMPERIAL LÓ KÓD :D -
ennyire jó tudod a dolgokat,leírtad a játékot,nem kell ide írni és mindenkinek jó lesz. -
Although #12573 Ez inkább zónás pvp. World pvp csak akkor lenne ha minden terület egyben létezne pvp szinten is. Szerintem nem véletlen nem csinált ilyet a Zenimax. -
Ubi™ #12572 De kis naív vagy, ezt el is hitted? Én a world PvP-vel még nem találkoztam, bár én nem vagyok olyan jól informált mint te. -
Köszönöm. Ha én hülyézlek le a kommentedre reagálva, hisztiztél volna, hogy fanboy vagyok, még talán az anyámat is szádra vetted volna egy párbeszéd végén - legalábbis erre következtetek, látva ezt a befeszült ideggóc stílusodat. De így, hogy egy álreg mögé bújva te magad csináltál magadból hülyét, csak köszönni tudom a válaszodat. Respekt! Remélem sokáig a topik vendége leszel, sőt, ha megtisztelsz vele, hogy elfogadod, meghívnálak majd a guildünkbe is. -
alienenemy #12570 Nekem ezt írták:
Join us from Friday, March 14th at 5PM GMT until Monday, March 17th at 3:59AM GMT. -
szerintem most kell elkezdeni nyomkodni a logint, az a biztos
-
SANTANTICA #12568 Az eddigi béták már 16 körül elindultak, így lehet, hogy már 15-kor lehetne próbálkozni? -
Munkie #12567 *márciusban. Semmi baj! I got your back! -
Lengyel2 #12566 Nézem a fejlécet, de nem biztos, hogy a hivatalos béta kezdés "péntek hattó", mert ugye USA-ban már előreállították az órát, nálunk még nem, tehát emiatt gondolom (bár mindig pocsék voltam matekból), hogy a "péntek öttő" lesz a hivatalos... -
nomiss #12565 "elmondták mi lesz az endgame: a régi insták hc verziója és a Wpvp. az, hogy mehetsz quest-elni phase-elt területen legfeljebb iq40 alatt endgame. tehát neked az."
ez kemény , én azt hittem lehet egy alsó határ a kommentelők értelmi szintjében de te mindenkire ráversz.... de ha már ilyen tájékozott vagy a 12 fős raideket miért nem íród le... -
thegodhimself #12564 egy időben tényleg lehetett venni a braziloktól annyiért de majd akkor jelentsd ki hogy megvetted és nem lehúztak, ha majd áprilisban rajta ülsz a fehér lovon. -
thegodhimself #12563 elmondták mi lesz az endgame: a régi insták hc verziója és a Wpvp. az, hogy mehetsz quest-elni phase-elt területen legfeljebb iq40 alatt endgame. tehát neked az. -
Susarc #12562 hát ecsém én az IMP-et is 10800 ft ért vettem:P valamit nagyon elkutyúltál:) -
hát őszintén mire összeszedem az összes könyvet mage guild repu miatt, pvp, insta, alt sokk ez is szerintem,meg én tuti utolsó leszek a guildbe aki eléri az 50 mert mindet megnézek stb. -
bocs nem neked akartam én sima verziot vetem meg de felfogom tenni imperiálra -
Az Adventure zónák lehetnek szarok is, nem tudhatjuk egyelőre. "Isten" játszott vele, de látod tilos neki erről nyilatkoznia, biztos aláírt komoly szerződéseket. De hinnünk kell neki, mert ő már látta, más nem. -
Nephin #12558 Ráadásul még az ár sem jó... Nem hívtak egyszer téged c4nnib4lnak? :P :D -
simán jó az endgem, mert 50+ 50++ is elég sokk dungeonok is +adventure zone, mire kivégzed addigra jön új content -
"már csak azért se mert azért valljuk be ez a játék elég gyenge lábakon áll endgame terén"
Na, "isten", mesélj még, mit tudsz amit egyelőre senki más sem? Milyenek az Adventure Zónák? -
Gondolom belső tesztelő vagy, hogy az endgameről már mindent tudsz. Komolyan, miért kell ez? -
thegodhimself #12553 1. Keress egy nevadai proxy-t
2. állitsd be
3. fizess 60$ (áfa nincs) az imperiálé-ert
4. pofit.
egyébként _szerintem_ nem érdemes imperial-t venni, mert az alap játék digitális kiadásban 10500ft itt magyarországon, 3 nap early access meg explorer pack benne van, tehát ezzel is akármilyen fajt (kivéve imperial) tudsz indítani akármelyik frakcióban. ugyanakkor ha nem trükközöl akkor a gmg átrak angliai oldalra ahol az imperial valami 24-26k. Namost nekem nem éri meg 16000ft-ot pluszban kiadni egy faj unlock-ért, meg egy alap lóért. már csak azért se mert azért valljuk be ez a játék elég gyenge lábakon áll endgame terén. szóval szerintem 1-2 hónapot biztosan el lehet vele szórakozni, kb annyi idő alatt a 8 karakterhely is betelik... arra meg elég az alap verzió. -
nabazmeg. :D
nem tudom, ha jól értem, látni fogjuk ezt a verziót, aztán az éles verziót, ugye?
lehet majd inkább az élesnek esnék neki, az a biztos -
Bandras DaSilva #12551 De. Benne van a mailben is:)