24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• j0nNyKa
    hát most így ő csak tájékoztatást ígért (ami ezek szerint elmaradt)
    nyilván az early accesshez.. elő kell rendelned náluk / nála a cuccost :)
  • Nephin
    Szerintem beszélj vele és mondd meg neki, hogy neked előrendelve kellene, early access-szel együtt. Még van rá egy heted.
  • pitt
    Ezt a káoszt, köszönöm h szóba került :)
    Nem akarom a bolt nevét írni, de PC-re kell nem konzolra, csak így szoktam hívni. :)
    A weblapjukon az van, előrendelés esetén jár az EA stb... most már teljesen nem értem mit jelent az előrendelés így. Úgy gondoltam így hogy kb 1,5 hónapja jeleztem h kellene a játék, csak tájékoztat a fejleményekről (gondoltam kapom majd a kódot ha ők is kapnak). De ezek szerint már régen kapnom kellett volna? Full nem értem ennek a menetét már.
  • Barbosa
    Konzolos? Neked is arra kell? Mert az csak valamikor nyáron jön.
  • Nephin
    Ha megjelenéskor ad, akkor nem lesz early accessed. Miért nem rendeled meg valahonnan digitálisan?
  • pitt
    Én szóltam a konzolos havernak, hogy vennék TESO-t, azt mondta, okay, szól ha megjelenik, nem kaptam semmit. Kellett volna? Mert akkor rákérdezek.
  • Nephin
    Nem kaptad meg az EA kódodat?
  • pitt
    Meg jelenjen meg a játék.. :) engem már nagyon idegesít hogy még mindig nincs a kezemben. Nem lesz ebből early access, max aki kódot vett..
  • MrDevil
    jaja csak győzzük kivárni
  • Nephin
    Aha, jó hosszú lesz most. :)
  • Count Adyn
    Jövő hétvégén akkor lesz béta?:D
  • HyperManiac
    Na kidobott és nem is enged vissza :S
  • MrDevil
    Lehet most játszani egy ideig :D
  • SANTANTICA #13667
    Komoly adag jön. Van akinek végzett?
  • PiszkosFred
    Hja, tesztelik az overflow szervert, amit a launchra lőttek fel.
  • TDC Geronimo
    legalábis launcher ezt mondja
  • TDC Geronimo
    Megy a beta most amúgy...
  • SANTANTICA #13663
    Jaja, updatel :)
  • PiszkosFred
    Valamit frissül, nem kevés giga csorog lefelé már vagy fél órája. Csak remélhetjük, hogy a fixek mellett jutott idő a launchert is rendbe tenni :)

