24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
én emlékszem valakire, aki a 3. szigetre nem tudott átjutni :P -
Nephin #13558 Bocs a spamért, de ezt nem hagyhatom ki: Fred, NINCS BOCSÁNAT! :D -
Nephin #13557 Hmm. Tényleg ennyien nem találták a kezdőszigetre visszaszállító NPC-t? Lementem a kikötőbe és ott állt, vagy csak mázlim volt? -
Nephin #13556 És itt nem konkrétan erre az AMA-ra gondolok, hanem a posztjaira általában. :)
Köszi a fordítást, Fred! Baromira kíváncsi leszek arra a NB változtatásra. -
Nephin #13555 A hölgynek jók a kapcsolatai + szerintem csak az arc egy naaagy team előtt (akár még fejlesztői crossmemberekkel is) :), mert egyedül ilyen sebességgel ennyi mindent képtelenség lenne összerakni. Viszont remek infóforrás. :) -
HyperManiac #13554 Kitöröltem azt az e-mailt amiben a game key volt.. Az accomnál ott van hogy purchased game TESO, de hol tudom megnézni (ha meg tudom) a kulcsomat? -
Nincs mit. Ilyen van akkor a hölgyet figyeld, mert még a livestreamek után is 15 percel már sokszor kint van az összefoglaló.
-
Ezzel tényleg egyszerűbb volt, köszi! :)
Összefoglalva az érdekesebb dolgokat -
"For the future, we’ll be paying close attention to what players ask for whether it’s sport style PVP, Arenas, or adding more Keeps to Cyrodiil or different campaigns. That’s the beauty of continually supporting E.S.O. after we ship! =)"
Az Oblivion egyik legjobb része volt az Aréna, és az ottani küzdelmek a fogadással együtt. A WoWban is marha jó - én legalábbis élvezem - a Brawler guild féle meccseket. Hátha az ESO-ba is bekerül idővel egy ilyen fícsör, akár mobok ellen, akár játékosok ellen. Bár, a duelt nagyon nem akarják az ESO-ba, de attől még Aréna lehetne.
Lovastornára, főleg dárdával, amire a c64es Defender of the Crown óta várok, arra gondolni sem merek. De lehet kreálok pár ezer emailt, és elkezdem bombázni őket az ötlettel, hátha... -
A mechanika nem rejtélyes, ne is legyen. Egyetértünk. Rejtélyes az legyen ahogy az ellenfelem játszik. Sokkal nagyobb élmény és izgalmasabb. És Ő se lássa, hogy én hogyan gazdálkodom és mivel stb. -
Tyrpak #13549 Olvasom AMA-t:
- Dunmer racial javítva, úgyhogy nyerő a dunmer DK. :)
- Csapatban a phasing és a küldi objektívák nem lettek javítva. :( -
Ez elkerülte a figyelmem. Sry. Viszont máshogy van írva mint ahogy én írtam, szal "mégis új". ;P
-
http://www.elderscrolls.hu/patch/0182.html :) -
Munkie #13546 Benne van a patch notes ba. Onnan másoltam még én, reggel talán?! -
Dehogy linkeltek reggel ilyet. :) ~1 órája volt az AMA és onnan szedtem. 
