24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
thegodhimself #12873 az asasssin's blade morf-ja. igy ranged lesz belőle. -
thegodhimself #12872 azt húztam miután a sorcerer-t kimaxoltam. a rift event első két hullámát simán szólóztam vele. -
HyperManiac #12871 Impale spell? Nightblade-nél? Azmiaz? nem láttam ilyet. -
Pause, majd Resume. Akkor begyorsul. Nálam anno segített, ha belassult vagy leállt. -
én azzal próbáltam, lehetett vele úgy haladni, mint a dualos szifonos nb-vel, sőt talán még jobban is
de nem kifejezetten a szifoning healing része miatt jó, hanem csak úgy általánosságban erős
az impale spell meg még mindig a best of, ever -
Iszonyat lassan jön a cucc. 4.7kbyte/sec Másnál is ez van? -
Nephin #12867 Az új paraméterekkel még nem (ezt nerfelték). -
Berennior #12866 Archer/Siphoning Nightblade-t próbált valaki a béta hétvégék alatt? -
pitt #12865 Nézem itt miket írtok.
Nekem alapból EU serveren volt az itthoni tegnapi új installon is meg az első bétás installon is az irodában. A program telepítési mappája mégsem EU-s végződésű, simán The Elder Scrolls Online a neve. Most lenyitottam az Options-t, beállítottam az EU-st újra, és nyomtam egy repairt. Fölösleges volt? -
Templar az egy igazi combat medic lesz már most látom. Restoring light passzívból +40% resurrection speed, alliance war ágon meg support passzív felezi az élesztési időt. -
Berennior #12863 Nincs.
14-16 óra alatt lejön. :D -
thegodhimself #12862 20x óra alatt le is jön :D nincs valaki akitől át tudod másolni? -
Berennior #12861 Már régen vége volt a "repair folyamatnak" amikor kikapcsoltam a gépet.
Na mindegy, így jártam, letöltöm újra. :D -
HyperManiac #12860 Hm fura. Akkor nincs mese, le kell szedni megint. nekem csak permission hiba volt. Fred által leírt módszerrel megoldódott plusz előtte kellett egy repair. -
aha, kerülnek itt elő az infók
remélem repair közepén kapcsoltad ki a gépet -
Berennior #12858 mennem kellett* -
Berennior #12857 Én ezt értem. A probléma nálam az, hogy tegnap még semmi baja nem volt a launchernek. Ma reggel elindítottam, megkérdezte, hogy átakarom-e váltani EU-ra... átváltottam utána letöltött 700MB-t és kiírta, hogy "processed". Utána "nyomtam" egy repairt majd ki kellett kapcsolnom a gépet mert mennem kell dolgozni.
Amint hazaértem bekapcsoltam a gépet és a meghajtómról eltűnt 60GB-t... -
HyperManiac #12856 Valóban írtad, átsiklottam felette sry. -
thegodhimself #12855 addig eljutottál az olvasásban hogy, letörölte? nincs mit átnevezni. -
thegodhimself #12854 ja én is így jártam... aztán áthúztam másik gépről, de megint ugyanezt akarta eljátszani, pedig azon a gépen jó. a host-ot letöröltem a játék könyvtáron belül, erre "megjavult" igaz ki lock-olt a rendszer ismeretlen ip.. de kaptam kódot. most elvileg működik gyakorlatilag a launcher "could not load news" hibát ir de működik 103-es hibát ad. -
HyperManiac #12853 1. Az ESO EU mappát nevezd át ESO valamire (A MIKKA0MAKKA nekem bevált
)
2. Indítsd el a launchert
3. Engedélyezi az átírást
4. A nem EU ESO-ból ESO EU lesz
5. Kicsit patchel és indul -
HyperManiac #12852 Igen, ez az a verzió. -
Berennior #12851 Én nem tudom, hogy mi van... eddig a launchernek semmi baja nem volt... most, hogy átváltottam az EU-s "cuccra" az egész bekrepált, 700MB-t letöltött... majd processed hiba üzenetet... most meg törölte magát a meghajtóról.
Ez most komoly? -
Már most fejből nem tudom, de ott' körül van a verzió. -
hááááááááát, én azér csodálkoznék azon az 5k-n, nagyon max 10 euróra saccolom
mégiscsak egy kurva ló, kiskínai 2 euróér kifarmolja nekem fél nap alatt :DD -
Susarc #12848 majd hozom a megtakarított pénzem az Osztrák bankból:P 250 millió arany:D -
SANTANTICA #12847 Még nem hallottam erről a questről, de ha valami kiderülne (pro/vagy kontra)légyszi oszd meg, mert sokunkat érdekelne.
Most majd lehet pénzért is venni lovat (mennyi lehet 5K huf?), de játékon belül elegánsabb lenne! -
SANTANTICA #12846 :) majd az erdőben kóricálok :) -
Susarc #12845 abba is hagytam már egy ideje....na nekem is OFF az OFF:) -
Susarc #12844 

-
Az errata az egy dolog, de ahol hozzányúlnak a kártyákhoz konkrétan azzal a játékkal nem szabad foglalkozni, mert a hozzáállással van a gond. Kivéve, ha béta még :D /off sry -
Lengyel2 #12842 A ló-témához:
Rosszul emlékszem, ha úgy rémlik, olvastam arról, hogy a Cyrodiilba átlépésnél van olyan quest, ami jutalmul ad egy lovat? Oké, gondolom, kell a questhez egy masszívabb lvl szint, de én naiv arra taktikáztam, hogy majd abból lesz lovam. Nem lesz ilyen? -
Susarc #12841 KÖSZI!! már majdnem megszívtam én is a 22 GB vel:P
941004 most ugye? -
észérvvel mész blizzardos topicba? majd' 20 év alatt ezt is megtanulhattad volna, hogy fölösleges :) -
Susarc #12839 pontosan! a HS topikban is megvívtam már a harcom emiatt,de nem bírtam a túlerővel:) /szimplán kiröhögték a 20 éves kártyás tapasztalatomra támaszkodó érveimet:P/ -
ok köszi
-
az https://account.elderscrollsonline.com/ ? nálam rögtön betölt -
Másnak is lassan jön be az account management, vagy a netemmel van a baj? -
áh nemgáz, csak rá kell írni a számlára, hogy kis értékű ajándék van benne, és nem b*sznak meg úgy a vámon :)
a lóra ráhúzzák, hogy 10 aranyat érő hangya szobor, jó ha 1-2 arany vám fogja terhelni
-
Majd proxyzunk.