• MrDevil
    jó is az a nkór nevű videótéke
  • Terawatt
    Asszonnyal elmegy az ember moziba 2-3x és jeggyel,menüvel otthagyod a gc árát. Tanulság: éljen a kalózkodás és az otthonmozi, spórolj az asszonyon.
  • warcat
    Csak gyorsan visszanézve látom,hogy a gamecardról/havidíjról volt szó.
    Ha csak egy hónapot veszel,az a legdrágább általában,szerintem a WoWnál is 14.99 euró.Ha többet fizetsze be egyből lehet spórolni,két hónap 13.99/hó,
    3 már "csak" 12.99x3
    A másik a gamecard:idehaza az áremelés után már csak 7 -7.5 k felett láttam mostanában,viszont korábban volt 6.xért
    Ugyanakkor pl g2a-n 21.9 alapból,amit akcióknál majdnem le lehet szorítani egészen 20 euróig(60nap ugye)
    Nem tudom,hogy hozzák össze,de pl ha az amerikai gamecard nem lesz régiózáras,akkor biztosak lehettek benne,hogy kapható lesz.
    A végső érv meg a szokásos: ha mindennap játszol vele,ez még mindig,nekünk is rém olcsó szórakozás ám napokra lebontva.
  • MrDevil
    Én is dollárért vettem GMG-ről ;) nincs abban semmi bannolni való :D minek fizessek többet
  • LadyWhox
    De! Akkor TE csííter vagy! Az Isten, és az Anyaszentegyház nevében Kiátkozlak TEEEE..! (Izé..asszem sok volt a film :S ) Vagy legalábbis Le fog súújtani a BANHAMMER! Neked véged! Gatter, neked mázoltak.
  • danone
    Nics hát,ráadásul én Észak Amerikai GreenGaming kuponnal vettem meg a játékot és semmi gond nem volt vele.
  • Terawatt
    Egy ilyet promot eltudnék képzelni Esohoz is: Khajiit cicalányok párnacsatáznak lenge öltözetben :3
  • pitt
    Én is kérdeztem a konzolboltos havert, azt mondta még mindig nem tudni mikor jelenik meg a játék (március, talán április). A végén mindenki játszik aki startkor vásárol, az előrendelők meg várhatják a postást :DD
  • SANTANTICA #13653
    De ott minek proxizni mikor minden eleve fontban van?
  • j0nNyKa
    és a 2 dolognak az a köze egymáshoz, hogy... ?
  • Szaruman
    Pl gmg-n le van írva, h a proxyzásért ban jár.
  • j0nNyKa
    csak én nem látom, hogy miért járna érte ban? miről beszélsz pontosan?
  • PiszkosFred
    A rendszer szempontjából teljesen mindegy, hogy ki hol, melyik viszonteladótól veszi a kódokat. Nincs régió zár, se régiókénti megkülönböztetés a kódokat illetően. Megveszed, redeem és kész. SWtOR, WoW, GW2-es gemek, akinek volt esze eddig és tudod neten fizetni CC/PP/stb-vel, az eddig is olcsón vette a prepaid cuccokat. Nem hiába egyre népszerűbbek ezek a shopok, lásd csak az elmúlt 2-3 hónapok itteni kommentjeit is, az ajánlott beszerzési helyek 99%-ba külföldi webshop (gmg és társai).
  • Szaruman
    Ha nem jár érte ban, akkor sztem én is ezt az utat fogom választani.
  • PiszkosFred
    De 2014-et írunk, dugig van a net olyan webshopokkal, amelyen keresztül bármit bármilyen pénznemben megvehetsz. Biztos, hogy lesz lehetőség 90 és 180 napos kódokat venni fontért, vagy dollárért. Az euró itthon ennél csak szarabb lesz, ha az orosz-ukrán helyzet úgy alakul - márpedig úgy fog -, akkor a focivébét nyáron már 350-es euróval fogjuk "élvezni".
  • Szaruman
    Az, hogy fontban pl 20%-kal olcsóbb. Nem az zavar, h szar a forint (az is, de hát rájuk szavaztam, szóval azzal kapcsolatban kussolok^^), hanem h az euroban fizetők megint szopnak.
  • Johika
    En szivesen fizetek 14,99-et forintban. :)
  • darth devil
    Mi visszataszító benne? Teljesen normális ár. Sőt, 1 Month 30 days €14.95 a month, tessék eve online előfizetés hivatalos oldalon.

• PiszkosFred
    *senkinek sem
  • PiszkosFred
    Hát, még ez esetben sem megy senki a falnak, ha egy "fél napos melóval" meg is van a havidíj.

Arról nem a világ fejlesztői/stúdiói tehetnek, hogy ami nálunk "visszataszító" összeg, az nyugaton egy olyan nagyságú borravaló, amelyet a legtöbb pincér gúnyosan visszaad (kis túlzással). Itthon ennél még szarabb lesz a helyzet, választások körül mindig nagy a káosz, lesz itt még olyan euró árfolyam, hogy ehhez nem kell hülyeséget nyilatkoznia sem :)

Fontban kell fizetni, vagy dollárban, és kész.
  • Szaruman
    Hát 'itt' európában a bruttó órabér kb az 1/4-e.