24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Azt én sem értem, hogy szövetségesre miért lenne tiltva. Szerintem végül nem lesz. Ettől függetlenül van akinek a játékélményhez a rejtélyek izgalma ad hozzá és van akinek erre az excel táblázatokra van szüksége. :) -
Ugyanígy gondolom én is. Helyzeti, taktikai előnyt adó dolgokat ne láthassunk a másikról. HP bőven elég. Az is utalhat már pár dologra. -
cain #13517 rendben. nem mondom, hogy nem tudnék vele vitatkozni, de fogadjuk el, mint kiindulási alapot. nem rendelkezem teljes információval az ellenségről, pont.
amit viszont nem tudok elfogadni, hogy cyrodilon kívül, meg úgy általában csapattársra miért érvényes ez ugyanúgy, mint ellenségre.
és kérlek, tegyük félre a pókert, a mátrixot, és a hülye hasonlatokat azoknak, akik nem eso-t szeretnének játszani, hanem pókert, és matrix online-t. -
Eksz #13516 Nincs itt semmi gond, 3 debuffot a konnyuseg kedveert mondjuk 3 ellenfelen mindenki tud fejben szamolni. -
Így kellett volna már eleve, hogy ne lásd az ellenfél magickáját és a stamináját. Pont ez az egész lényege, hogy ne tudj előre semmit az ellenfeledről, ne tudj előre kalkulálni, hogy mennyi támadást vagy varázslatot tud ellőni a célpontod, vagy tud e blokkolni vagy sem, legyen meglepetés és akció-reakció.
Pókerezni sem úgy ülsz le, hogy látod az ellenfél lapjait. Tudod, mennyi zsetonja van, tudod, meddig húzhatja nagyjából, de a lapjait nem látod. -
nomiss #13514 With new API,we can see the % of Health Enemy?
And the "execute" message, does it work?
Yes, only Magicka and Stamina doesn't work anymore.
igy egy kicsit jobb...csak egy kicsit -
cain #13513 :) cyphernek van inputja. hogy ezt milyen formában jeleníti meg, az az ő választása. nekünk most egy csomó mindenről nem lesz, és nem azért, mert ezt választottuk. :( -
Lengyel2 #13512 :) Nekem erről a kijelzős/add-onos vitáról az a jelenet jut eszembe a Mátrixból, amikor Cypher képernyőjén fut folyamatosan a Mátrix kódolva, és ő azt mondja, hogy már annyi ideje nézi, hogy már nem kódokat lát, hanem szőkéket, barnákat, vöröseket... Szerintem ha valaki pár hónapig nyomatja a TESO-t, eldobhatja az addonokat, mint a szennyes ruhát, mert már a szeme sarkából látni fogja, hogy érzi magát a másik player, mire készül, mekkora erővel, mit reggelizett aznap stb... -
Johika #13511 En csak a medvetol, tole meg chuck norris is fel. :D -
cain #13510 jöhet a lololol -
nomiss #13509 YES: own damage/healing value and name
YES: incoming damage/healing value
NO: not who, what, type incoming damage/healing
NO: non-character sheet data: no specific resistances, spell penetration, critical damage bonus
NO: no non-long term or permanent self buff durations (buffs longer than 30s), no self buff icons, no egg timers (yet even Morrowind and Oblivion TES games had buff durations)
NO: no way to know the detailed scaling of abilities
NO: no way to know what abilities are broken
NO: no way to know what abilities are imbalanced
NO: no way to know what combat playstyles are most viable
NO: no way for healers to know what/when to Cleanse/Efficient Purge/manage HoTs/manage special abilities (very costly spells). -
Olvassa el mindenki pls a changelogot, mielőtt túl messzire távolodnánk az egyébként annyira nem vészes valóságtól... :) -
csimposz #13507 Én néha meg is ijedek játék közben, ne mondja senki h nem :))
Szerintem bármilyen lényen látszódni kell valahogy a sebződésnek akár mitológiai akár nem. Vagy hülyeség? Végül is nem én sírtam az ütközésvizsgálat miatt sem... ha innen nézzük a dolgot, akkor minek is akar akárki is bármit egy játéktól, hiszen ez nem a valóság, a készítők azt csinálnak amit akarnak... -
Nem nyilvánvaló, hogy ellenséges játékosról van szó? LOLOLOL -
Munkie #13505 Én azért egy vérfarkastól is kettéfosnám magam. -
Ubi™ #13504 Na tessék, máris terjed a hülyeség... -
akkor viszont vegyük ki a khajitokat a játékból, mert ha az életben szembe jönne velem egy, kurvára megijednék. -
cain #13502 eddig mire is voltunk rákényszerítve? -
csimposz #13501 Másik HP-ját azért illik láttatni, mert azért az életben is ha valakit nagyon megvernek azért az máshogy fog festeni, mint aki kapott egy pofont. Valamilyen szinten megállapíthatónak kell lennie hol tart. -
nomiss #13500 én bevállalom szeretek használni pl dps metert , ettől miért vagyok kényelmes és miért nem tehetem meg itt ? -
cain #13499 bocs, már közben másik választ írtam. -
cain #13498 hazudtam. healthet igen. csíkot.
