24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Ha magyar IP-ről játszol, akkor 300g, mert fizetned kell az útalap díjat is :)
  • SANTANTICA #12832
    Viszont az van, hogy amit a questekből/mobokból kapsz aranyat az Eu-s vámszabályok miatt 25% azonnali adólevonás terheli.
    Például a ló is drágább lesz, 200 helyett 250 arany. :)
  • Terawatt
    Ezt már írták mások is, de én is nagyon kíváncsi vagyok erre az Eu megaserver indulásra. Bizakodó vagyok. :)
  • j0nNyKa
    gondol... whaaat? az nem lehet, szar a launcher, hogy tudnád már gondolkodással megjavítani
    hülyeség.
  • HyperManiac
    Biztos lesznek gondok ahogy minden MMO-nál. Ez nem újdonság, de meg fog oldódni ha lesz gond. Nem egy játék bétájában vettem már részt, és az ESO bétája már most jobb mint mondjuk az SWTOR 1 évvel a headstart után. Most elsősorban a bugokat nézve. A WoW-al is vannak mindig gondok egy kieg megjelenése után. Nincs ebben semmi meglepő.
  • Ubi™
    Ezt én sem érten, mert én még másolgattam is odavissza HDD-ről SSD-re. Soha nem volt semmi gondom. Mondjuk én gondolkodni is szoktam mielőtt átnevezek, letörlök vagy állítgatok valamit.
  • j0nNyKa
    ha az lesz mint eddig, én boldog vagyok
    valamilyen okból kifolyólag nekem még soha semmi bajom nem volt az indítgatással, úgyhogy én bent leszek
    aki nem... hát ok
  • PiszkosFred
    Szóra sem érdemes.
  • HyperManiac
    Az EU-t átneveztem, launcher indít, 1 perc update és indult is (1.0.0.941004).
    A nem EU mappát átnevezte automatikusan EU-ra, nem kellett manuálisan.
    Kösz Fred.
  • thegodhimself
    valószínüleg más is járt úgy, mint én és most szedi szorgalmasan... hajaj mi lesz itt a launch napján.
  • Szaruman
    Nekem 30 másodperc alatt uppolt, utána elindult a kliens. A beállításokat viszont nem jegyezte meg, illetve unlock kódot kért emailből. De ezt leszámítva nem kellett sokat szarakodni.
  • HyperManiac
    59%-nál áll (9GB remaining) és ennyi. Semmit nem csinál. AZért ilyet a beta napján elég durván szar.
  • thegodhimself
    nem váltottam semmit. viszont egy másik gépen is fent van azon meg lement a frissités trükközés nélkül. áthúzom onnan.
  • danone
    Köszönöm a tippet, eszembe nem jutott volna, hogy permission alatt ez a gondja...
  • PiszkosFred
    De csak átváltottad valamikor a régiót EU-ra és azért lett egy EU mappád. Töröld és kész!
  • thegodhimself
    én semmit se telepítettem fel.
  • PiszkosFred
    Jogos, figyelhetne erre a launcher, igaz, DE! Ahogy pinyő szokta volt mondani, "Senki sem kérte, hogy locsoljuk fel a pályát...ö telepítsd fel az EU klienst korábban, mint sem azt javasolná a fejlesztő" :)
  • PiszkosFred
    Egyszerű.

Te is (én is) anno letöltötted az EU klienst is, és most van TES és TES EU könyvtárad is. Nevezd át a TES EU könyvtárat mondjuk TES MIKKAMAKKA könyvtárra, és úgy indítsd el a launchert. Megint megkérdezi, és engedni fogja, át fogja nevezni(!) a TES alap könyvtáradat EU végűre és kész.

Vagyis azért nincs "permission", mert MÁR LÉTEZIK a könyvtár. A másolással 2 perc az egész, lesz egy 80mb-s kis peccs és 0.19 már játszható is.
  • thegodhimself
    nekem is ez van letörölte a 22g-át és most urja le akarja szedni 1.4kbp-el.. hát nagyon amatőr.
  • j0nNyKa
    jóvanaz :DD
    van még egy csomó idő megjelenésig, az ilyen hibák teljesen normálisak
    o/
  • petecz
    Nekem most az van hogy kiírja hogy nincs elég hely (60 giga) aztán rányomok bal oldalt hogy Eu beta és megjelenik a Play gomb és elindul. Ez így nem a legjobb mi? :)

