24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Én a januári eleji bétában szoptam ezzel először. Hirtelen kiürült a világ szombat délután, csúcsidőben. Múltkor is volt egy ilyen, bár az csak átmeneti volt, és csak egy zónának egy területén jött elő, valahol Stonefallsban. A szomszédos területeken már nem volt gond. -
ShaiHulud #12912 meg mintha szebb is lenne, bar az lehet a videokartya csere miatt van:D -
pitt #12911 Szerintem is finomodott az animáció, sokkal kisimultabb, másabb ahogy most gyorsan bekukkantottam. -
Yodu #12910 hello Urak kell vmit csinálni a játékkal /a frissitésen kívűl/? vagy elég frissiteni és már lehet is játszani ? -
Berennior #12909 A közelharc még mindig olyan "darabos" mint az előző bétában?
-
HyperManiac #12908 Na hát ezt a siphon ágat sikerült rommá nerfelni, szerintem egy 40-60%-os nerfet tuti kapott. -
Ami első 5 perc után feltűnt, hogy sokat finomítottak az animációkon. Attack animokon is meg mozgáson. Belerakták, hogy felgyorsul a karakter és nem hirtelen 20al indul. -
ShaiHulud #12906 de eddig nem csinalt nekem ilyet o.O lepek kettot es mar nicsnnek ott az npck. reloadui utan meg megint ott vannak
-
Ez a roham miatt van, van pár "tucat" ember, aki most loginol be :) -
ShaiHulud #12904 zoomolj ki teljesen akkor kerul a hata moge -
ShaiHulud #12903 milyen uj iranyitas? mivel jatszol te?
amugy nektek se tolt be csomo npct meg playert? akarhova megyek midnig ures minden aztan nyomok egy reloaduit es hirtelen ott van csomo mindenki mar oltek is meg ugy mobok hogy nem is voltak ott a kepernyon. -
Az mit jelent? Csak hogy felkészülten üljek le majd a game elé este... -
.. -
Tps nézetben lehet a kamerát pozicionálni? Nagyon szarul sikerült elhelyezni... -
pitt #12899 Francba, nekem meg adódott legalább ezer dolog egy perc alatt.. jó hogy egész héten azért nem aludtam h hétvégére minden rendben legyen.. tipikus... :) -
thegodhimself #12898 hát ez az új irányitás valami borzalmas. mint valami gagyi xbox játékban. -
Susarc #12897 1 arany az Imperial lúúúú :D -
SANTANTICA #12896 YEP! :) -
Susarc #12895 S T A R T E D !!!!!!!!!!!!!! -
HyperManiac #12894 Warlock... tényleg ezt kipróbálom, kösz a tippet :) -
Ubi™ #12893 Én nem láttam olyan nagy nerfet, kb. annyi +/- volt az összes class-nál. Ha valaki meg emiatt már class-t is vált, az nem is játékélmény miatt játszik, csak csak OP akar lenni. Én maradok templar. -
thegodhimself #12892 mert a nb egy nagyon jól eltalált class. shadow/shiphoning ágat kirakva staff-al combos warlock-ot lehet csinálni vele. -
Munkie #12891 "webget request failed" letöltésnél ilyen hibával találkozott már valaki? (elkezdi tölteni a patchet, megy egy darabig, majd ezt írja ki a letöltés helyén) -
thegodhimself #12890 nem. az impale. http://tamrieljournal.com/classes/nightblade/ -
HyperManiac #12889 Ez nem jó, ilyenek miatt jönnek aztán szépen a nerfek. -
nomiss #12888 * 10 böl 8 -
nomiss #12887 van egy topik Tamrieelfoundry hogy mire váltanak templarok a mostani templar nerf után kb 110 böl 8 Nb-re :) szerintem a játékosok több mint fele Nb lesz kezdéskor, maradék meg a 3 clasbbol , persze megértem nekem is ez jön be , legjobb class eddig.. -
Munkie #12886 Akkor két impale is van! :D -
that!
köszi
szóval ja, ennek az animációja is awesome, meghát maga a működése is -
Ubi™ #12884 Impale -
Munkie #12883 bolt részéről parasztvakítás... látod ide is téved olyan aki nem tudja,hogy ingyen van kulcs és 600 oldalon. dehát a mai világban... mindenki hasznot akar. -
Susarc #12882 jó arcok "NOW WITH BETA ACCESS" :D
http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/mmos/elder-scrolls-online-imperial-edition/ -
megmondom őszintén nem, mert az ilyen single target burst spellek annyira tetszettek, hogy nem is foglalkoztam aoe-vel
nincs most előttem a pontos rota, de baromi gyorsan halt meg 1-1 enemy, ha jött belőle még1, arra is maradt kraft bőven, aztán nem tököltem aoe-vel -
HyperManiac #12880 Az íj Volley spelljének a morphjait próbáltad? Az egyik tüzes dot-szerű, a másik nagyobb terület és kicsit nagyobb sebzés. De úgy alapból elég fika a sebzése. Nekem a tüzes tetszett jobban, de ne láttam a másik morphban sem nagyobb sebzésjavulást. -
assassination (vagy assassin's blade vagy hogy hívják most) 1. fejlesztés, ami range-et ad neki
de lehet a fejlesztés meg nem impale hanem impact, fene emlékszik
lényeg hogy az alap spell az, ami kis hps enemyre sebez nagyot (300 vagy 400%-ot) -
HyperManiac #12878 Én siphon ágon voltam legutóbb. Kíváncsi vagyok mennyit nerfetek rajta. Elég jól lehetett vele darálni. -
Munkie #12877 6tól van béta hivatalosan. viszont 4től érdemes próbálkozni... sose lehet tudni :) (Szerintem) -
Munkie #12876 Az Impale az egy reactive spell (vagy hogy is hívják azokat, amikor x hatásra reagálva, el tudod tolni X gomb megnyomásával). spelleknél azt hiszem synergy a neve. s ebből van több féle. amikor aktiválhatod, felugrik középen egy ikon + a gombja amire bindelve van -
HyperManiac #12875 Tudom hogy délután 4-től van a béta, de ha jól tévedek múltkor előbb indult. lehet sejteni ma mikor mehet a móka? -
HyperManiac #12874 Az impact.