buffokat, debuffokat nem. semmilyet. csak a rajtad lévőket látod, és abból is azt, ami 1 percnél tovább tart (egzaktul: az api csak a long-term buffokat listázza). -
Nem noob, csak baromira el van kényelmesedve mindenki. Így legalább figyelni kell, és nincs senki rákényszerítve semmiféle addonra. -
Munkie #13496 Ezt a logikát követve, nem nem látod. Semmi közöd hozzá!
Sima HP csík (százalékkal, ha csak nem valaki olyan droid hogy ránézésre megmondja) igenis elvárt. Ez nem FPS, hogy ne lásd a másik életét. -
Ubi™ #13495 Ki a jó isten mondta neked, hogy nem látod a HP csíkot sem? Abból nem tudod kitalálni, hogy most a halálán van vagy meg se karcoltad? Ne terjesztd már a hülyeséget légyszives. -
cain #13494 BINGÓ! -
nomiss #13493 de saját raidbe groupba lévőket sem látod ? -
cain #13492 healelni is király lehet ám így. -
Munkie #13491 Sok b*zi aki addonnal ütött RF-eket
-
nomiss #13490 ettől aki szereti ha vannak addonjai még nem járókeretes noob....én nem szolok meg senkit sem azért mert nincs adonja és nem is illetem jelzőkkel , jó lenne ezt másnak is tiszteletben tartani....
én nem tudok úgy egy játékot elképzelni hogy nem tudom összehasonlítani az új fegyom mennyivel sebezz többet stb , bár talán ez az egy dolog bent maradt hogy saját sebzéseinket láthatjuk továbbra is .
-
Munkie #13489 Hát ha még a HPját sem látnád (gondolok itt egy sima piros csíkra), na az aztán jó is lenne. :D Az oké, nem látod mennyi magickából gazdálkodik, mennyi staminája maradt mondjuk CCből kijönni. Oké ezeket elrejteni. Na de a HP-t? Ugyanmár. :D -
Tudod mire értem az extrát. A másik játékosnak a tulajdonságaira nevén kívül. Nagyobb élmény, ha nem látod mit tud a másik, mennyi HP-ja van stb. -
Munkie #13487 tudom, én is említettem ezt a problémát, pont ezek révén. mondjuk kifejezetten PVE környezetre gondoltam, de tény, PVPben ugyanúgy must-have. Legalább egy százalék. Pont telibekakilom , hogy tizedes pontossággal tudjam az értékeket. Százalék. That's all I want for christmass! -
Szörnyű, meg kell tanulni játszani, nem lesz egy addon ami a pofádba nyomja, h most castold el hülyegyerek. -
cain #13485 kiváló. execution spellek (n% alatt nagyot sebez, felette felét sem) felesleges elcastolása in-dul...! -
Munkie #13484 csíkot látsz, értéket nem... tudtommal -
cain #13483 hát ez az, kinek mi az extra infó... nekem pl. az, hogy látom egy random (nem saját) karakter teljes stamina/spell penetrationje/stb. hogyan adódik össze, numerikus értékekre lebontva. ilyen perk +ennyi, olyan enchant +annyi, szumma emennyi. ez extra. de hogy ne látszódjon semennyi... még az sem, hogy a halálán van, vagy teljes healthen... egy hc open world pvp játékban még meg lehet indokolni ekkora méretű orosz rulettet, de az eso se nem hc, se nem open world pvp. -
mondjuk egy skill slotért cserébe infódömping, üveggömb:D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cain #13481 alanyi jogon. :P -
Pl ha rajtam múlna, én kivenném az eredeti szintek kijelzését is Cyrodiilban, mert így tudom, hogy level 10-ről felskálázott játékost könnyebb ellenfél - a legtöbb esetben - a kevesebb megszerzett SP-k miatt (kevés passzív, kevés képesség, stb), mint egy veteran rank 5 ellenfél.