ˆ Tyrpak: Nagyon imádom amiért hamar kirak minden újdonságot szépen összeszedve. -
Tyrpak #13544 Van más is úgy vele, hogy ebben az a legjobb, hogy
Dulfy!!! -
Ezt már linkelte valaki reggel. Örültem, az "underlying" kifejezésnek :) -
ESO Reddit AMA Summmary -
"We found the underlying problem that caused that series of bugs (similar problems across a wide variety of quests) that made the last beta frustrating for players and those fixes will show up on PTS on Monday and will be live for early access. We're pretty sure we found all of them, but we will remain vigilant and will fix anything else that may crop up." -
Lehet megvárom, amíg Thavie összeszedi, és lefordítom oroszból :) Na mindegy, igyekszem, aztán majd kiderül. -
ha jól számol ez a szar javascript, akkor 9 nap, 16 óra múlva game on :) -
Nephin #13538 Én kombinálom a kettőt (normál oldal + userek), kicsit kaotikus, de működik. :) -
Nephin #13537 Aha. Sajnos nem ottani éjfélkor kezdik, csak reggel. -
Igen. -
Hát, szerintem megyek VV-t nézni, mert nincs az az isten, hogy összeszedjem ebben a káoszban a fontosabb infókat... Ha valakinek van ötlete, szóljon. User track oké, csak b*sznak idézni a kérdést, úgy meg nehéz. Ilyenkor nem elérhető egyetlen kolléga sem, tipikus... :) -
jól értem, hogy helyi idő szerint 30.-a 13:00? -
Munkie #13533 Rakd 00:00:00-ra, hátha megesik rajtunk a szívük. :) -
Nephin #13532 Az 5 naposra. :) -

most a számlálót melyikre lőjem a 3ból .. ? -
For 5 day early access:
North America (East): 7:00 AM EDT, Sunday March 30th--
UK/IE: 12:00 PM WEST, Sunday March 30th--
Central Europe: 1:00 PM CEST, Sunday March 30th--
Sydney, Australia: 10:00 PM AEDT, Sunday March 30th--
Singapore: 7:00 PM SGT, Sunday March 30th --
For 3 day early access:
North America (East): 7:00 AM EDT, Tuesday April 1st--
UK/IE: 12:00 PM WEST, Tuesday April 1st--
Central Europe: 1:00 PM CEST, Tuesday April 1st--
Sydney, Australia: 10:00 PM AEDT, Tuesday April 1st--
Singapore: 7:00 PM SGT, Tuesday April 1st--
...and for launch:
North America (East): 7:00 PM EDT, Thursday, April 3rd--
UK/IE: 12:00 AM WEST, Thursday, April 4th--
Central Europe: 1:00 AM CEST, Thursday, April 4th--
Sydney, Australia: 10:00 AM AEDT, Thursday, April 4th--
Singapore: 7:00 AM SGT, Thursday, April 4th
-
háháh köszi, tudtamén! :DDDDDDD -
*Segítségedre siet * To be honest láttam, hogy van ilyen odafent, de nem néztem meg , így meglepődtem.(oblivion, skyrim megvolt, minden szart végig jártam,elolvasgattam, így annyira nem éreztem szükségességét)
-
Mondjuk ismerve a tényt, hogy senki sem olvassa a fejléc dolgait, éppen nem árt bedobni a TTT linkjét azoknak, akik érdeklődnek a TES világa iránt. -
boldogságosjóisten -
hihih lol
Most azonnal jelentkezzem, aki még nem olvasta el, és nem kattintott rá! help!!! :D :)
-
Újra feltaláltuk az oldalt.
-
Az remélem világos, hogy kb egy éve ott van a fejlécben is szép nagy betűkkel :D -
Tudom, van sok oldal ahol TES történelemről lehet olvasni, de a logoutos cikk egész emészthető volt számomra. Ha valaki még semmit nm tud az MMO hátteréről, nosza ugorjon neki. 

-
cain #13521 én meg pve-ről sry. minden szentnek maga felé hajlik a keze. :)
@yesname: a történet lehet rejtélyes, sőt, de a mechnika ne legyen az. a játék attól nem lesz nehezebb, csak frusztrálóbb, és random. -
PVE szinten, a társakkal szemben teljesen jogos a felháborodás. Ezt aláírom, sosem vitattam, sőt, szerintem sem kellett volna kivenni pve szituból azt, hogy lássam a társaim "felkészültségi" állapotát egy-egy pull előtt. Én végig a pvpről beszéltem, az ottani ellenfelekről, célpontokról, ha ez nem lett volna világos eddig, elnézést.