Ez azután sikerült így hogy letöröltem azt a lentebb említett fájlt.
  • danone
    Ezért játszom MTG-el, ami a maga 20 évével bár bizonyított ;)
  • j0nNyKa
    verify-olni akar még mindig, nem újra letölteni
    anyway, back to hs ontopic
  • yesname #12810
    Az alapkoncepció rossz a HS-ben. Ugyanis nem tudsz counterelni. Csinálhat a Blizzard bármit amíg lehet mondani majdnem 0 counter lehetőség van. Nem állíthatsz védőt a támadók elé, nincsenek megszakítási lehetőségek stb. Az összes többi kártyajátékban van, ez az alapja annak, hogy egy kártyajáték valóban inkább taktikai kártyajátékká váljon és minimalizálja a szerencsefaktort. Hát ez nem az...
  • Susarc
    volt hozzá szerencsém pár éven keresztül:) egy idő után már mindenki bele nyugodott,hogy classonként kaptál fél évet kábé:P és tudtad a tied is sorra kerül majd a vetésforgóban :D
  • HyperManiac
    nem csináltam vele semmit csak töröltem a game_player.version file-t de nem oldotta meg így visszaállítottam a lomtárból.
  • Kryon
    Ez olyan "blizzardos", wowban is így balanceolnak, kivéve amikor épp buffolják azt ami addig is túl erős volt. Logikát ne keress :)
  • Barbosa
    Nem piszkáltátok meg korábban a klienst valahogy? (könyvtárátnevezések, miegyéb)

Én most elindítottam a launchert, letöltött 4 gigát, megjelent a play felirat. Csekkolva a TESO könyvtárat kiderült, hogy az EU update letöltése mellett az amcsi klienst törölte.
  • HyperManiac
    Nekem repair után és permission hiba urán 22gb-ot kezd tölteni. nem értem miért.
  • Susarc
    nem akarok nagyon Offolni meg flame,de a blizz elbaxta azt a játékot....ha valaki kitalál egy kombót a reakció a NERF az adott lapra....közben meg a kártyajáték nem így működik hiszen épp az a lényege,hogy kitaláld ezeket a kombókat.....a hagyományos kártyáknál ilyenkor kiadnak egy "booster pack"-et pár olyan lappal ami countereli a kitalált erős kombót,hogy lehessen ellene védekezni! ez a normális! az ÖSSSZES ilyen kártya/Magic,HKK,Vampire,SW stb stb/ így működik kivéve a párszáz lapos heartstone-t ahol a készítők egyetlen ötlete ilyenkor a NERF! Force mondja el tökéletesen ezt egy videójában,hogy hiába nerfelnek valamit úgyis jön a kövi kombó és ha megint nerfelnek akkor megint jön a kövi! Tehát ezt nem eltakarítani kellene a blizznek hanem counterezési lehetőséget kéne teremtenie!

tehát a blizz úgy balanceol,hogy mindent lenerfel bazze :P

Force véleménye
  • drop
    nincs és néha login résznél se
  • Munkie
    Fain, köszi!
  • j0nNyKa
    így van, nincsen
  • SANTANTICA #12800
    Köszi! :)

1.0.0.941004

lett a verzió
  • Munkie
    Oké, nekem elvileg minden ok, viszont a launcherben most nincsen semmi "NEWS" -rész. Nálatok? (Lehet csak erre még nem lőtték át)
  • drop
    error 103 van nálam köszi
  • PiszkosFred
    Hello, after changing from NA to EU Server i get the Error 209. The file structure was renamed to EU, as the settings in the launcher to europe. Repair did not help.

OK here what i did when i encountered this ;
    Go to your Game Folder Zenimax Online>The Elder Scrolls Online EU>game
    Delete "game_player.version" file.
    Open Launcher and let it download that file (it's a small sized file under 100mb)
    Then you should be ok and should be seeing "Play" button.
  • drop
    nekem nincs semmi ilyen simán error logolásnál
  • PiszkosFred
    Hát nálam sem lesz hosszú életű. Melóban elleszek vele, ha már nagyon unom a többi apró játékot, de csak a mount miatt próbáltam és sz*pattam magam.

#12781:
    Volt minimap, fél év évvel ezelőtt lett kiszedve, a béta feedback alapján, és került bele a Skyrimból is ismert iránytűs megoldás. Az első/korai videókban és screenshotok még látszik is, hogy nézett ki.
  • nomiss
    nekem error 210 van , 2 repair után sincs semmi változás....reinstall ?