24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    morrowind all over again :)
  • Terawatt
    Trololo
  • j0nNyKa
    azt tudom mondani, hogy valamiért megint olyan a szitu, hogy nekem pl. eszembe nem jutna ilyen free szarokat használni emailhez, másnak igen, más szopik, én nem
    azt meg 100%-osan nem értem meg, hogy mit írsz a spamről - félsz, hogy spameket kapsz, ezért pl. citromailt használsz pl. egy gmaillel szemben? wat? ez milyen eredménnyel jár, azon kívül hogy a fontos levelek fele elveszik?
  • Terawatt
    Az elég laza. Dunát lehet rekeszteni már a kulcsokkal.
  • Myselor
    amúgy csak nekem tölti ennyire lassan vagy most mivan?előbb pl meg is állt és nemtudta tölteni egyáltalán...
  • Laza
    Kaptam egy harmadik kulcsot, most a CDGalaxistól, mivel ott vettem a Skyrim-et ...

Aki kapja marja :)

CP6N67Y3XXLM3WX4FY9T
  • BoneDragon
    Hát ez kész...
    Belépek a mappájába kicsit kutakodni, visszalépek a főmappába erre eltűnik a többi mappa. Mondom WTF. Megnézem a meghajtót és tényleg -35 giga vagy mennyi, felszabadult a meghajtón. Ha meg elindítom a launchert, felakarja újra telepíteni a játékot. Na jó ennyit erről. Majd megjelenés után fél évvel belenézek.
  • Nephin
    By Running: Akinek olyan problémája akad, hogy a launcher minden indításnál letörli a komplett játékot, az a következő letöltésnél az eso.exe-vel indítsa a játékot, ne a laucherrel.

