24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
hááááááát ez mondjuk valahol a te.. nevezzük hibának, mert questből még így bugosan is több van, mint ami a szintekhez kell -
Nem csak a pvp nyílik ki, hanem a pve content szabadsága is. -
Nagyon tetszett a kommented, pozitív jólelkű srác lehetsz :)
Azonban, ha a "lvl10 után jön az igazi móka" alatt a pvp megnyílását érted, az az egy dolog ami soha nem érdekelt az mmokban. Végjátékban az insták, raidek, loot és a társaság az ami nekem fontos.
Lotro ban egyszer nem dueleztem, nem mozgat. -
Én nem fogom startkor megvenni a játékot...
Mindenképpen megvárom az első véleményeket és csak akkor amikor már csak 1-2 küldetés lesz bugos.
Azért valljuk be nem vagyunk elhalmozva annyi questtel hogy nem gond ha szintenként 2-4 quest bugos.
Legalábbis nekem 1-10ig az összes questet meg kellett csinálnom és még ígyis csinálnom kellett 1-2 szinttel az aktuális szintem felett lévő questet, hogy fejlődjek. -
mondjuk számtalanszor le lett írva a megoldás, de inkább ne olvassuk el, mert úgy megoldódna -
Még mindig van 2 felesleges kulcsom, akinek kell az írjon. -
sirdond #13107 nekem végre "lejött",de nem tudom elindítani... -
sajnos én még letölteni sem bírtam egésznap.kész vicc már felkúr :) webget failed meg nem jön mert egy fos. -
sirdond #13105 helló
bocs,ha volt már, annyi hsz érkezik,hogy képtelenség követni.
erre a hibára van valami megoldás?
"eso encountered a fatal error. (Error 12)
Description: Client Fatal Error"
egész napi szenvedésnek,meg letöltésnek ez lett az eredménye...
-
Berennior #13104 Utolsó bétának ez így eléggé "gázul" hangzik :D -
questek felét lehet kb teljesíteni
én elhiszem, hogy ennek csak egy része ténylegesen script para, egy nagyobb része simán a szerver hibája, de ettől nem lesz jobb így 2 héttel az éles előtt :) -
Üdv srácok ,videót szabad betenni? :) -
Berennior #13101 Miért, mi van? -
egyébként nekem konkrétan kedvemet szegte a játék mostani állapota
így nem akarok belépni -
aha akkor úgy látom nálam ilyen szar csak.köszi -
Nálam nem volt ilyen gond, az rendben ment aszerint, ahogy kiírtam FB-re és eshura. Azóta is simán belép, nem akar törölni, se tölteni semmit.
Én egy repairt rányomnék a versioninfo file törlése után. -
az enyémre is reagálhatnátok valamit légyszíves -
Hát, amilyen minőségű most a béta, épp' az is lehetne. Összesen nem volt annyira instabil és bugos az elmúlt 3-4 alkalom, mint a mostani hétvége. T-2 hét... ugyanaz a hiba fordul elő mindig, csak más és más helyen. Ha ezt megtalálnák és orvosolnák, nem sértődnék meg :) -
Munkie #13095 Ez nem T-Wow szeró, bocs. :D -
Berennior #13094
-
A Zenimax jobban teljesít! Eso béta 110%! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Party Hard #13092 Na zsír
Akkor várjuk a tört szerót vagy szerzek új munkát.
Nektek meg jó játékot -
amúgy én azt nem értem reggel óta próbálom tölteni már 3x megált a letöltés webget faileddel.és akkor újra az egész most mi a faszért?kezd felkúrni.sehol nem tart még mindig az egész.szarul is jön -
*milyen *lesz, *megúszós, és nem neked való, fizetni kell érte, havonta -
lődd be a hotkeyt a ki-be kapcsoláshoz, látni fogod -
Állíts be splitscreent ha nagyon nem látod, plusz a radeonproból indítsd el a játékot a biztonság kedvéért. Ja és az FXAA legyen bekapcsolva valamilyen értéken mert csak akkor működik!. (Ne legyen off) -
Berennior #13087 Bővebben, hogy miért értelmetlen staffokkal?
milyen fegyverkombinációval lenne érdemes? -
Party Hard #13086 És a játéknak mien dijazása lessz?
Esetleg lessz valami kibuvó vagy olcsón meguszós lehetőség? mint pl a LOTRO ban? -
Susarc #13085 ez most szebb?? esküszöm nem nagyon látom a változást:D -
Susarc #13084 -
Jelentkezz be az oldalon/regelj és ezt a kódot redeemeld: 4GPYRYD4DHRYRP5R4KH9. Miután megtörtént már le tudod szedni a játékot. Have fun ! -
Tess:) -
Party Hard #13081 Üdv
Lehet hülye kérdés lessz de jelentkeztem béta teszternek és kapom is az emaileket, hogy csatlakozzak de sehogy sem akarja kidobni a letöltő linket.
Felvilágosítana valaki? Vagy némi segitséggel tudna szolgálni? -
Mindezek ellenére lehet heavy-be sorciskodni csak pont staffokkal semmi értelme.) -
Szerinted?:) Ezt bukod. Ha már használod a calculatort akkor miért nem használod?:)
14% al kevesebb magicka minden spell
28% mana regen
56% spell res.
10% krit
42% spell pen. -
Susarc #13078 ááááá az az! thx -
sweetfx tabon le kell görgetni, és import gomb, ha erre gondolsz -
Susarc #13076 a PRESET-et hol kapcsolhatom be a Radeon Pro ban?? -
Berennior #13075 A délelőtt folyamán feltettem egy kérdést, de nem kaptam rá választ.
Készítettem egy Battlemage buildet, itt a link: t7.hu/15v9
Lehet valamilyen hátrányom abból kifolyólag, hogy nem light armort használok hanem heavy armort? nem lesz gondom a magickával?
-
Emlékeztet a warhammerbeli ork katapultra. Miért nem csinálták ők is majmokkal? Sokkal praktikusabb mint az a bazi nagy katapult.