24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Andule
    error 209 volt nektek is?
    (végre a 2ik repair megoldotta. )
  • j0nNyKa
    [fogaskerék] Game options -> repair, ha még most sem lenne jó
  • SANTANTICA #12791
    Kifejezetten EU Beta klienst updatel, de baja van a jogokkal :(

Komolyan a beta napján cseszik el az eusoknak a klienst?
    Még nézegetem mi a pálya.

(a launcher futtatása rendszergizdaként, így elindul és valóban picit tölt, majd mintha repairolna)
  • j0nNyKa
    (verify-ol, nem?)
    vagy pedig a tegnapi ~20 megás update-ről beszélhetsz még
  • SANTANTICA #12789
    És updatel az eus kliens! Még jó hogy nem töröltem!
  • j0nNyKa
    már 3 napja tart, ébresztő!
    az a baj, hogy #12740 nem emelte ki félkövérrel, hogy a vaknak is kibassza a szemét :(
  • j0nNyKa
    hopp, és most nézem, hogy lőttek be ilyen ip konfirmálós védelmet, mint gw2ben is anno
    lépjen be aki tud, és próbáljon belogolni
  • kill3r21
    mikor is indul a beta? ma nem?
  • j0nNyKa
    +1, repair megoldja
    #12783: permission baja az.. ha jól vettem ki, éppen nem volt, mondjuk én ki is nyírtam a windowsnak ezt a masszív rendszergazda buzulását, csak a bajom volt vele mindig
  • drop
    nekem meg nem tudod frissíteni de repair rendbe rakta
  • nomiss
    permission gondja van...rendszergazdaként is , nálad is ?
  • j0nNyKa
    ok tehát kanyarodjunk vissza értelmesebb vizekre, lett egy ilyen:

jól érzem-e, hogymásnál is bugos a folyamat?
  • thegodhimself
    "Nem elég, hogy addonokkal látod, hogy százalékosan és értékben mennyi erőforrással gazdálkodik az ellenfél, a buffokat is kijelzi (pl. immovable alatt nyilván nem lövök CCt az ellenfélre), szép nagy csíkkal mutatja ha valamit kasztol és szakíthatsz, stb."

ez alapvető dolog, ahogy a minimap is az lenne.
  • thegodhimself
    nem a ló a drága hanem a repair. egy nagyobb menet után, volt hogy 2k-t fizettem... volna. jobban megérte betörni a ruhát és venni a vendortól zsákbamacskát.
  • thegodhimself
    hát őőőő ... a hs egy gagyi játék a lapok random jönnek és emiatt az nyer akinek jobb jön. kb az első 3 lap után eldöl ki nyer ha láttam h esélytelen feladtam és nyomtam ujat a 3 win meg a tutoial fél óra volt aztán töröltem is le a picsába.
  • Whysper
    Köszi a linket.!
  • Susarc
    ye baby
  • PiszkosFred
    A ZAM interjú Matt Firorral magyar összefoglalója
  • Ahet
    Ne mérgelődjetek! Inkább itt egy esobuilder, ahol látszanak a stat értékek az elköltött pontok függvényében.
  • Count Adyn
    Igazából lvl 15 ig nem éreztem hogy kéne a ló, elmászkáltam, ha kellett akkor teleport és csokolom:)
  • Nephin
    Egyetértek. :)
  • PiszkosFred
    Akkor kössék achihoz vagy máshoz, de ne pénzhez - ha jót akarnak tenni. Itt van pl a WoW. Két napja szoptam a Hearthstoneban - teljesen fogalmatlanként játszva, mert sok mindent kipróbáltam már életemben, de az ilyen kártyás játékot sosem, pedig tudom, hogy milliók játsszák -, de csak sikerült nyernem három játékot (összeakadtam három még sötétebbel, mint én) és csak meglett a Heartsteed mount. Csináljanak ők is valami eventet a bétában, mittomén, annyi minden lehetne, ahelyett, hogy megint odaállnak a ventillátor elé, és beleöntik a szart :)

