24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #12753 korrekt! -
SANTANTICA #12752 Alapból USA van de ha át is állítottad, a korábbi béták USA szervereken voltak, beállítástól függetlenül.
Csak a mostani bétában lesz az eus szerver debütálása :)
Kíváncsi leszek a pvp lagra, hogy van-e, s ha igen, tűrhető-e? -
~~14.5k -
Munkie #12750 azt adom!
-
Susarc #12749 mennyi vót most FT ba? -
Na meg is van zöldcsókagémingtől a digi imperialom.
-
Susarc #12747 0:13 jáccunkmá jáccunkmá :D
-
[URL=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=762118823798153&set=a.429673980375974.107210.401899346486771&type=1]Hm, biztos,h ogy lesz tiltás, de egyelőre az outfitter simán "vállalható".[/URL] Legalábbis - és lehet, hogy erős a következtetés -, de akkor nem nevezném nevén a dolgot a hivatalos oldalon egy auto-update fícsőr példájaként. -
pitt #12745 Nekem Európán volt alapból. Az lehet? :) -
http://www.elderscrolls.hu/patch/018.html -
eh thx, mindent előkészítettem hétvégére, csak azt nem :D
viszont örülök hogy mostmár csak egy kattintás, nem kell baszakodni
-
Be tudod másolni ide/vhova/akárhova? Továbbra sem tudok béta fórumot olvasni :( -
SANTANTICA #12741 Ne felejtsétek majd Európaira tenni a szervert! (már aki nem a távoli usa-n akar laggolni) -
Ubi™ #12740 Just a reminder that The Elder Scrolls Online beta test starts tomorrow at 4pm GMT / noon EDT. -
frissítettek a peccs nóton, meg a kliensbe is jött ennek megfelelően pár mega -
nomiss #12738 craft kérdésem lenne : zöldet csak improvementtel tudok elérni ? nem tudok rögtön zöldet gyártani ugye ?
Ha találok ilyen kék könyvet ami egy faj stilusát adja ,akkor az a komplett setet tartalmazza ? vagy csak chest pl ? -
Megerősítették, hogy ne szokjunk hozzá az addonokhoz, mert lesz nyirbálás. -
ANDAXINx #12736 Lehet, hogy volt már a téma:
Az addonokra (amik nem kizárólag kényelmi funkciót biztosítanak) eddig is furcsán tekintettem, de talán ez már túlzás kategória.
Nem elég, hogy addonokkal látod, hogy százalékosan és értékben mennyi erőforrással gazdálkodik az ellenfél, a buffokat is kijelzi (pl. immovable alatt nyilván nem lövök CCt az ellenfélre), szép nagy csíkkal mutatja ha valamit kasztol és szakíthatsz, stb.
Most ezzel az outfitter addonnal szépen elérjük azt, hogy ha akarod akkor nem csak kétszer 5+1 skill lesz a baron, hanem annyit makrózol be, amennyit akarsz. Meg ezek után szinte teljesen egyértelmű, hogy életerőre kell pakolni a pontokat, egyik seten magicka enchantos light armorok, másikon staminás medium, a harmadikon meg x fajta heavy armoros beállítás EGY gombnyomásra, a maguk saját fegyver és skill készletével.
Természetesen az használja az addonokat, aki akarja. De hogy pvp szituációban hátrányba kerül az, aki nem használja őket, az szinte biztos.
