24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ubi™
    Rosszul tudod, az invisibility egyik morphja leszedi a dot-ot is. Dark Cloak
  • thegodhimself
    nem vesz ki a combat-ból, de minden támadás amit abból inditasz megkapja a buff-ot, feltéve ha nb vagy. illetve el tudsz futni olyan messze, hogy onnan már a simpla lopakodás is steath-nak számit, tehát el lehet menekülni egy bukott csatából. kicsit olyan, mint a vanish a rugónál a wow-ban, viszont nincs rajta cd, igaz dot-okat se szedi le, de olcsó és emiatt nagyon op. ha nem nerfelik lesz majd sírás.
  • SANTANTICA #12669
    ok.
  • Nephin
    Igen, ha lesz elég érdeklődő a bétára - nem vagyok meggyőződve arról, hogy sokan babrálnának most hétvégén a kereskedéssel, mert minek -, kiírom majd a karakternevet, ahová írni kellene.
  • SANTANTICA #12667
    Szintén kipróbálnám, ingame kire kell írni a felvételért?
  • PiszkosFred
    Igen, ez az egyetlen, amely elérhető hivatalosan, a Zenimax "így készült az ESO zenéje" cikkbe is belekerült. A többi négyre vadásztam, de már letettem róla :) A következő pár hétben elég lesz bőven a Jonnyka által kibányászott muzsika mennyiség, aztán majd lenyúlom a játékból a jövő hónapban a maradékot.
  • j0nNyKa
    én mindenképp jövök
  • Nephin
    Akiket érdekel a frakcióközti kereskedelmi platform, vagy bármi lesz is a neve élesben: hétvégén szeretnétek próbafutamot, ha elég ember összejönne hozzá a bétára, vagy nem foglalkoztok kereskedéssel amúgy sem most?
  • Andule
    thx a segítséget, a 25%-ost már nem fogadta el valóban csak a 20-ast. (a honlapon az áll, h azt 17-ig meghosszabbították)
  • Teppik Amon
    Fred, Malu nemrég tette ki:
    g+ -ra
  • Ashyn
    Kis változás a Warriors of The North guild háza táján:

Köszöntök minden játékost, egy közös utazásra invitálok mindenkit a TESO világába!

Az Árnyjárók 2002-ben alakult Baráti Közösségként, számos MMORPG-ben voltunk és vagyunk jelen aktívan.

Lelkes felfedezőink társakat toboroznak TESO Guildünk alapításához, mely követi az Árnyjáró hagyományokat és szellemiséget.

Ha szeretnéd minél nagyobb részét megtapasztalni a játéknak, akár kényelmesen, saját tempódban, akár csapatban, szervezetten, valamint szívesen tartoznál egy jó hangulatú, segítőkész közösséghez, ahol mindezt megteheted, akkor mi jó választás lehetünk a számodra.

Tagjaink döntően 20 év felettiek, akik család, munka, tanulmányaik mellett a kikapcsolódás egy formájaként tekintenek a játékra.

Nem kívánunk rekordokat döntögetni, elsődleges szempontunk a kényelemes, nyugodt játék, baráti légkörben, így hát arra törekszünk, hogy érett gondolkodású, közösségi játékosokkal gyarapodjunk, akikkel együtt a játék élmény és szórakozás.

Amint láthatod, kedveljük a szerepjátékos hozzáállást, persze ez nem feltétel, de tagjainktól elvárjuk, hogy igényesen nevezzék el karaktereiket.

TeamSpeak 3 szerverünk aktív kommunikációs csatornánk és kelléke ingame eseményeinknek.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésedet, és hamarosan tagjaink között üdvözölhetünk!

Várunk szeretettel honlapunkon, ahol jelentkezhetsz hozzánk.

Köszönjük figyelmedet!

Árnyjárók
  • PiszkosFred

Forrás: http://cghub.com/images/view/825171/
  • Ubi™
    Szerintem nem.
  • Barbosa
    Akkor már csak az a kérdés, invisibility kivesz-e combatból.
  • Terawatt
    Loading screen hasznos tanácsai kategóriánként szétbontva.
  • Ubi™
    Csak a 2 skill bart.
  • Barbosa
    Combat-ban nem lehet váltogatni semmit, ugye? Előző beta-n nem próbáltam.
  • Alblink
    Koszi,midnekitol,sikerult is.
  • Ubi™
    link
  • Ahet
    Beta Keys
  • Terawatt
    Mindjárt hozzád vágunk pár talicskányi kulcsot szerintem. :) Regeld be a hivatalos oldalon és ott egyből le tudod szedni a klienst.
  • Munkie
    Nekem van 1 kódom még. (Elvileg kettő is.) Akinek kell, írjon PMet. Az első kapja.

(Bár még mindig vannak oldalak sztem ahol lehet szerezni, alább linkeltek egy gyűjteményt az oldalakról)
  • Alblink
    UTOLSÓ BÉTA: Most hétvégén péntek hattó!
    Ha valaki tud segiteni,ingyenes kodot hol tudnek szerzeni,meg letolteni a jatekot.elore is koszonom!
  • Terawatt
    Csudálatos (T)Eso muzsikára world of tanksezni nagyon király. Köszi j0nNyKa !
  • Munkie
    Az az! Meg a szar skineket.
  • MaRee
    Dehogy, az item shopot rakják be előre
  • SANTANTICA #12645
    Megint patchel a kliens kicsit. Most tölti a lovakat :)
  • Munkie
    Azért kicsit látványosabbat vártam :D

DE, az eredménye számít! XP BOOST MEH!
  • PiszkosFred
    Elvileg 17-es volt a tartalom szintje (és vele a karakteré is), amit lehetett tesztelni, de PVP-vel ezen könnyedén túlmehettél.
  • Jeffjohnson
    Akkor asszem kettes és leülhetek
  • Munkie
    17-es területek voltak csak benn. (mármint 17-ig) szint korlát viszont nem volt. :)
  • Jeffjohnson
    Huhh, lehet én emlékszem rosszul de múltkori bétában 17-es volt a max. szint.
    Talán éppen Fred linkelte be vagy képet tett be.
  • j0nNyKa
    eddig sem volt, ha területekre gondolsz, azokból 1-el nagyobbak lesznek
  • Jeffjohnson
    Ezen a béta hétvégén is lesz szintkorlát?
  • nomiss
    spoileres !!! de benne a válasz 4 perctől

• Ahet
    Vártam már ezt az addont: Wykkyd's Outfitter.
  • Nephin
    Én tudom, Beastnek írtam. :)
  • Ahet
    Ezért tettem de a videót, (amit te most nem tudsz megnézni) ott mindent szájbarágósan elmagyaráz.
  • ShaiHulud
    es utana van 5 sec cc immunitasa is, az se utolso.
  • PiszkosFred
    Hétvégén aki kipróbálja a Rings of Marát, az lőjön képet a szertartásról, meg az XP buffokról is :)