Mert engem nem zavar, f2p játékokban simán elköltök annyit, amiből más egy hónapig él, de a sok hater ugrik ezekre a bejelentésekre, és megint lehet majd szájkaratézni, mert jönnek és majd mondják a sok okosat :)
  • Susarc
    igen,de osztogattak beta kulcsokat....gondoltam beveszik a TESO-t is a megjelenésig
  • Terawatt
    Szerintem ez is még két "p2w shit" káromkodás után lenyelhető, de ennél több ilyen előnyhöz juttató dolog ne legyen. Szerintem több karinál azért jó kis idő spórolás az a kezdésnél van már lovad szitu.
  • Nephin
    Múltkor már írtam valamire, hogy nehogy átessenek a ló túloldalára a mindenkinek megfelelni akarással és kicsit úgy érzem, hogy itt is azért rakták bele, mert sok volt a sírás, hogy miért kap olcsó lovat az imperialos csomag. Valahol meg kellene húzniuk a határt és biztosan jóval szűkebben, mint a minden nyávogást meghallgatunk szint.
  • j0nNyKa
    ámen
  • PiszkosFred
    Ezt elbaszták. Megint. Értem én, hogy jót akarnak, és kvázi a fullos Imperial helyett vehet az ember egy részt belőle, de akkor sem kellene ezt erőltetniük. És ha nem vesz az ember lovat, csak 20-as szinten, akkor mi van? Na mindegy, jelenjen meg végre, lehessen játszani, aztán a többi majd kialakul.
  • Nephin
    A frakcióközti kereskedőklánról.

A hangzatos "Tamrieli bolhapiac" lesz a vállalkozás neve, remélhetőleg igazi bolhapiaci hangulattal, otthonos légkörrel, számtalan értékes és értéktelen áruval, ráérős beszélgetésekkel. :)

A korábban leírtak mindegyike áll, marad a kötetlen forma, bárki jöhet, csak ne csapjon be senkit és tartsa be az alapvető közösségi normákat. :)

A bétában kreálok egy Kereskedo nevű karaktert (kb. péntek este valamikor), ide írjon majd, aki rászánná az időt az üzletelésre ezen a hétvégén is az éles indulás előtt. :)
  • Munkie
    Szerintem is p2w játék lett, már most. Mi lesz a következő? Instant 50VR10 pénzééééért? :((((((

Viccet félretéve, ha nem úgy árazzák be, (teszem azt 5 dolcsiból megvan) teljesen korrekt.
  • Barbosa
    Igen, sajnos. Sokkal jobb lenne, ha nem a pénzhez lenne kötve az időtakarítás, pl. xp boost item.
  • Count Adyn
    omg f2p p2w apocalypse!44:D
  • Barbosa
    Zenimax - the official gold seller. :)

Ló = pénz.
  • Nephin
    Megint adnak egy kis ropogtatnivalót a hatereknek, ejj.

Az imperial upgrade oké, azzal semmi baj sincs, de megeszem a nemlétező kalapom, ha a lóba nem kötnek bele és sajnos némileg igazuk lesz, azt hiszem. Pedig igazából jót tesznek vele sokaknak... viszont előrevetíthet más pénzért vehető itemeket, ne legyen igazam.
  • Terawatt
  • PiszkosFred
    What types of items or services can we expect to find in the Zenimax store?

The purpose of the store is to offer interested players a variety of additional services. At launch we’re going to have two items: the ability to upgrade to the Imperial Edition, and an entry level horse (Palomino colored). The horse you get in both purchases is functionally the same, but the Imperial Edition is the only way to ever get the White horse. We have the Palomino horse available to allow players to purchase a basic mount without purchasing the entire Imperial Edition.
  • SANTANTICA #12758
    Yeah! Ez okos :) rögtön észlelte, hogy mik vannak feltéve és updatelhető is amiből van új! Ez hasznos kis cucc, köszi!
  • PiszkosFred
    ESO aloldaluk sincs.
  • Susarc
    rohadék CURSE-osok késlekednek az addon installer/finder-el....
  • j0nNyKa
    addon updater
  • Terawatt
    Cyrodiil pve dungeon