Olvastam valahol (vagy talán ti linkeltétek itt), hogy elképzelhető egy addonok nélküli Cyrodiil campaign is, amiért most megy a lobbi. -
Bandeeka #12735 Tárgytalan
-
Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne megrendelni még a dobozos Imperial Editiont? külföldről is jó! -
Még talán kedden volt egy hivatalos Q&A a szakmákról, annak készült el most az összefoglalója: Kérdezz-felelek a szakmákról -
pitt #12732 Kombinálni kell :) Én azt szoktam. Néha ranged megyek, aztán veszek egy pallost és azzal lapítom az ellent. Néha rambó módban, néha settenkedve. -
Whysper #12731 *Bujkálni -
Whysper #12730 Én a Chargeolos elmebetegeket szeretem! 8)) Páncélom vastag legyen fegyverem legalább akkora mint Én és,ha megbotlanék charge közben és ráesek egy magere akkor a lendületből rázuhanó 220kg is megölje! 8) Bújkálni nem akarok! 8) -
Whysper #12729 Nem tudom Én nem szeretem! 8) Mindenhol melee vagyok. csak háááááttt. Ennyi raged között azta k...a mennyien vannak! 8) -
Limited Edition Hero’s Guides to The Elder Scrolls Online -
Bandeeka #12727 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abba hogy előrendeltem 1db Imperial edition-t dobozos változatot és ma visszamondták a rendelésem. A kérdésem az lenne hogy honnan tudnám beszerezni az imperial edition dobozost. A hivatalos oldalon ami van online bolt már nem találtam imperialt.
A segítséget nagyon köszönöm. -
Bandras DaSilva #12726 Ja, ez sajna így szokott lenni az ilyen játékokban. Az a baj, hogy a melee karik nem túl életképesek tömegharcban. mire odaérnél vhova, addig kb szarrá ccznek meg stunolnak és közben lőnek ezerrel.
Meg mindenki szereti a kis elbújós, hátbatámadós, nyilazós karikat is...mert az milyen jó:)
Persze lehet itt majd változik picit, de nem nagyon hinném.
-
Whysper #12725 nekem tűnik úgy ,hogy itt mindenki ranged ebbe a játékba . leszámítva 1x 2x eltolt Templar skillt? 8)
lvl 50 pvp -
Munkie #12724 15-1 -
Munkie #12723 Én meg 151-es nettel "szenvedek", pedig sztrííímelni szeretnék. (Nagyobb csomag itt nem elérhető.) :( :D -
ShaiHulud #12722 en upc-rol valtottam digi-re anno, azota is jo dontesnek bizonyult. -
nyilván lehet ilyen, nekem 2 városban is volt digim, mindkét helyen imádtam
mondjuk itt tesoban pont leszarom, ha szakadozik a T, de attól a minőség az minőség (lenne) -
Nephin #12720 Hát, volt ismerősöm, akinél pont a Digi volt olyan, hogy majdnem perre is ment velük a nem teljesített szolgáltatás miatt.
Lutri az egész. :) -
Johika #12719 Nekem 95 ota T van. Mukodik, neha veszekszem veluk de mar ismernek igy nagyon gyorsak. TV+net(120as) 10000 ert, Digi itt nincs. :) -
pitt #12718 Igen, róluk nem esett szó, de digi a király. Viszont velük el sem kezdtem egyezkedni, a UPC jönni akart, csak a ház nem engedte. A digi jönni sem akart, tudtom szerint nyócba nem kötnek. De tényleg ők a nyerők. -
ez nem segít azon a tényen, hogy a T (főleg ha az ár érték arányt is nézzük) kurvagyenge
digit akarok. ott sem pro az ügyfélszolgálat, de nem is kell, mert az megy. ócón és gyorsan. ahogy kell. -
Johika #12716 Minden szolgaltatonal van egy buvos szo: fogyaszto vedelem. 72 orajuk van hiba javitasra, mivel mind rogziti a beszelgetest, igy ha lejar az ido eleg a buvos szo es maris csinaljak jovairjak feneket nyalnak stb. -
Nephin #12715 Nekem volt T is, most UPC van, mindegyik próbál lerázni hiba esetén először, de ha ragaszkodtam a dologhoz és induláskor túlléptettem a diszpécsert a "modemet indítsa újra" szinten, akkor mindenhol nézték, javították, költözéskor pikkpakk azonnal átkötötték (pedig nem egyszer költöztem), szóval vagy szerencsém van, vagy nem tudom. :) -
pitt #12714 Igen, meglepően normális emberi társaság van itt, én is szeretek beszélgetni veletek, mert reálisnak tűnik az eszmecsere, nem troll-droidok nyomják a komolytalan marhaságot, csak hogy ellent mondjanak.