24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Továbbra is van 2 felesleges béta kulcsom, ha kell valakinek az írjon. -
HyperManiac #13032 Egyébként ezt a SweetFX-et engedélyezik? Mert ez mégis egy 3rd party cucc. -
MaRee #13031 Na, jók az új területek? -
ShaiHulud #13030 key: T5EXDHTTRX3W7TWD9N59 -
tudom hogy lehet,próbálkoztam is vele.de én ugyan nem kaptam de azért volt egy kedvesebb ember és kaptam már tőle de azért neked is köszi:) -
Munkie #13028 Lehet rosszul fogalmaztam, pont hogy mindenki csak a sajátjára tudná átalakítani amit akar. Ha én bosmer armort akarok akkor úgyis megszerzem a könyvet stb. De ha daedric páncélt akarok saját fajom stílusára, miért ne? Azt már amúgyis tudja mindenki (a sajátját). -
Susarc #13027 jaja! nekem IMP van meg jó is ,de nem lázadnék ha élesre kivennék....gyűjtögessek csak meg szerezzek stílus recepteket... -
Barbosa #13026 Feleslegesség válna ezzel a szakmákban a stílusvadászat, amit a gyártásnál lehet beállítani, ha megszerezted. -
mármint ugye nem akarsz kéregetni, meg google-val 2 mp alatt találni -
Munkie #13024 Azt pl jó ötletnek tartanám, ha minden faj a sajátjára tudná ezt megcsinálni, és annyi. Pl ha én Altmer vagyok, akkor xy stílusút átrakhatom altmerre. S ez is "soulbound" -á tenné az itemet. -
Susarc #13023 hááát mondjuk jó kis feature ,de ha beraknák más frakcióknak is az tönkrevágná a kereskedelem egy részét:P -
srácok nem akarok kéregetni,csak kérdezem nincs valakinek egy felesleges béta kulcsa?amit most osztogattak hétvégén kipróbálnám :) köszönöm -
Munkie #13021 Lévén csak imperial tudja átszabni ily módon, igen, csak az impeseknek lesz ilyen szerintem (aztán lehet később berakják máshogy is). -
szinte biztos -
Bandeeka #13019 A bétához kapott peteket hol lehet megtalálni? -
Susarc #13018 azon agyaltam lehet ez csak az IMP vásárlóknak adatik meg? -
tényleg juteszembe amit tegnap mondtál, megosztom már az itteniekkel, legalábbis nekem új volt
egy csomó tárgyon jobb klikket nyomva megjelenik egy Convert to Imperial style menü, frankó kis kinézeteket lehet összegyúrni vele -
Susarc #13016 nem azt már éjszaka befejezte....egy páncélt utánna simán elkezdte researchba nyomatni.....előtte is fegyót kisérleteztem azzal nem volt baj....lehet bugos -
igen, meg az egész terem változott
igazából eddig se jelentett túl sokat az a szoba, meg most sem (a masszív looton kívül) :) -
Nincs folyamatban másik research a bsmithnél? -
Susarc #13013 mondom kipróbálom a dual wield-et mivel nem láttam senkit korábban ezzel nyomatni...hát erre nem minden 2. ember 2 fegyóval megy? :D
viszont nem tudtam reggel reszercsölni egy kardról a speckóját...nem engedte...az miért lehet? -
Bandras DaSilva #13012 Nem nagy gond mert aztán simán ki lehet lootolni a többit ládákból, csak meglepi volt. Spoileresen csak annyit, hogy a boss a prison végén is megváltozott. Ez sztem jobb lett, szal 1-1:) -
ja hát ezvan, de legalább tutorial skipnél megkapod az xpt, meg a 2 féle kardot -
ShaiHulud #13010 nyomjal ra hogy close az uzenetnel es noproblem, mar ha fel van mar telepitve. -
Susarc #13009 12x lett leírva mi a teendő eddig -
Susarc #13008 igen szokott! nekem is rendszeresen előfordul.....kifagy a kép másodpercekre és utánna indul csak el....ilyenkor általában csinálok valamit, map,karilap,inventory ilyesmi -
Bandras DaSilva #13007 Azt néztétek, hogy a wailing prisonban most csak egy kardot lehet választani? Tök mindegy milyen kasztot csinálsz.
A régi jobb volt. -
SANTANTICA #13006 Ezt talán úgy, hogy a WINDOWS temporary utat máshova irányítod, vagy a játékot telepíted máshová, de igazából nem tudom :/ -
és azt nem lehet megoldani hogy ne egy meghajtón kelljen már 30 giga ha úgy is el fog tűnni? nincs 60 gigám, lehetetlen összehozni -
SANTANTICA #13004 Hogy pontosak legyünk: a névlopás ami büntetendő :) -
SANTANTICA #13003 30 az ideiglenes fileoknak kell 30 magának a gaménak, igen ennyi kell. Utána takarít maga után és 30 marad. -
Barbosa #13002 Becsapós ez a tutorial skip:
Lekreálod a karaktert, beírsz egy nevet (amit valószínűleg már lenyúltak), megnyomod a create character gombot:
1. előjön a skippelni akarsz-é ablak - azt mondod persze, skippeljünk
2. felugrik a character name in use
3. átírod a neved, rányomsz a create character-re
4. skippelés opció nem ugrik fel, irány a börtön
Mi ebből a tanulság? A névazonosság büntetendő. :D -
Végre eljutottam odáig hogy legyen 3-4 óra szabadidőm, telepíteném a bétát erre ezt írja: nincs elég helyed köcsög, 60 azaz 60 gigát szabadíts fel.
Gyerekek ez véresen komoly? -
Nephin #13000 Az EP igazi morrowindes/skyrimes hangulat, jó sztorival.
Az AD története jobban tetszett kicsit, tipikus elf környezet, de egy idő után olykor egysíkú a látvány az elején, kevésbé változatos a helyszín, mint az EP-s (viszont ez is gyönyörű!).
A DC-t most nézem, egyelőre nem sokat láttam belőle, a hangulat a Redguard című játékra emlékeztet. :) -
Az EU Béta felirat mellett is van egy fogaskerék (nem ami jobb felül van), ott van a repair, indítsd el, hátha segít -
tudom múltkor már feldobtam a témát, de még mindig érdekes: kinek mi a véleménye a 3 kezdőterületről? mondjuk az első 2 területről frakciónként -
Berennior #12997 Üdv.
Készítettem egy buildet,
Battlemage build
érdekelne a véleményetek, tanácsotok, hogy min kellene változtatni, stb
Előre is köszönöm. -
Repair-t próbáld meg, hátha megspórolsz vele pár gigát. -
VvD #12995 Nincs. Az EU-s van csak, 23 giga. -
Megvan még az US könyvtár? (The Elder Scrolls Online, nem az EU)