24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Chat bubi elvárás vs valóság 
-
Elméletileg az EU mappa lesz a nyerő. Másik az US régióé. -
titani #13718 Hali
a 3 napos Early access kezdésre melyik mappa marad ? /merthogy 2 van/
1: The Elder Scrolls Online
2: The Elder scrolls Online EU
most patchelt 3,6 GB-ot , így 30,2 GB mappánként /ami sok az sok :D/
lehet törölni a sima mappát , és marad az EU-s ?
vagy várjuk meg a kezdést?
-
Álreg lebukott. Az lett volna a ciki ha az "IMaga az Isten " lett volna.
-
csimposz #13716 jaah eszembe sincs erre figyelni, véletlen hogy kettő van, aztán éppen melyik jut eszembe azzal jövök. -
SANTANTICA #13715 pl:
Documents/Elder Scrolls Online/liveeu/AddOns/Elso_Addon
Documents/Elder Scrolls Online/liveeu/AddOns/Masodik_Addon
Documents/Elder Scrolls Online/liveeu/AddOns/Harmadik_Addon
"Addons" mappa alapból nincs, neked kell létrehoznod.
Vagy használod a miniont, amivel manageled és frissíti is az addonokat.
http://minion.mmoui.com/ -
Érdekes. Nem kapkodják el, de ha időre megvan akkor nincs para. -
Nephin #13713 Oopps, nem logoltál át... :P :D -
csimposz #13712 Köszönöm, rendes tőled!
Haver azt mondja képben van s kapom majd, most még nincs :) Ezek szerint nekik még nem jött, vagy nem osztják. -
Addonok -
HyperManiac #13710 legyen szíves valaki leírni, hogy kell addont felrakni. Ez a minimap addon engem is érdekel. -
Vihar előtti csend. Már ilyenkor egy hét múlva Molag Bal szolgáinak seggét fogjuk rugdosni.
-
Ubi™ #13708 ZrMiniMap -
Nephin #13707 Szerintem hülyeség. -
Nephin #13706 Lehet, hogy rosszul emlékszem, nem foglalkoztatott a kérdés, csak valamit olvastam róla valamikor. :) -
szerintem csak nem tudta miről beszél :D másik kódot nem tudsz használni mert azt írja invalid, szóval nem hiszem, hogy küldenének még 1 kódot csak az explorer tartalommal -
hogy tete oda a térképet a srác? -
SANTANTICA #13703 Azt akkor már minek ? :)
A lovat lehet majd külön is venni.
Pont a kezdés előtt lenne értelme egy upgrade lehetőségnek (+2 nap pre) -
Volt még egyik nap levélváltásom egy boltal, és azt mondták, hogy az early acces kódban amit küldtek abban nincs benne az explorer dlc, ha ez igaz, akkor az elég szopó. Valaki remélem cáfolni tudja. ( Szerintem hülyeség, miért ne lenne benne hamár preordereseknek jár csak) -
Nephin #13701 Negyedikétől lehet, ha jól tudom. -
Ja tegnap sikerült kipróbálni az új buildet :D örömmel jelentem az a jó pár quest ami bugos volt most sikeresen teljesíthetővé vált :D -
SANTANTICA #13699 Azért kihagytak egy ziccert.
Ha valaki most akarna upgradelni simáról impre nem teheti meg :( -
Dehogy.
-
9.935 perc még 
-
nekem is van egy early access kódom akinek kell írjon privit :D -
yay átlépte a számláló a 7 napot :) -
tényleg kaptál privit Tattoine válasszal? -
Nekem van egy előrendelői kulcsom amit nemrég kaptam. Ha minden kötél szakad oda adom. Én már megvettem digiben. :) (Csudálatos kvízemre mindenki Tatooine-t írt, így senki nem nyerte meg.
)
-
Johika #13692 Ez a dobozos itthoni elorendeles. Digitalis nekem is megvan mar feb. 15.-tol. :)) -
én február 3-án vettem, aznap be is regeltem -
Johika #13690 Cdgalaxisnal marc. 18-tol lehet elorandelni, aznap kuldtek is a pre kodot. Szerintem tobbi hazai bolt is akkor kapott. -
pitt #13689 Lehet rosszul fogalmaztam, nem imperialt, csak nekem úgy jött le (ezt is lehet félre értettem), hogy elvileg nem csak kódot kapok, hanem polcra kitehető tokot is a képek alapján. És 10 alatt barátiba nekem. A haver rendes gyerek, nem akar átverni, csak rengeteg a melója máshol is, s gondolom nem vágja fejből az összes játékkal mi van, és kicsit elbagatellizálta a kérdést. De szerintem akkor holnap már kapom is a kódot ha van nekik. -
LadyWhox #13688 Tyű! Akkor ezek szerint te 13k alatt kapod meg az Imperial verziót? Az jó, ha ezt tudom :P -
Nephin #13687 Hűha, szerintem keress másik boltot, kb. hónapok óta tudni, hogy április 4. a megjelenés hivatalosan, az early access pedig 3-5 nap... -
háááááát, végülis azt árulja, amit ad, max hülyén fogalmazza meg :)
ő early accest ad, te early accesst fizetsz ki
én pl már az egészet kifizettem egyben rögtön, én így nem is EA-t vettem, hanem előrendeltem
sztem csak megfogalmazás / fizetés kérdése, nem hinném hogy átbaszás -
pitt #13685 Értem, tényleg egyszerű, én is így képzeltem el a dolgot. Ezek szerint gyanítom, hogy ők még nem kaptak kódot (lehet ez?). Pedig egyik legismertebb boltról van szó. Nagyon szépen köszönöm hogy figyelmeztetettek ez ügyben. -
LadyWhox #13684 Hát ahogy így elnézem a "haverodat" qrvára nem foglalkoztatja, hogy időben lesz-e neked vagy sem. Amúgy mit kellene még tudni? Minden infót ismerünk.
Mármint ami pl. a megjelenéssel kapcsolatos. -
LadyWhox #13683 Ecccerű pedig. =P
Előrendeled, akkor szinte azonnal kapsz egy EA kódot.
Amit regisztrálsz az accountodnál. Az a kód még csak annyit csinál, hogy előbb kezdheted a játékot. Majd a megjelenés előtt vmikor kell küldeniük a végleges kódot, vagy ha dobozos, akkor akkor a játékot amiben a kód van.
Ha megkapod a végleges kódot azt is reggeled, OSZT annyi! -
pitt #13682 Pár napja is kérdeztem, azt mondta megjelenést még nem tudják március-április (írtam is pár napja ide) már akkor is nagyot néztem, hogy fogunk így játszani. Ezek szerint nincs képben, de már írtam neki, csak jelez valamit.
(ja és azért nem vettem még meg máshonnan, mert így dobozzal együtt is valamivel olcsóbban megkapom, mint itt a legolcsóbb ár eddig) -
Munkie #13681 meg azért kitudja, hogyan bizniszelik ezek a boltok szanaszét a kódokat... megnézed, külön árulják az EA kulcsokat, holott az előrendelséhez járna, persze levonják a játék árából ha megveszi az ember, de azért ez sokat sejtet. vagy rosszul gondolnám? lehet csak én vagyok túl gyanakvó (vagy idióta x)