24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Itt európában a bruttó órabér annyi mint a játék havidíja:P:D -
Szerintem úgy vannak vele, hogy a kelet-európai lovasnépeknek teljesen mindegy.
-
ahahah :D -
Visszataszító ez az árazás. -
CEST-ben írták a redditen.
Central Europe: 1:00 PM CEST, Sunday March 30th-- -
Nephin #13635 Vissza, CEST-t adtak meg, bocsi. :D Meg vagyok keveredve. -
Nephin #13634 :D
Egyébként... a kezdést itteni idő szerint CET-ben adták meg, de jövő vasárnap már CEST lesz itt (nyári idő),tehát esélyes, hogy nem egykor kezdődik hivatalosan, hanem kettőkor... -
Ha már íjak, vadásztam velük ufókra is :) Bár - sajnos - utólag kiderült, hogy csak egy pozícióhibás gombának volt a kalapja, na de hát az ember sose tudhatja ezt előre, ugyebár...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SANTANTICA #13632 Na az jó jel, ha jelezték, hogy nem vagy elfelejtve :)
Bízom benn minden rendben lesz :) -
Nephin #13631 Április 6-ig van grace period, addig csak megjön. :) -
Sir Critical #13630 Nekem egy magyar játék-webshop (az egyik konzolos :)) azt írta, hogy jövő héten kapom -
Sir Critical #13629 Jól hangzik, meglátjuk -
SANTANTICA #13628 Apropó...volt arról szó, hogy pontosan mikor küldözgetik a végleges kódokat?
Mert vacak lenne ha indulás napján derülne ki, hogy: "Sajnáljuk de előre nem látott technikai okok miatt, nem tudjuk a kódokat kézbesíteni." szövegek lepnék el a postaládákat. -
livekodok-on tuti jó áron lesz, ő gbpben bizniszel -
Sir Critical #13626 Hacsak félre nem számoltam, nekem ebből az jön ki, hogy GBP-ben érdemes játékidőt vásárolni. A kérdés az, hogy nekünk lehet-e majd ilyet? Mert persze az EUR messze a legdrágább a 3 lehetőség közül...
-
tessék -
HyperManiac #13624 Jonnyka van olyan screenshotod íjász karakterről hátulról amikor a hátán van az íj? Valamire kíváncsi vagyok. Ha van betolnád ide? -
HyperManiac #13623 Jogos, kicsit megkavarodtam mert azt írták, a béta account lesz a retail is, főleg akik hozzáadták már az előrendelt kulcsot. A billing historynál meg ott van a béta kulcs és a retail kulcs. kkor eszméltem rá hogy az acc ugyanaz, nem a kulcs :)
mert hülye azért nem vagyok (csak amikor kell)
-
-
Di3Hard #13621 Gondolom inboxok. -
Ezek szerint. :) Én passzoltam. -
mondjuk érdekelne hogy hol kerested, ha ott nem :D -
HyperManiac #13618 Látod hogy tudják a választ.
Köszi akik válaszoltak. -
Billing history. Csak kicsit szét kell nézni. -
Ez talán a harmadik hogy kérded. Szerintem az elsőre is válaszoltunk volna ha tudtuk volna. ^^ -
Munkie #13615 Billing History? -
HyperManiac #13614 Kitöröltem azt az e-mailt amiben a game key volt.. Az accomnál ott van hogy purchased game TESO, de hol tudom megnézni (ha meg tudom) a kulcsomat? -
Majd a nem preorderesek könnyéből csinálunk teát jövő vasárnap.
-
Én is erre tippeltem, de azért az elég nagy fail lenne, főleg hogy most már mindenkit felcsigáztak :D kb Mint mikor egy jó csaj odamegy hozzád és és és megkérdi a haverodnak van e barátnője :D -
Sir Critical #13611 "WoW példa:
PVP területen megyek, majd puff meghalok, mert bekaptam két akkora maflást - castertől -, hogy mukkani nem tudtam. Amíg futok vissza a hullámhoz, a recountból kideríthetem, hogy:
- ki ölt meg, névszerint
- mivel ölt meg (spell neve)
- és hogy ölt meg (miket nyomott sorban, mi crittel, mekkorát, stb.)"
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha valamelyik fejlesztő említett volna egy olyan "feature"-t, hogy halál után kapsz 5 (?) tippet/utalást/"logot", hogy hogyan haltál meg, miért haltál meg, és hogyan tudnál nem meghalni legközelebb. -
Munkie #13610 Egyetértek. Én is kaptam, de szerintem is csak szabvány mail. Ezt az egyet már végképp elnézi nekik mindenki, így alig 1 héttel a launch előtt. :d -
Munkie #13609 Nem, ez PTS (Private Test Server), ahova csak pár kiváltságos emberke kerülhet be. -
Mit tettem? Ne bánts. 
Remélem nem lesz már semmi. Szerintem csak lusták voltak átírni a körlevelet és a kérdőív volt a lényeg.
-
Yodu #13606 Akkor ez csak egy video a játékról és most játsza le a lány ? -
én is kaptam ilyen levelet! -
Munkie #13604 Te aljas, te mocskos, te... én meg már nyitottam volna meg...
-
a-a -
Yodu #13602 Ha jól látom akkorez egy Beta teszt ?
Miért nem tudok belépni az én accommal ? -
"MEGJELENÉS: 2014.04.04, UTOLSÓ BÉTA: Nincs több?"
:D érdekes... lehet lesznek ilyen free content tesztek, vagy hát azt nem tudom elképzelni hogy beraknak jövőhétre még egy bétát -
"Thank you for participating in The Elder Scrolls Online Beta Test on Friday, March 14th. Keep an eye on your email box for invitations to further test sessions. "
Húsz perce jött a levél. Hova mi ki hol miért minek?