Kicsit lejjebb írta.
  • Munkie
    Évek óta szar az a citromail, tudtommal. Legalábbis nem találkoztam olyannal még akinek volt és dícsérte is.
  • sWbFII
    Amúgy azért nem szoktam gmailt használni játékokhoz/random regisztrációkhoz, mert nem akarom hogy szét spameljenek mindenféle reklámmal. Amikor regisztráltam régen nem gondoltam volna hogy meg is veszem.
    A pisztolyos példáddal nem értek egyet. Minden mailnek működnie kéne, nem az én hibám ha szar.
  • BoneDragon
    Na jó akár mit csinálok leakarja tölteni ezt a 22 gigát.. Ráadásul olyan bugos a launcher, hogy eltűnt pár gomb és össze vissza vannak a betűk.
  • alienenemy
    A játék a pénteki indításkor letöltötte újra a 20+ GB-ot. Nem nagyon értettem, de ok. Ma délelőtt játszottam vele kicsit. Most délután újra elindítottam, erre letörölte a komplett játékot és most újra letölti. Kezdek berágni. Valakinek van tippje, hogy mi a gond?
  • j0nNyKa
    mondjuk senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy azt használd
    there's this new thing called gmail
  • sWbFII
    Tiszta jó hogy 2 hete várok a bétára és erre nem tudok belépni :D ty citrofos
  • sWbFII
    Nem lehet email megváltoztatni(alapból),ha jól láttam, de amúgy be se tudok lépni úgyhogy biztos kelleni fog :/ Remélem átfutási idő 3 hét
  • danone
    Azt hiszem ahhoz nem is kell support
  • Terawatt
    Supportnak írsz ők át tudják neked írni az email címet.
  • sWbFII
    Én elkövettem azt a hibát hogy citromail-re regisztráltam és az istenért se akarom megkapni azt az emailt amiben a kódot kiküldik: "verify that you're the owner of this account, please enter the access code below"
    (nincs spam mappába és nincs semmilyen szűrő beállítva)
    Így nem tudok belépni sehogy.
    Csinálnék másik emailt, de már regisztráltam a cd kulcsot.
    Valakinek bármi HASZNOS ötlet?
  • PiszkosFred
    Nem a küldetés bugos, hanem az "adat" tűnik el félúton, vagyis inkább a szerver és tömeg esetében van valami gáz, amit kurva gyorsan javítani kell, nem a scriptekkel vagy egyéb küldetéshez tartozó résszel.
  • j0nNyKa
    ja ebből tuti lesz baj megjelenésnél, főleg nagyobb területeken - nem tudom elképzelni, hogy ne így legyen
    hát.. ja.
  • pitt
    Biztos lesznek bugos küldik, mindig adódik 1-1 hiba. Ez most még mindig beta, és annyit változott az előző két betahoz képest már most a játék, hogy öröm nézni, látszik, hogy törekszenek a tökéletességre, és dolgoznak rajta, nekünk csinálják. Te még messze vagy az igazi játékélménytől, 10-es szintig suttyomban, de a tutoriált csinálod, jó ha tudod.. :) A játék számodra még el sem kezdődött, ne add fel!
  • Munkie
    Nekem is volt jó pár ilyen. Relog olykor megoldja (olykor több relog, olykor 30 se). Remélhetőleg livera nem lesz ilyen, hiszen nem rohangál majd ekkora tömeg early acces során.
  • Sheltem
    Irigyellek...
  • Sheltem
    Srácok csak engem zavar hogy a legutolsó bétában is még van jópár bugos küldetés? Ilyenek mint, hogy nem éled újra a boss, nincs ott aminek lennie kéne, a sorceress nem kezdi meg az idézést stb ?
    Ott áll 4-5 ember folyamatosan és várják hogy megoldódjon a dolog és meg tudják csinálni a questet.
    Lvl7en 4 ilyen questem van..
    Tudom, hogy vannak itt elfogult egyének de engem rohadtul zavar, hogy az utolsó bétára se tudták ezt megcsinálni...
    így felmerül bennem hogy a véglegesben is lesznek hasonló dolgok dögivel...
  • pitt
    Fuhh.. egy óra játék után kijelentem, ez annyira jó lett, hogy mindjárt abbahagyom az egész bétázást. Sajnos eljutottam odáig, hogy megszerettem a beta karakteremet, rossz lesz lemondani róla, mint egy jó windows összeomlással elveszett mentések, olyan érzés lesz az élesnek nekiállni.
    Van rá némi esély, hogy aki végignyomta a három nagy béta hétvégét az kap majd valami kedvezményt később? Szokott ilyen lenni? Csak mert már tényleg nagyon azon agyalok, hogy nem spoilerezek le több részt.
  • j0nNyKa
    vagy mégegyszerűbben lehet letölteni előre beállított preseteket netről, aztán picit sem kell buzerálni
  • HyperManiac
    1.10 és 0.87 (az is volt eredetileg).
    A HRD Power 1.30 volt de az már eléggé erős volt nekem.
  • pitt
    Ezek aztán komolyan vették a legyen több lootolni való a terepen :D Lépten-nyomon le kell szálljak a lovamról :)
  • Munkie
    HDR-nél te milyen értékeket adtál meg? Alapot próbáltam, de valami zavarja szemem, de nem tudom mi. Szépnek nagyon szép, csak van mégis valami...
  • HyperManiac
    csúszka*
  • Running
    Akinek olyan problémája akad, hogy a launcher minden indításnál letörli a komplett játékot, az a következő letöltésnél az eso.exe-vel indítsa a játékot, ne a laucherrel.
  • HyperManiac
    Nem csószka van, be kell pipálni az effekteket. Alatta át lehet írni az értékét de én csak a HDR-nek írtam át. Egyszer belövöd és működik, nem kell buzerálni mindig.
  • Susarc
    hogy megy ez? huzgálod a csúszkákat találomra majd elindítod a játékot és ha nem tetszik megint húzgálod a csúszkákat és megint restart? nem macerás ez nagyon?
  • HyperManiac
    Ami idegesít, az az íj húrja. Nagyon vibrál sweetfx-el és anélkül is. A graphycs quality-t low-ra vettem, és minden alatta lévőt maxra. Így is szép de nincsenek pl páncél csillogások. Máshogy nem tudtam eltűntetni azt a vibrálást.
  • j0nNyKa
    igen, ne tévesszen meg a neve :)
    sőt van olyan része, ami jobban működik nvidiaval..
  • HyperManiac
    Szerintem sehogy. Nekem is napok amíg végigpróbálom :)
    HDR, Luma Sharpen, Lift Gamma Gain, Vibrance, Curves nálam most a nyerő.
    Radeon Pro-val csinálom. Megy ez nvidia vga-val is?
  • j0nNyKa
    hja, arra kéne rájönni, hogy játék újraindítás nélkül hogy lehet mókolni vele
  • HyperManiac
    Jogos, köszi az infót. Rettentően jó a cucc, iszonyat miket lehet vele csinálni. 10x szebb mint alapból.
  • j0nNyKa
    mindig mindenhol engedélyezik (tán 1 játék volt ahol nem), mivel nincs benne semmi hack - a vgad megjelenítését buzerálod szoftveresen, ennyi
    kb annyira hack, mint saját zenét nyomatni a játék mellett
  • Ubi™
    Semmi olyasmit nem csinal, amivel jatekbeli elonyod lenne vagy csalasnak minosulne.